- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Mahmut abi olduğun için olabilir mi acaba?Erkeksi duruyor.
Estetik olabilirsiniz bunun için mesleğinizi kariyerinizi ne bileyim birikim yapabileceğiniz iş alanlarına odaklanıp para biriktirebilrisiniz burada başlık açınca görünüşünüz değişmeyecek maalesef.Yüzüm çok asimetrik geliyor. Erkeksi duruyor. Burnum kocaman. Aynaya bakınca kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ne yapsam olmuyor. Şu kendini sev teraneside canımı sıkıyor. Sevemiyorum ne yapayım. Belki sevilseydim ilgi görseydim bu kadar kendimi kötü hissetmedim. 23 yaşındayım bir Allah ın kulu sevmedi ya ne soranım oldu ne konuşmaya çalışan oldu. Yalnız geberip gidicem. Güzel olmak o kadar önemli ki.
Çok komiksinMahmut abi olduğun için olabilir mi acaba?
Zaten kapatıcam hesabı içimde ne varsa döküp gidiyorumMahmut Abi bir nefes al,koptun iyice.
Coşup,taşıp konu açma butonuna abaniyorsun
Bir sınır yok gördüğüm kadarıylaAyni anda kac konu acacaksin?
Ya burnum büyük olabilir ama yüzüme yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca resmen acı çekiyorum. Yüzüm kırışık geliyo vs. Beden dismorfisi mi ne varsa artık o mu var acaba.benim de burnum kocaman, ama seviyorum. Kendini sevmeyi bir sekilde ogrenmelisin.
Ha estetik falan istersen, kendini iyi hissetmek icin tabi yaptirabilirsin ama once kendini her halinle sev
Estetik olmaktan korkuyorum daha kötü olur diye ve çoğu estetik görüntüsü de hoşuma gitmiyor. Off bilmiyorum böyle bir platform bulunca ne sıkıntım varsa yazasım geldi birdenEstetik olabilirsiniz bunun için mesleğinizi kariyerinizi ne bileyim birikim yapabileceğiniz iş alanlarına odaklanıp para biriktirebilrisiniz burada başlık açınca görünüşünüz değişmeyecek maalesef.
Yazın tabii ama yapıcı çözümlere de odaklanın :) çok başarılı estetik cerrahlar var ve çok güzel sonuçlar alınıyor bence siz birikim yapın yaşınız da genç zaten. Böyle kendinize küsmekle olmaz çünkü.Estetik olmaktan korkuyorum daha kötü olur diye ve çoğu estetik görüntüsü de hoşuma gitmiyor. Off bilmiyorum böyle bir platform bulunca ne sıkıntım varsa yazasım geldi birden
bilmem tani koyamam ki, kisisel gelisim kitapları okuyor musun? Belki iyi gelebilir.Ya burnum büyük olabilir ama yüzüme yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca resmen acı çekiyorum. Yüzüm kırışık geliyo vs. Beden dismorfisi mi ne varsa artık o mu var acaba.
Benimki hem kocaman hem kemerli hem yamuk hem dudağıma çok yakınbenim de burnum kocaman, ama seviyorum. Kendini sevmeyi bir sekilde ogrenmelisin.
Ha estetik falan istersen, kendini iyi hissetmek icin tabi yaptirabilirsin ama once kendini her halinle sev
sosyal medya ne alaka?E sana sosyal medya aç diyoruz açamam onu yap yapamam sihir yapalım ister misin? ben de güzel biri değilim burnum büyük yüz hatlarım sıradan boyum kadına göre çok uzun ama artık bunları dert edinmiyorum kısacık ömrümde bunları dert edinsem ne? kredi çekip estetik olabilirsin. Aga demeyi bırakabilirsin.
Hokka gibi burun guzel değil ya, karakteristik bir burun daha iyi:)Benimki hem kocaman hem kemerli hem yamuk hem dudağıma çok yakın
Kesinlikle azıcık daha yukarda olaydı güzel olurdu ammma malzeme bu. Sulelacd koca burun olarak tanınıyoruzHokka gibi burun guzel değil ya, karakteristik bir burun daha iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?