Kendimi çok çirkin hissediyorum:(

elatbal_7

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
29
13
18
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Kızlar dün hiç sevmediğim birine benzetilmek beni depresyona soktu resmen.Benzetildiğim kadın bi de 60 yaşında ya:(
Kendimi çok çirkin hissediyorum.Zaten özgüvensiz bi insanım.Aslında ilkokulda,lisede herkes yüzün çok güzel derdi.Ama bu dünkü benzetme beni deli ediyo.Sizi de böyle sevmediğiniz, size göre hiç benzemediğiniz birilerine benzetenler oldu mu?

Valla ben beyaz tenli ve koyu kahve sacli oldugum icin eskiden kendimi begenirdim.burnum dogustan hafif egri. Ve cok sevdigim bir insan bana ayni michael jacksona benziyorsun dedi!!! Ben neye ugradigimi sasirmistim.

Ondan sonra o kisiyle uzak mesafe koymistum arama. Ama insanin kendine güvenini cok etkiliyor bu gibi durumlar. Insanlar neden insanin görüntüsü hakkinda yorum yapma geregi duyar onuda hayatim bpyunca anlamiyacagim sanirim. Bazi insanlar patavatsiz olup densizlik edebiliyorlar.

Evet beni de benzetenler oluyordu. Kendimdem yasli insanlara. Yüz hatlari ya da renkleri uyuyor diye. Ama dikkat ettim güzel alimli genc bir kadin yerine hep benden yasli insanlara benzetildim.
Ve inanin her daim genc gösterecek bir yüzüm var. Hep kücük gösteririm.
Moralim cok bozuluyordu. O insanlarla bir sekilde yollarimiz ayrildi sükür.
Simdi kimse moralimi bozmuyor.
Hayir kendilerine öyle bir benzetmede bulunsam acayip tepki verirler.
Üniversite zamani kizlardan cektim anlayacagin.
Simdi özgüvenim yerinde bir anneyim o konuda.
Kim ne derse desin hic kafaya takmiyorum.
Kendinizden eminseniz bence bir arkadaslarinizi ölcün derim.
Bile bile hoslanmayacagin bir insana benzetmeleri hic iyi niyetli degil.

Aaa kıskançlıktan demiş olabilirar. 60 yaşında olmak kötü değil ki beni de birçok kişi Nebahat çehre ye benzetiyor çokta hoşuma gider. Sakın takılma böyle şeylere insanlar hep tuhaftır zaten

Önemli olan senin kendini sevmen ve beğenmen, başkaları kime benzetirse benzetsin hiç umrunda olmasın, her insan eşsiz ve güzeldir, insanların söylediklerini bu kadar umursarsan işin zor uyarayım. Kendini sevmeyebilirsin, herkesin böyle dönemleri oluyor,peki sevmek için çaba gösteriyor musun ? Saçından hoşlanmıyorsan değiştir, yüzün mü makyaj yaparsın, vücudun mu o zaman spor yaparsın, her şeyin bir çözümü var. Biri seni eleştirdiğinde kahrolmak yerine o eleştirileri avantaja çevirmeye bak, kendine daha çok özen ve sevgi göster :KK200:

Senin sevmedigin hic begenmedigin birine cokhayran olabilir belki hayran olduğundan benzetmistir sen de ona çok az benziyorsan normal. Beni de biri sevmedigim bir artiste benzetmisti sonra baktim face acildiginda kiz ayni onun pozlarini vermis hatta yanına o ünlünün resimlerini koyup ayni onun gibi cikmisim tesadüf yazmış herkes dogalolarak o unluye onu benzetmis .. yani aslinda kendi seviyor benzemek istiyormus ilginc ama ben de baya takmistim kafama daha 16 yasimdaydim.

güzel yada çirkin olmak sana hayatta avantaj yada dezavantaj sağlamaz ... benzetilmek yada cirkin hisedilmek her zaman ve her insana yapılan bir duygu şiddetidir o yüzden sadece ruhuna bak gerisi boş

60yaşındakine benzettiyor diye sana 60 gösteriyordun dememiş.takılmayın böyle şeylere.belki kızı olsa bu kadar olur gibisindendir.

Bu arada ben yandım galiba.beni birine benzetmeyen çok nadir

Back
X