Kendimi çok değersiz hissediyorum

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
Merhaba arkadaşlar, 3 aylık evliyim eşimle aynı iş yerinde tanışıp severek evlendim. İkimizde markette çalışıyoruz yazın market işi çok yoğun olduğu için düğün iznini 3 gün verdiler şimdi ise yıllık izne çıkarma planı yapıyolar ikimize. Düğünde hi bi yere gidemedik izin az olduğu icin , şimdi bi yerlere gidelim diyorum tamam deyip kestirip atiyo lafa gelince herseye yaparız ederiz diyo ama yaptığı hiç bişi yok.. Annesi babası arıyo kaç zamn oldu hiç gelmiyosunuz diyo ben bişi desem kötü oluyorm.. en küçük bi örnek vereyim dün sabahın köründe kalkıp işe geldim ve diğer arkadaş izinli olduğu için ben full çekmek zorundaydım akşama geç çıkıyorum kardeşi aramis,abi biz bu akşam size geliyoruz diye o da bana sormadan gelin diyo oysa ben sabahtan aksama kadar yorgun argin hamile bi şekilde calisiyorm ara başka zaman gelsinler gec çıkıyorum dedim aradı darildı bak dedi bütün milletin içinde bna bağırdı kardeşini tekrar aradı gelin bişi olmaz die hep onları dusuyo beni bi kere bile düşündüğü yok açaba ben mi çok abartıyorum

Madde madde gidersek ... izinde bir şeyler yapmayı ertelemesi .. seni önemsemediğinden değil de ; maddi hesaplar sebebi ile olabilir.

Anne-babayı dahi ziyarete gitmek zor geliyorsa , bu seninle ilgili değil ..kendi tembelliğidir .

Ama çalışan bir kadına ( hoş bana göre kadın erkek farketmez , hafta içi ise ... ben eşime dahi sorarım , yorgun argın kafa kaldırmıyor bazen misafir ) ...emri vaki ile misafir ağırlatmak hoş değil .

Hadi akıl edemedi diyelim :( sen uyarınca , çok pardon canıım ya düşünemedim , sorun yok erteleriz dese ...

Ahhh zaten böyle denebilse şu tartışmaların %70 i imha olacak :KK51:

Kullanıcı adında konu ile ilişik olarak pek manidarmış:KK48:

Madde madde gidersek ... izinde bir şeyler yapmayı ertelemesi .. seni önemsemediğinden değil de ; maddi hesaplar sebebi ile olabilir.

Anne-babayı dahi ziyarete gitmek zor geliyorsa , bu seninle ilgili değil ..kendi tembelliğidir .

Ama çalışan bir kadına ( hoş bana göre kadın erkek farketmez , hafta içi ise ... ben eşime dahi sorarım , yorgun argın kafa kaldırmıyor bazen misafir ) ...emri vaki ile misafir ağırlatmak hoş değil .

Hadi akıl edemedi diyelim :KK43: sen uyarınca , çok pardon canıım ya düşünemedim , sorun yok erteleriz dese ...

Ahhh zaten böyle denebilse şu tartışmaların %70 i imha olacak :KK51:
[/QUOTE
O daha çok abartiyo

Geldikleri zaman "valla çocuklar çok yorgunum hem hamilelik vs yabancı degilsiniz eşime söyledim ama yanlış anladı" vs diyerek bence durumu idare edebilirsin. Ayrıca bu ne acele ilk geceden hamile mi kaldin

Yani biraz düşüncesizlik yapmış sanırım. Kırıldığınızı belli edin bakalım tutumu ne olacak

Dusuncesizmis kocan ama erkeklerin bazıları böyle ailesi bak evlendi değişti demesin diye onları en one koyarlar bu geçici bi durum bence canim daha yeni evlisiniz kV görümce falan dolduruyor olabilir ya da evlenmeden once dedikleri şeyler etkisinde olabilir sen yok deme gelsinler boşver sende evde ona göre hizmet edersin hazır şeyler al mesela musait değildim ayıp olur de parası giderse gitsin sırf masraf olmasın diye bile artk sen musait olmayınca çağırmaz yine bize masraf çıkarir diye dusundugunden biraz yorulursun ama bi dene böyle seyleri kendisi bezsin şimdi ailemi istiyor mu istemiyor mu tripleri oluyor ilk aylar

Back
X