daha cok yeni nişanlıyım. nişanlımla cocukluktan beri tanısıyoruz. herkes tarafından sevilen biri. bana deger verir önemser iyi anlaşıyoruz ama eltim benim için gercek büyük dert.
bana türlü türlü hainlikler yaptı . yaptıgı hiç bişeyden korkmuyor, ne eşinden ne kayınbabası,kayınvalidesinden ne de nişanlımdan çekinmiyor. çok rahat bi şekilde yalan konusuyor çünkü ortaya cıkınca bile kimse gidip ona hesap sormuyor. nedeni de '' huzur bozulmasın'' bana yaptıgı şeylerin hiç birinde muhattap olmadım münakaşaya girmedim.
peki onun huzur bozmasını istemeyen insanlar neden benim huzurumu düşünmüyor.
dün yine bir mevzu gecti.eltim yine yalan konuştu, basit bi mevzu ama can sıkıcı. neyse ki kayınvalidem de olaya şahitti. ama çıkıp ona sen yalan söylüyosun demedi. bana '' boşver kızım ben biliyorum kimin dogru söyledigini ama böyle seyleri uzatmayın o biraz sinirli kin tutar eşine kötü olur'' dedi.
çok bozuldum. ben ondan beni savunmasını beklemedim zaten, ama şahit oldugu bi olayda bi yalan varsa bunu dile getirebilmeli insan.
kendimi ezilmiş hissediyorum. sırf sorun cıkmasın, çekip gitmesin,kavga cıkarmasın diye her istedigini yapıyolar.
ben de öyle bi insan olsam bana da yaparlar biliyorum. nişanlımın kuzeni bile bana '' sende eltin gibi onları parmagında oynat ne istersen aldır istersen yaparlar ama sesini cıkarmazsan kalırsın öyle'' dedi.
ama ben gururuma yediremem böyle bi insan olmayı, kendime saygımdan yapamam. yani onun gibi taktik uygulayamam.
o yüzden bana akıl verin lütfen, ben napayım? daha cok yeni nişanlıyız şimdiden bir sürü sorun cıkarttı. bana 1 kurusluk bişey alınsa kıskanclık yapılmasın diye ona da alınıyor.
daha bunun ev dizmesi var orda büyük sorunlar bekliyor beni. bu arada nişanlım da farkında ama onu öyle kabul et kıskanc o takma,umursama,cevabını ver diyor.
bitirmek çözümse onada varım artık. lütfen biraz fikir.