Yanına kar kalan ne? Ne yaşadıysanız karşılıklı rızayla yaşanmadı mı?Sanki ben böyle susunca yanına kar kaldı onun
Aramıcam asla. Kendimi o pozisyona sokmıcam sadece sizlerle paylaşmak istedim içimde tutamadım çünkü iki gündür mutsuzum değer vermiştim o da veriyor sanmıştım ama öyle değilmiş..Cok uzuldum konuya.
Ama bu hissiniz icinizde sakli kalsin,unutmayin.
Ve bundan sonra yasayacaginiz olasi durumlarda sunu düşünün : bunu gercekten istediğim icin mi yapiyorum yoksa karsi taraftan birseyler bekledigim icin mi?
Eger herhangi birsey yasamadan once kendinize bu soruyu sorup "tabii ki kendim icin" cevabini alirsaniz en azindan gelecek zamanda kandirilmis-kullanilmis hissetmezsiniz kendinizi.
"Her sey farkli olabilirdi. Ama olsun. Ne yasadiysam yaşadıgim icin mutluyum" diyebilirsiniz.
Adami aramayi da akliniza bile getirmeyin. Zaten bir sure sonra cinsel aclik hissedince "uyudun mu?" Diye yazar.
O zaman da siz gormezden gelirsiniz
TEşekkür ederim inşallah geçer en kısa sürede..Baştan niyeti bu yakınlaşmadır zaten bacım, amacına ulaşınca da hop yeni avlara koşar..
erkekten erkeğe değişir..
Üzüldüm sizin adınıza, ama bu hisleriniz içse geçecek merak etmeyin.
Kesin şunu der bahane olarakBosta kaldigi zaman yine istedigini almak icin geri donecektir sakkin inanma ve yine pisman olacagin seyler yapma cunku yine pisman edecek.Degismez.
Cinsellik amaçlı yakınlaşmış. İşi bitince de gitmiş.hayatta herşey tecrübe. Bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olursun. Buna bence hiç bir şey söyleme, zaten cinsellik istediği zaman o tekrar arar. Birşeyler uydurur sana yaklaşmaya çalışır.Merhaba hanımlar,
Nasıl anlatsam bilemedim. Ama şöyle sormak istiyorum. Bir erkek kısa süreli görüşmenin ardından yakınlaştığı kadını bi süre sonra neden arayıp sormaz?
O yazmıyo aramıyo sormuyo diye gurur yapıp yazmıyorum ama aramızdaki yakınlaşma yüzünden de kendimi suçluyorum. Kullanılmış gibi hissediyorum. Sanki ben böyle susunca yanına kar kaldı onun. Ama susmasamda kendi değerimi iyice düşürcem bunu da biliyorum. Çocuk değiliz yetişkin insanlarız ona güvendim inandım ama adamın kayıplara karışıp ortadan kaybolmasını hiç hazmedemiyorum. Duygularım başta olmak üzere her yönden kullanılmış gibi hissediyorum. Çok mutsuzum hiç iyi değilim.
Son pişmanlıkta fayda etmiyor bunu da biliyorum.
Şuan bende engellemiyorum tekrar yazınca yada ararsa bende senin gibi yapıcamCinsellik amaçlı yakınlaşmış. İşi bitince de gitmiş.hayatta herşey tecrübe. Bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olursun. Buna bence hiç bir şey söyleme, zaten cinsellik istediği zaman o tekrar arar. Birşeyler uydurur sana yaklaşmaya çalışır.
Benim de başıma geldi geçen sene benzer durum. 2hafta kadar sonra aradı nasılsın vs muhabbete girmeye çalıştı. Soğuk konuştum, teli kapatınca da Her yerden engelledim. Arada mesaj vs attı engelli olduğu için spam kutusuna düştü. Hiç bir şekilde cevap vermedim. İş yerlerimiz karşılıklı bi gün iş çıkışında arkadaşımın yanında bana seslenip peşimden fırladı yine muhattap olmadım. Bu olayın üzerinden yaklaşık1 yıl geçti hala iş arkadaş larım seni görünce yiyecek gibi bakıyor diyorlar.
Seçim senin ister seni cinsellik amaçlı kullanmasına müsade edersin ya da bu durumu unutup yaşamına kaldığın yerden devam edersin.
Kullanıldın üzgünümMerhaba hanımlar,
Nasıl anlatsam bilemedim. Ama şöyle sormak istiyorum. Bir erkek kısa süreli görüşmenin ardından yakınlaştığı kadını bi süre sonra neden arayıp sormaz?
O yazmıyo aramıyo sormuyo diye gurur yapıp yazmıyorum ama aramızdaki yakınlaşma yüzünden de kendimi suçluyorum. Kullanılmış gibi hissediyorum. Sanki ben böyle susunca yanına kar kaldı onun. Ama susmasamda kendi değerimi iyice düşürcem bunu da biliyorum. Çocuk değiliz yetişkin insanlarız ona güvendim inandım ama adamın kayıplara karışıp ortadan kaybolmasını hiç hazmedemiyorum. Duygularım başta olmak üzere her yönden kullanılmış gibi hissediyorum. Çok mutsuzum hiç iyi değilim.
Son pişmanlıkta fayda etmiyor bunu da biliyorum.
Kendimi biraz daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinBöyle bir şey için kendini kötü hissetmesi gereken siz değilsiniz, o. Böyle yaparak karakterini, daha doğrusu karaktersizliğini, belli etmiş olur sadece.
Kullanıldım gibi şeyler de düşünmeyin, o yakınlaşmayı siz de istediniz karşı taraf da istedi. Bu sadece sizin için bir tecrübe olur, kendinizi kötü hissetmenize gerçekten gerek yok. Hatta bu kafadaki bir insandan kurtulduğunuz için sevinebilirsiniz.
Rica ederim. :) çok daha iyi şeyler yaşamaya hak ediyorsunuz, değmeyecek insanlar için kendinizi suçlamayın lütfen. Suçlanacak biri varsa o kesinlikle siz değilsiniz.Kendimi biraz daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?