Kendimi çok kötü hissediyorum

En azından Yapayalnız olmaktan iyidir bence 😢
Com artilari var ama amasi sikinti iste duzenim yok kesinlikle her kafadan bi ses bi gun kendi tarafima giderim ertesi gun bebeler hasta diye baslarlar bence ikisine tek bakabilmek muthis bisey rabbim yardimcin olsun insallah su gibi aksr gider bu günler

İkiz kızlarım var 9 aylık oldular iki dk yerinde durmuyorlar tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum sabahın erken saati başlıyor gece yarısı zar zor uyuyoruz kısır döngüye girdim çıkamıyorum sanki. Yardımcı alacak maddi gücümüz şuan için yok. Ücretsiz izindeyim işe döndüğümde de istanbul gibi bir yerde ikiz bebek bakıcısı çok para istiyor. Bunalıma giriyorum galiba sadece tek bir gün yataktan hiç çıkmasam sonra vicdan azabı duyuyorum bunu istediğim için. Sürekli ağlamaları hiç oyuncakları yokmuş gibi prizler kablolr için ağlamaları yemek yememeleri tam kaşığı verceekken tekme atmaları hergün binbir zorlukla bez değiştirmek zorunda üst değiştirmek kafayı yicem. Kulaklarım ve başım ağrıyor
Üçüzlerim var. Haşatım. Daha iyi hisset diye yazdım.

Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil. Kv kafa dinlemek istiyor artık demek ki. İyi bir abla bakıcı bulmaya bakın.

Size öyle üzüldüm ki aynı şehirde olsaydım gelip yardim etmek isterdim..
Ikiz annelerini takip ediyordum sosyal medyadan. Gördüğüm kadarıyla geçiyor. Sonra iyiki dersiniz evet çok zor ama büyünce rahat edersiniz.

Haftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo

Kimsem yok kayınvalidem bebek bakmak istemiyorum diyor annemde hasta babama bakıyor gelemiyor eşim yoğun çalışıyor yapayalnızım

Ah ah insanlar ne acımasız. Kimse bayıla bayıla başkasının çocuğuna bakmaz zaten. Onu yaptıran şey vicdandır iyiliktir.
O kv hasta falan olmasın bak o zaman gör yardım nasıl isteniyor.

Kendinize çok iyi bakın bu süreçte. Vitamin takviyesi falan alın.
Geçtiğimiz haftalarda hep hastalıklarla uğraştık. Oğlumun ateşi bitti bize bulaştı. Okuldan getirdi.
Kv yakınımda eğer "sen yat" diye gelip çocuğu almasa çocuğa yemek veremeyecek haldeydim. Hiç bu kadar bitap düşmemiştim.
Kimin kime ne zaman muhtaç olacağını Allah bilir.

Sakın o vakit çocuklarınla vaktinden çalıp da ekstra işini yapmayasın.
Ben tekken bile zorlanıyordum evde. Eşiniz de çok acımasız bence. Konuşmuyor mu hiç annesiyle?
Erkekler kadınları android sanıyorlar. Eğer bu kadar zorlanıyorsanız yardımcı tutmak zorunda..

Üniversitede okuyan bir öğrenci bulsanız.. o kızlarınıza baksa.
Hem o öğrenciye destek olursunuz hem de siz rahat edersiniz..
Bence kayınvalidenizden umudu kesin.
Zorla söylene söylene bakacağına hiç bakmasın.
Bakin benim babaannem bana zorla bakmış. Hiç güzel olmamış. Halamın kızına bakıyormuş. Ondan sonra ben kreşe gidene kadar bana bakmış. Babaannemi çok bitkin hatırlarım hala. Çocuk bakmaktan usandığı cok belliydi. Öyle bakacağına hiç bakmasın.. sizin kizlarinıza mazallah yorgunluktan tahammülü hiç olmazsa ters bir davranış yapsa çok üzülürsünüz..

Burada bazı üyeler yazmış. Bakmalı diye. Bence önceki kuşaklar zorla çocuk bakmak zorunda değil. Ne sizin anneniz ne kayınvalide. Onlar zorluklarla çocuk büyütmüşler. 9 aylık ikiz bebek sorumluluğu almayı herkes kaldıramayabilir. Belki kendine güvenemiyor. Daha süt kuzusu onlar. Benim annem ileride bakmam dese sitem yapmam . Kendisi hem 30 yıl iş hayatında yıprandı üstüne 2 çocuk büyüttü. Bir de üstüne gel benim bebeğime bak diyemem. Çocuk benim sorumluluğumdur. Demek ki kendime ve eşime güveniyorum ki çocuk sahibi olmuşumdur.

Tabi hafta sonu bir süre kayınvalideniz kızlarınıza baksa siz de eşinizle dışarı çıksanız süper olur. Ama tabi kayınvalide de isterse.

Yani kısaca zorla asla çocuk baktırmayın. Zorla yapılan işten hayır gelmez..

Haftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo
Rabbim tez vakitte şifa versin yavrunuza inşallah

Allahım en yakın zamanda sağlık,şifa,kolaylık versin hem bebeğinize hem tüm hastalara inşallah.

Canım benim Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. İyi düşünelim güzel olsun her şey.

İkiz kızlarım var 9 aylık oldular iki dk yerinde durmuyorlar tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum sabahın erken saati başlıyor gece yarısı zar zor uyuyoruz kısır döngüye girdim çıkamıyorum sanki. Yardımcı alacak maddi gücümüz şuan için yok. Ücretsiz izindeyim işe döndüğümde de istanbul gibi bir yerde ikiz bebek bakıcısı çok para istiyor. Bunalıma giriyorum galiba sadece tek bir gün yataktan hiç çıkmasam sonra vicdan azabı duyuyorum bunu istediğim için. Sürekli ağlamaları hiç oyuncakları yokmuş gibi prizler kablolr için ağlamaları yemek yememeleri tam kaşığı verceekken tekme atmaları hergün binbir zorlukla bez değiştirmek zorunda üst değiştirmek kafayı yicem. Kulaklarım ve başım ağrıyor
öncelikle Allah yardımcın olsun vefalı anne..
Ne yüce bir is yapıyorsun. Bu dünyaya canından bir can getirmek harika bir lütuf. Ben ki dogumdan cekinirken senin çocuk bakmakla ilgili yorgunlukların beni iyice korkuttu. 😣
İnşallah hemencecik büyürler annelerine güzel güzel kahveler yaparlar karşılıklı bugünleri hatırlar gülersiniz zor günler geçti diye 😊
Sağlıcakla kalın.. Kızları da öperim 😘

Rabbim sifa versin insallah

Allah yardımcın olsun. Off çok zor bilirim. Benim küçük oğlan da çok eziyetliydi ve sürekli ağlıyor, ağlıyor aģlıyordu. Uyku düzeni yoktu. Bütün gün aglar gece de ya emerek ya da sallanarak uyurdu. Ablamla yakın doğum yaptık ama ben uykusuzluktan ablama kosardım. ilk aylar neredeyse kızından çok benim oğlana baktı diyebilirim.Bana hep ''ben bugüne kadar çınar gibi bi çocuk gormedim.'' der. Bir sure sonra abla destegimde oglumun benden başkasını istemeyişiyle sona erdi.Şuan 16 aylık ve 1 yaşından sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. Biraz daha sabret günü kurtarmaya bak. Hem biraz büyüsünler iki çok yakın arkadaşa sahip olacaksın. Öyle düşünmeye çalış.

Back
X