- 14 Aralık 2019
- 206
- 155
- 18
Genelde universite ogrencileri, cep harcligi icin bu tur bakicilik isleri ariyor. Bunu bir arastirin.Bu şekilde bulabilir miyiz bilmiyorum araştırayım ben sağolun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde universite ogrencileri, cep harcligi icin bu tur bakicilik isleri ariyor. Bunu bir arastirin.Bu şekilde bulabilir miyiz bilmiyorum araştırayım ben sağolun![]()
Com artilari var ama amasi sikinti iste duzenim yok kesinlikle her kafadan bi ses bi gun kendi tarafima giderim ertesi gun bebeler hasta diye baslarlar bence ikisine tek bakabilmek muthis bisey rabbim yardimcin olsun insallah su gibi aksr gider bu günlerEn azından Yapayalnız olmaktan iyidir bence![]()
Üçüzlerim var. Haşatım. Daha iyi hisset diye yazdım.İkiz kızlarım var 9 aylık oldular iki dk yerinde durmuyorlar tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum sabahın erken saati başlıyor gece yarısı zar zor uyuyoruz kısır döngüye girdim çıkamıyorum sanki. Yardımcı alacak maddi gücümüz şuan için yok. Ücretsiz izindeyim işe döndüğümde de istanbul gibi bir yerde ikiz bebek bakıcısı çok para istiyor. Bunalıma giriyorum galiba sadece tek bir gün yataktan hiç çıkmasam sonra vicdan azabı duyuyorum bunu istediğim için. Sürekli ağlamaları hiç oyuncakları yokmuş gibi prizler kablolr için ağlamaları yemek yememeleri tam kaşığı verceekken tekme atmaları hergün binbir zorlukla bez değiştirmek zorunda üst değiştirmek kafayı yicem. Kulaklarım ve başım ağrıyor
Kimsem yok kayınvalidem bebek bakmak istemiyorum diyor annemde hasta babama bakıyor gelemiyor eşim yoğun çalışıyor yapayalnızım
Rabbim tez vakitte şifa versin yavrunuza inşallahHaftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo
Amin Allah razı olsunRabbim tez vakitte şifa versin yavrunuza inşallah
Allahım en yakın zamanda sağlık,şifa,kolaylık versin hem bebeğinize hem tüm hastalara inşallah.Haftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo
Amin Allah razı olsun hepinizdenAllahım en yakın zamanda sağlık,şifa,kolaylık versin hem bebeğinize hem tüm hastalara inşallah.
Canım benim Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. İyi düşünelim güzel olsun her şey.Haftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo
İnşallah çok sag olunCanım benim Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. İyi düşünelim güzel olsun her şey.
öncelikle Allah yardımcın olsun vefalı anne..İkiz kızlarım var 9 aylık oldular iki dk yerinde durmuyorlar tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum sabahın erken saati başlıyor gece yarısı zar zor uyuyoruz kısır döngüye girdim çıkamıyorum sanki. Yardımcı alacak maddi gücümüz şuan için yok. Ücretsiz izindeyim işe döndüğümde de istanbul gibi bir yerde ikiz bebek bakıcısı çok para istiyor. Bunalıma giriyorum galiba sadece tek bir gün yataktan hiç çıkmasam sonra vicdan azabı duyuyorum bunu istediğim için. Sürekli ağlamaları hiç oyuncakları yokmuş gibi prizler kablolr için ağlamaları yemek yememeleri tam kaşığı verceekken tekme atmaları hergün binbir zorlukla bez değiştirmek zorunda üst değiştirmek kafayı yicem. Kulaklarım ve başım ağrıyor
Rabbim sifa versin insallahHaftalardır hastanelerdeyiz. İnanın öncesinde ben de çok bunalirdim çünkü bebeğim aşırı huysuz ve mizmizdi . Beyninde büyük bir anomali çıktı. İlerde büyük sorunlar olabilir dedi . Size diyeceğim şey nolur çocuklarınızın sagligi da yerindeyse biraz olsun sabretmrye çalışın. Bu zor günler de geçer bir bakmışsınız buyumusler. Benim yavrumun sağlığı iyi olsaydı da haftalarca uyumasaydim içim yaniyo