• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi cok kotu hissediyorum :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kendimi cok cirkin hissediyorum. :14: Birsuru sebebi var, gozlukluyum, kiloluyum. En cokta kilo problemim canimi sıkıyor. Gecen seneden beri yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 20 kilo verdim. 97'den 77'ye indim. Bu arada 17 yasindayim, boyum 1.60. Ama hala kiloluyum ve cok kotu hissediyorum kendimi. :26: Bu sicak havada herkes cok guzel giyinirken ben fazlaliklarimi saklamak icin uzun seyler giyiniyorum. :43: Bir turlu cesaret edemiyorum şu ceketi cikarmaya. Herkes bana kotu kotu bakiyo :43: Herkes ne kadar kilolu gorunmuyosun falan dese de ben taktim bu konuya rahat giyinemiyorum, :50: dogru duzgun yuruyemiyorum bile, gozum etrafta acaba biri bana bakiyomu diye :26: Ben nasil yenecegim bu korkularimi? Yardimci olan herkese simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
canim bak ne guzel 20 kg vermissin azminle. herkesin sana baktigini nereden cikariyorsun kuruntu olmalı bu. boyun kac bilmiyorum ama iradenle istersen daha kilo verebilirsin tabiki sadece diyetle degil spor da yaparak.. kilolu bayanlar icin de cok guzel kiyafetler var, hic canini sIkma fazlaliklarini verene kadar bir kac guzel kiyafet al moralinmi yukselt... ve her zaman azimli ol :34:

Kendimi cok cirkin hissediyorum. :14: Birsuru sebebi var, gozlukluyum, kiloluyum. En cokta kilo problemim canimi sıkıyor. Gecen seneden beri yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 20 kilo verdim. 97'den 77'ye indim. Ama hala kiloluyum ve cok kotu hissediyorum kendimi. :26: Bu sicak havada herkes cok guzel giyinirken ben fazlaliklarimi saklamak icin uzun seyler giyiniyorum. :43: Bir turlu cesaret edemiyorum şu ceketi cikarmaya. Herkes bana kotu kotu bakiyo :43: Herkes ne kadar kilolu gorunmuyosun falan dese de ben taktim bu konuya rahat giyinemiyorum, :50: dogru duzgun yuruyemiyorum bile, gozum etrafta acaba biri bana bakiyomu diye :26: Ben nasil yenecegim bu korkularimi? Yardimci olan herkese simdiden tesekkurler.
gözlük takmanızda ben bir sorun görmüyorum, modelini degiştirebilirsiniz.... lens takabilirsiniz.... saçınızın rengini değiştirebilirsiniz ve kilo verebilirsiniz....
yukarıda saydıgınız hiç bir gerekçe insanın kendini çirkin hissetmesi için gecerli değil... kilo sadece özgüven eksikliği bazı kişilerde yapabiliyor ama ben onada karşıyım kilolu çok seksi çok güzel bayanda olunabilir, yeterki vucüda uygun kıyafet seçimi yapmasını bilelim..

canim bak ne guzel 20 kg vermissin azminle. herkesin sana baktigini nereden cikariyorsun kuruntu olmalı bu. boyun kac bilmiyorum ama iradenle istersen daha kilo verebilirsin tabiki sadece diyetle degil spor da yaparak.. kilolu bayanlar icin de cok guzel kiyafetler var, hic canini sIkma fazlaliklarini verene kadar bir kac guzel kiyafet al moralinmi yukselt... ve her zaman azimli ol :34:

Bilmiyorum bana oyle geliyor ama galiba kuruntu yapiyorum :26: boyum 1.60.

Merhaba
aslında kilonuz çok fazla değil sanırım siz kafanıza çok takmışsınız kilo meselesini bende şu an 73 kiloyum göbegim benden önce gidiyor biraz kendimizle barışık olmamız lazım ondan sonra kilolarda yavaş ta olsa bizi terkedecektir ben buna inanıyorum.bende on ayda 12 kilo kadar verdim yaklaşık.buna çok mutluyum.inanıyorumki gerisi de gelecek.sizde çok güzel bi şekilde vermişsiniz kilolarınızı umutsuzluga kapılmayın bence :)ha bu arada boyunuz kaç?

gözlük takmanızda ben bir sorun görmüyorum, modelini degiştirebilirsiniz.... lens takabilirsiniz.... saçınızın rengini değiştirebilirsiniz ve kilo verebilirsiniz....
yukarıda saydıgınız hiç bir gerekçe insanın kendini çirkin hissetmesi için gecerli değil... kilo sadece özgüven eksikliği bazı kişilerde yapabiliyor ama ben onada karşıyım kilolu çok seksi çok güzel bayanda olunabilir, yeterki vucüda uygun kıyafet seçimi yapmasını bilelim..

Ben ne giysem yakistiramiyorum kendime, evet ozguven eksikligim var. Gozluk takmayi fazla problem etmiyorum cunku yakinda kurtulucam.

Merhaba
aslında kilonuz çok fazla değil sanırım siz kafanıza çok takmışsınız kilo meselesini bende şu an 73 kiloyum göbegim benden önce gidiyor biraz kendimizle barışık olmamız lazım ondan sonra kilolarda yavaş ta olsa bizi terkedecektir ben buna inanıyorum.bende on ayda 12 kilo kadar verdim yaklaşık.buna çok mutluyum.inanıyorumki gerisi de gelecek.sizde çok güzel bi şekilde vermişsiniz kilolarınızı umutsuzluga kapılmayın bence :)ha bu arada boyunuz kaç?

Biraz boyum kisa benim, 1.60 o yuzden biraz fazla kilolu gorunuyorum :26:

Benimde boyum 1:64 kilom 75. Tombulum ben:) Kilo kaldıran bir vücudum var,herkes o kadar görünmüyorsun dese de bazen dert ediyorum. Debelenip verdiğim 22 kilonun 10 unu geri aldım. Ama şöyle bir şey yaşadım. Ben o kadar hevesle 86 kilodan 64 kiloya düştüm, üstelik hiç deforme olmadım ama ne oldu biliyor musun; çevremdeki herkes ama istisnasız herkes zayıflık sana yakışmadı dedi. Resimleri koydum yanyana gerçekten tombul halim daha güzel. Eskiden yapmadığım bir şey yaptım, artık kıyafetlerime özen gösteriyorum ve çok bol giymekten kaçınıyorum. Çünkü bollukta aşırıya kaçınca hantal görünüyor insan. Bana da yakışan çok şeyin olduğunu fark ettim. Üzerimde üniforma olan kotlardan kurtulup, modellere dikkat etmek kaydıyla çeşit çeşit elbise ve kumaş pantalon edindim. Aksesuar kullanmayı öğrendim.Şimdi daha iyi hissediyorum ve bu yıl gözlüklerim oldu. Yüzüme giden bir model seçtim ve bunun görüntüme çok pozitif bir katkısı oldu. Dünya güzeli değilim ama artık kendimi iyi hissediyorum. Bir tek makyaja gereken itinayı gösteremiyorum ama onu da bir sıraya koyacağım. Bunları kendini anlaman için yazdım, eminim çok güzelsin, sadece keşfetmen gerek.

canim hergün en az bir saat yürü ve yediklerine dikkat etmeye calis, ha birde ev isi yapabilirsin hergün eger vaktin varsa... bunlar kilo vermen icin yardimci olacaktir... önüne bu hedefi al öncelikle cünkü bir hedefin olmadigi zaman o yerede ulasamazsin... yani mesela bir yaris seklinde iste 2 ay icinde 10 kilo vermem gerekiyor diyerekten günden güne az az verirsin kilolarini... Bunlar senin elinde ve istersen yapabilirsin, Allah baska dert vermesin... kendini bu yüzden kötü hissetmen gerekmiyor, herzaman hayata gülümse....:kkk:

yazdıklarını okuyunca birden yengem mi acaba dedim:)aynı sen gibi boyu kilosu ve sen kadar kilo verdi.hala diyet yapıyor.ama senin dediğin gibi kötü görünmüyor.eminim sen de öylesin.ayrıca bunlar dert değil ki be canım...hepsini istesen değiştirebilirsin,ya değiştiremeyeceğin bir problemin olsaydı..sevgiler...

Benimde boyum 1:64 kilom 75. Tombulum ben:) Kilo kaldıran bir vücudum var,herkes o kadar görünmüyorsun dese de bazen dert ediyorum. Debelenip verdiğim 22 kilonun 10 unu geri aldım. Ama şöyle bir şey yaşadım. Ben o kadar hevesle 86 kilodan 64 kiloya düştüm, üstelik hiç deforme olmadım ama ne oldu biliyor musun; çevremdeki herkes ama istisnasız herkes zayıflık sana yakışmadı dedi. Resimleri koydum yanyana gerçekten tombul halim daha güzel. Eskiden yapmadığım bir şey yaptım, artık kıyafetlerime özen gösteriyorum ve çok bol giymekten kaçınıyorum. Çünkü bollukta aşırıya kaçınca hantal görünüyor insan. Bana da yakışan çok şeyin olduğunu fark ettim. Üzerimde üniforma olan kotlardan kurtulup, modellere dikkat etmek kaydıyla çeşit çeşit elbise ve kumaş pantalon edindim. Aksesuar kullanmayı öğrendim.Şimdi daha iyi hissediyorum ve bu yıl gözlüklerim oldu. Yüzüme giden bir model seçtim ve bunun görüntüme çok pozitif bir katkısı oldu. Dünya güzeli değilim ama artık kendimi iyi hissediyorum. Bir tek makyaja gereken itinayı gösteremiyorum ama onu da bir sıraya koyacağım. Bunları kendini anlaman için yazdım, eminim çok güzelsin, sadece keşfetmen gerek.

Cok guzel seyler yazmissiniz tesekkur ederim. Aslinda banada kilolu olmak sana yakisiyor diyolar ama yine de biraz daha kilo versem daha iyi olucak ve biraz daha fazla ozen gostermeliyim artik kendime. Yeni kiyafetler falan alcam ve takmamaya caliscam dunyanin sonu degil ya, hemde degistirebilecegim bisey :)

canim hergün en az bir saat yürü ve yediklerine dikkat etmeye calis, ha birde ev isi yapabilirsin hergün eger vaktin varsa... bunlar kilo vermen icin yardimci olacaktir... önüne bu hedefi al öncelikle cünkü bir hedefin olmadigi zaman o yerede ulasamazsin... yani mesela bir yaris seklinde iste 2 ay icinde 10 kilo vermem gerekiyor diyerekten günden güne az az verirsin kilolarini... Bunlar senin elinde ve istersen yapabilirsin, Allah baska dert vermesin... kendini bu yüzden kötü hissetmen gerekmiyor, herzaman hayata gülümse....:kkk:

Evet haklisiniz ilk once hedef belirlemeliyim, ve azimle o hedefe ulasmaya calismaliyim. Moralimi bozmamaliyim :)

Cok guzel seyler yazmissiniz tesekkur ederim. Aslinda banada kilolu olmak sana yakisiyor diyolar ama yine de biraz daha kilo versem daha iyi olucak ve biraz daha fazla ozen gostermeliyim artik kendime. Yeni kiyafetler falan alcam ve takmamaya caliscam dunyanin sonu degil ya, hemde degistirebilecegim bisey :)

Ha şöyle:) Bende düşünüyorum abartmadan bir beş kilo verebilirim ama ufak ufak, sıkılıyorum diyet yapmaktan :) Dünya da ne dertler var be arkadaşım, derdimiz güzellik olsun:)

yazdıklarını okuyunca birden yengem mi acaba dedim:)aynı sen gibi boyu kilosu ve sen kadar kilo verdi.hala diyet yapıyor.ama senin dediğin gibi kötü görünmüyor.eminim sen de öylesin.ayrıca bunlar dert değil ki be canım...hepsini istesen değiştirebilirsin,ya değiştiremeyeceğin bir problemin olsaydı..sevgiler...

Yok daha yenge olucak yasta degilim ben 17 yasindayim :1::1::1:

Son düzenleme:
benimde boyum 63 kilom 73 her gören bana hamilemisin diyordu artık çok bunaldım bunları duymaktan bende biraz gayretle 3 kilo verebildim sadece spor yapamıyorum keşke yapabilsem daha çok veriridim.sporun zayıflamada önemi çok fazla benim küçük çocugum var o yüzden yapamıyorum yürüş yapmak lazım sizin bi engeliniz yoksa yürüyüşle vvucudunuzu toparlaya bilirsiniz

canim 77 kilo öyle cok fazla abartilacak kadarda degilki :) senden cok daha sismanlari var onlar ne yapsin ? 20 kilosunu vermissin bu azminle devam edersen bi 10 kilo daha verebilirsin bence üzme kendini :)

herkes sana bakmıyor çık şu ergen psikolojisinden.anladığıma göre gayette istikrarlı ve nefsine hakimsin 20 kilo vermek kolay mı öyle.bence müthiş bir başarı bu kimse yapamaz bunu kolay kolay.sen kendine güven madem hala kilolu hissediyorsun kendini hadi yine dikkat et yediklerine biraz daha kilo ver.gözlük konusuna gelirsek çözüm basit lens :)

Daha on yedi yaşındasın, sağlığın yerinde... Dert ettiğin şeye bak. Kilo ve güzellik doğru orantılı şeyler değildir, öncelikle bunu kabul et. Her zayıf güzeldir, her şişman çirkindir diye bir şey yok ki. Hem sen şişmansan balık eti ne? Şİşman değilsin yani. =) Ama ille de zayıflamam lazım, daha mutlu olacağım diyorsan, azıcık spora, yediklerine dikkat etmeye bakar o iş. Ama sakın bilinçsiz diyetler yapma. Senin yaşlarında ben düştüm o hataya. Saçlarım mı dökülmedi, hormonlarım bozulup, adetlerim mi düzensizleşmedi, neler neler... Normale dönene kadar akla karayı seçtim.

Son düzenleme:
20 kilo veren biri , bir 20 kilo daha verebilecek kadar güçlü biridir bence :)

Ama sen şimdilik 65 e inmeye çalış canım, ki yaşın küçük çok rahat inersin.​

Back
X