Yok daha yenge olucak yasta degilim ben 17 yasindayim![]()
Senin Allah iyiliğini versin :) Daha o vücut ne kadar değişecek bir bilsen. Ben 35 yaşındayım:)
Yemene içmene dikkat et, vücudun bir istikrarla toparlasın kendini. Çok gençsin çoookkk:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha yenge olucak yasta degilim ben 17 yasindayim![]()
benimde boyum 63 kilom 73 her gören bana hamilemisin diyordu artık çok bunaldım bunları duymaktan bende biraz gayretle 3 kilo verebildim sadece spor yapamıyorum keşke yapabilsem daha çok veriridim.sporun zayıflamada önemi çok fazla benim küçük çocugum var o yüzden yapamıyorum yürüş yapmak lazım sizin bi engeliniz yoksa yürüyüşle vvucudunuzu toparlaya bilirsiniz
canim 77 kilo öyle cok fazla abartilacak kadarda degilki :) senden cok daha sismanlari var onlar ne yapsin ? 20 kilosunu vermissin bu azminle devam edersen bi 10 kilo daha verebilirsin bence üzme kendini :)
herkes sana bakmıyor çık şu ergen psikolojisinden.anladığıma göre gayette istikrarlı ve nefsine hakimsin 20 kilo vermek kolay mı öyle.bence müthiş bir başarı bu kimse yapamaz bunu kolay kolay.sen kendine güven madem hala kilolu hissediyorsun kendini hadi yine dikkat et yediklerine biraz daha kilo ver.gözlük konusuna gelirsek çözüm basit lens :)
Daha on yedi yaşındasın, sağlığın yerinde... Dert ettiğin şeye bak. Kilo ve güzellik doğru orantılı şeyler değildir, öncelikle bunu kabul et. Her zayıf güzeldir, her şişman çirkindir diye bir şey yok ki. Hem sen şişmansan balık eti ne? Şİşman değilsin yani. =) Ama ille de zayıflamam lazım, daha mutlu olacağım diyorsan, azıcık spora, yediklerine dikkat etmeye bakar o iş. Ama sakın bilinçsiz diyetler yapma. Senin yaşlarında ben düştüm o hataya. Saçlarım mı dökülmedi, hormonlarım bozulup, adetlerim mi düzensizleşmedi, neler neler... Normale dönene kadar akla karayı seçtim.
20 kilo veren biri , bir 20 kilo daha verebilecek kadar güçlü biridir bence :)
Ama sen şimdilik 65 e inmeye çalış canım, ki yaşın küçük çok rahat inersin.
Belli ki azimli birisin,20 kilo vermek her yiğidin harcı değil:)
Sen kendine güvenmeye devam et.Ben 1,60 boydayım 65 72 gidip geliyor kilom:) ama kendime kıyafetlerime önem vermiyordum.Artık daha bilinçli giyiniyorum.O zaman da kendime daha çok güveniyorum.Ayrıca ben de gözlüklüyüm:)Onu çok dert etmiyorum.
Sen kendine güven,çok rahat başarırsın...
canım 97 den 77'e dusmussun .azmini tebrık ederım ancak sana bu ısın ehlı bı uzmandan yardım almanı onerırım .
cunku henuz 17 yasındasın ergenlık donemındesın .olur olmaz bılıncsızce uygulayacagın dıyetlerle saglıgını bozarsın .
3-5 kılo fazlalıgın olsa derım kı ; kendın spor yap ver .ama az degıl tatlım senın tek basına yapacagın yanlıs sok dıyetlerle
saglıgını kotu etkılersın canım .eger ılla zayıflamam lazım dıyorsan uzmandan lutfen yardım al ,bılınclı kontrollu zayıfla .
ama ergenlık donemın de kılo aslın da kabul edılır bı durum bence .ben de 16-17 yasındayken asırı sısmandım .
yasıtlarım 50-55 ılek ben 70 kıloydum .ben de senın gıbı cok takardım kafaya sureklı dıyet yapmaya calısırdım ama ,annem buna ızın
vermezdı .o kıloların ergenlık donemın bıttıgın de kendılıgınden gıdecek boyuna vereceksın dedı .
hakıkatten de oyle oldu bılıyor musun .ben 18 yasına bı basım bırden kılo kaybettım .vucudum sekıl aldı cunku .
70 den bırden 55 edustum .ve sabıt kılom 55 benım.suan da senın de vucudun tam sekıl almamıs olabılır
sekıl almaya baslayınca bırden gıdıyor o kılolar .
TV de bir program izlemiştim."Ne giymemeli" idi sanırım.
Orada senin gibi zayıflamış bir kız vardı.Ama hala kendini şişman sanıyor ve şişman haline uyan bol ve koyu giysiler giyiyordu.
Stil danışmanları,"sen artık eski kilonda değilsin,yeni kilona uygun giyinmelisin" dediler ve ona göre alışveriş yaptılar.
Kız o biçimsiz giysilerden kurtulunca zaten 5-10 kilo daha az göründü :)
Yani sanıyorum sen de kendini hala 97 kilo sanıyorsun.Yeni kilona adapte olamamışsın.
77 kilo çok şişman değil.20 kilo vermişsin,10 kilo daha versen,eminim istediğin giysilerde rahat rahat beden bulabilirsin.
Şimdiden tarzını değiştirip yaşına uygun,canlı ve çok bol olmayan giysiler seçmeni öneririm.
Kısa kol giymekten rahatsızsan,keten gömlek tarzı üstler veya ince hırkalar alabilirsin.
Canım boyun kaç? Bende 74 kilodayım şuanda kilo vermeye çalışıyorum bir yandan ama vücudumu tamamen kapatmamı gerektirecek bir kilo gibi durmuyor bence, bir de düzenli spor yapmaya çalıştığım için bacaklarım filan sıkılaştı biraz, şortta giysem, elbisede giysem ben kendimi beğeniyorum çevremdeki insanlardan da iltifatlar alıyorum bence sende çok kötü gözükmüyrsundur o kiloyla, hem kendini kısıtlama öyle, istediklerimizi yemez, şu sıcak havalarda kapkalın giysilerin altında boğulursak, yüzümüze hayattan bezmiş bir ifade yerleşir ki bir insanı bu ifadeden daha çirkin gösteren birşey yok bence. Sen kendini sev ve kendine güven,o zaman başkaları zaten senin hakkında kötü düşünemez.
canım bence bu insanın çirkin gözükmesini sağlayacak birşey değil.. yani boyun 1.60 normaldir yani daha kısaları var... kilo vermek istiyorsanda bu senin elinde ... hem bak 20 kilo vermişsin biraz daha sık dişini biraz daha kilo ver.. :)))
Boyum 1.60. Evet spor gercekten cok etkili bende sıkılaştım spor sayesinde. Haklisiniz kendime guvenmeyip boyle hayattan bezmis bi ifadeyle dolasirsam cirkin gorunurum tabi.Kendimi sevmeyi ogrenmeliyim.
Bu arada sizin boyunuz kac?
1.65 civarındayım bende, tamam 70li kilolar insanı manken gibi göstermiyor ama şekilsiz de durmuyor bence bıngıl bıngıl sarkan yağlar filan olmuyor vücutta daha dolgun duruyorsun sadece. Buarada 20 kilo birden vermek büyük başarı bence. Vaktin varsa Diyet başarı öykülerinizde nasıl kilo verdiğini anlatsana hem motivasyon olur sana hem bizde senin taktiklerini kapmış oluruz