Yanlış anlamayın ama, ben o evde oturmanıza bir anlam veremiyorum hala.
Birincisi, eşinizle aldatma yüzünden ayrılıyorsunuz, ortada bir çocuğunuz var ve nafaka, tazminat istemediğinizi belirtmişsiniz. Öyleyse neden onun satın aldığı evde neden oturuyorsunuz? (Gidecek yerinizin olmamasını anlayabilirim elbette.) Kaldı ki adam o evin adresini biliyor, gelip gidip rahatsız edecek besbelli. Yerinizde olsam tazminat ve nafaka isterdim, çocuğum için, kendim için değil elbette...Ve ona ait olan bir evde oturmazdım. Gururnuz kırılmış, incinmişsiniz. Öyleyse neden adamın evinde otrmakta ısrar ediyorsunuz? Aranızda bir protokol imzalayarak, çocuğu için gerekli ev ve ihtiyaçları için laızm olan parayı her ay göndereceğine dair bir protokol olabilir mesela...Gideceğiniz bir ev olmayabilir, elbette anlıyorum bunu da ama adam, bir ev sağlayabilecek imkanlara fazlasıyla sahip.
İkincisi, o evde oturmaya devam ettiğiniz sürece bu tip tacizler devam edecek zannımca. Üstelik eşiniz, bu ev benim diyerek sizi zorla evden de çıkarabilir, o zaman ne yapacaksınız?
Üçüncüsü, o evi beraberken de almamış, bekarken almış. Yaptığı hoş değil, çok çirkin ama ne olursa olsun ev onun evi.Bunca mal varlığı içinde de çocuğunu mağdur edecek değil. Zamanı geldiğinde imkanlar sağlanmaz ise, bir dava daha açarak çocuğunuzun hakkını arayabilirsiniz. O evde bebeğimin hakkı var diyerek diretmek, tacizlerine devam etmesine davetiye çıkartacaktır.
Bence anlaşarak ayrılmayı deneyin, Allah yardımcınız olsun bebeğinizin ve sizin.