Kendimi cok kotu hissediyorum:(

Anne soylemisler o da kusura bakmayin demis ve son iki haftadir bizde onlarin evdeki ustalarin gurultusunu sarkisini turkusunu dinledik hemde apartmanca

Anneniz gerekeni söylemiş sonuçta gürültü evin gürültüsü... eğer onlar gürültü yaptığında da siz gereken toleransı gösterdiyseniz takmayın derim. Bi de sınava hazırlanıyorum bunlar aklıma geliyor demişsiniz. Bilinç altınız dersten kaçmak için bunları aklınıza getiriyor bence. Bunları düşünmeyin dersinize odaklanın.

Ya oluyor öyle, arada gereksiz şeylere çok kafa yoruyoruz. Ben de evsahibimi çok takmıştım bi ara, rahat huzur vermiyordu pislik. Başka şeyler düşün, çık gez kafanı dağıt biraz.
Offfff bidaha yapmasam unutulurr dimi?

Biz onlari hic sikayet falan etmedik ki en az bizim kadar onlarin gurultusu kavgasida oluyor zamaninda sila gecesi yapmis insanlar kendileri

Boş ver Özür dileme. Telefon alarmin dan niye rahatsız oluyor sonuçta erken kalkmak için kuruyorsun misal haftaya da benim sinavim var AÖF mecbur telefon alarmini kuracagim ne olur olmaz. Hem onlarında sizden Özür dilemesi gerek tadilat yapıyoruz rahatsızlık verdik kusura bakmayin diye.
Biz de eve tadilat yaptiracagimiz zaman alt kat ve kapı komsumuza söyledik böyle böyle diye.

Kendinizi bu kadar yiyip bitirmeyin lütfen.
Komşularımız hakaret etmemissiniz, bi terbiyesizlik etmemişseniz.
Ozur dileyec bi durum yok ortada.
Zaten rahatsızlık verdiğiniz için pismansiniz bu yeter.
Bir daha daha dikkatli olursunuz tamamdır.
Şunuda eklemeden gecemeyecegim;
Dışarıdaki insanlari bu kadar dusunmeyin.
Ailenizle kavga etmissiniz birbirinizi kirmissiniz uzulecegeniz ve nasıl duzeltebilirim düşünceniz bu yönde olsun.
Ailenizle belki aranızda çok büyük sorunlar var ama inanın hiç kimse ailenin yerini tutmuyor.
Onun için ailenizin kıymetini bilin.sorunları çözmeye daha çok nasıl anlayabiliriz diye kafanızı yorun.
Ailenize mutluluklar..

Aman nolacak ya genclik atesi iste bende ablamla kavga ederken cok bagirmistim komsumuzda guzel bir dille sakayla karisik soyleyince cok utanmistim ama nolcak ya herkes tartisiyor :)

meğer sen ne hassasmışsın bunu kafaya takmana şaşırdım doğrusu

o kadar mahcup olacak bir durum yok gibi tabi gürültünün şiddetini bilemiyeceğim

Biz onlari hic sikayet falan etmedik ki en az bizim kadar onlarin gurultusu kavgasida oluyor zamaninda sila gecesi yapmis insanlar kendileri

Hem onlar ayıp etmiş herkes önce kendi evinin önünü süpürücek sonra başkasının evinin önüne bakıcak. sıra gecesine varana kadar gürültü yapıp başkasını tolere etmemek ayıbın büyüğü. hiç takma kafana. Ben baya sessiz sakin bir aile sandım dı.

Ve sen bu insanlardan ou dilemek mi istiyorsun?

Evde yatalak,.ameliyatli, yaşlı hastaları vs varsa sırf ona eziyet ettiğini düşünüp Özür dinleyebilirsin istersen ama bu tarz insanlardan Özür dilemek... Bilemedim.

Boşver canım ya. Sen calismana yoğunlas

Yooo bize hicbisey soylemediler hadi tadilat sesini gectim isciler evin icinde apartmanin icinde bangir bangir sarki bile soylediler
Yani aileme ben artik bisey soylemek istemiyorum babam zaten bana yaptiklarindan dolayi epey pisaman cok ustume dusuyor ama annem tam bir ogulcu ne diyim allah gorsun

Çok da kasma canım ya, ev sonuçta yani kavga da olur kutlama da olur her şey olur arada sırada. Bi daha şikayete geldiklerinde annen pasif kalmasın. En ufak şeyde gelmesinler böyle.
Zaten bidahakine ben cikcam artik kendinize bakin diycem

Unutulur ne demek. Kimse hatırlamaz bile. Hafıza kalacak cinsten bir ayıp değil bu derslerinize odaklanın
Cok tesekkur ederim:)

Aman nolacak ya genclik atesi iste bende ablamla kavga ederken cok bagirmistim komsumuzda guzel bir dille sakayla karisik soyleyince cok utanmistim ama nolcak ya herkes tartisiyor :)
Cok saolun icim rahatladi biraz :)

meğer sen ne hassasmışsın bunu kafaya takmana şaşırdım doğrusu

o kadar mahcup olacak bir durum yok gibi tabi gürültünün şiddetini bilemiyeceğim
Gurultu biraz siddetliydi ben pek belli etmem ama biraz fazla hassasim themis
Yok pek oyle sessiz falan degiller

Saol canim bosuna kafama takmisim demekki..

olsun ya takmamaya çalış bir daha tekrarlamamaya dikkat et zamanla unutulur gider.

fazla üzme kendini değmez

Aman Tolin,
Dert etme ya, boşver takma kafanı Komşu da açıkçası az değilmiş hani

Bunun için canını sıkmaya değmez, onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil, böyle anlayışsız insanlar için kendini üzmeye değmez ya

Komşunun yakışıklı oğlu falan mı var ona mı rezil oldun
Yok ya benden kucuk bi ogullari var arada onu dovup duruyo

Cok tesekkur ederim

Canim simdiki binalar kagit gibi ,hapsirsan ses gidiyor hic kafaya takmana degmez.
Hem herkesin bi patlama noktasi vardir ,bugun senin sesin gitmistir yarin onlarin sesi gelir ,anlayisli insanlarsa bu durumun normal oldugunu bilir ona gore hareket ederler.
Aile icinde olur boyle bazen , uzme kendini ...Rabbim sıkıntılarini gidersin insh

Yok ya benden kucuk bi ogullari var arada onu dovup duruyo

Cok tesekkur ederim

E neyi dert ediyosun anlamadım, herkesin evinde tartışma kavga olur, kafaya takılacak birşey göremedim onlar çoktan unutmuştur bile, senin derdin başka bence canını sıkan şey burdan patlak vermiş, üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…