Hadi bakalim dusun sen bi, nasil rahat edeceksen onu yaparsin, bekliyoruz haberlerini
Yok utandim dikkat ediyorum artikolmusla , ölmüşe care yok .. bır daha sinirlendiğindee bu durum aklına gelsin sadece yeterli tolincim
Aslinda ilk soyledigin congnivite kotu bi izlenim birakmak beni uzuyor sanki herkes duymus dinlemis de iyyyy su kiza bak dermis gibi dusunduklerini hissediyorum
Evet dusunecegim onuBunun farkında olman güzel aslında en azından önüne geçebilmek için bir şeyler yapabilirsin uzun vadede, ama şimdi kısa vadede halledip iyi hissetmek istiyorsan baldankabak'ın dediğini yapabilirsin.
Cok saol nurlum icimi ferahlattin onlarinda gayet kavgasi gurultusu oluyor ama biz daha bi kere bile gitmedik hatta evlerine hirsiz girdi gecmis olsuna bile gitti annemler yani nankorlugun dozunu astilar artik
Saol nuryolumHic kendini yipratmana degmez, dusunceli insanlarda pisman olmuslardir bile dusuncesizlerse unutmuslardir zaten. Uzme kendini canim
Tesekkur ederimmmKısa ve öz kusura bakmayın geçen gün diyebilirsin ama bence çok takma bizim üstümüzdekiler hergün ne küfürler ederek kavga ediyorlar biz çok takmıyoruz sonrada hiç bişey olmamış gibi geziyorlar zatenolur öyle şeyler boşver
Biz o kadar degilizAmaaann millet komşuları ne kadar çok rahatsız ediyor piskin pişkin. Annemin üst komşusu 16 yaşındaki kızı gece saat 4 te kavda etti. Kız telefonda sabaha kadar biriyle mesajlaşıyormuş. Gürültüden korktuk ne oluyor diye fırladık. Babam neredeyse polis çağıracaktı. Ertesi gün sanki hiç birşey olmamış gibiler.
Babamin alarmini hergun duyuyormusta bilmem neymis biz onlarin nelerini duyduk birkere gitmedik tamam benimki hata bunu zaten kabulleniyorum ama onlarda isi cilkini cikardilarTelefonun alarmına şikayete gelen komşuya özrün ö' sünü bile vermeye değmez.
Saçma sapan tiplermiş zaten.. Kafanıza takıp üzülmenize yazık.
Babamin alarmini hergun duyuyormusta bilmem neymis biz onlarin nelerini duyduk birkere gitmedik tamam benimki hata bunu zaten kabulleniyorum ama onlarda isi cilkini cikardilar
Cok saol birsenHalden anlayan komşular olsa, özür dilediğinizde , bunun kıymetini bilen kişiler olsa eyvallah , ancak böylelerine değmez.
Üstelik kendi gürültülerine bakmaksızın konuşuyorlar.
Unutulup gidilir ki öyle vahim bir durum değil yaşadığınız.
Suraya sekiz sayfa yorum yazilmis bi allahin kulu senin gibi dusunmemis neden?cunku zamaninda seni kayinvalidenli konunda hakli bulmadigim icin iadeyi ziyarete gelmissin yorumun icinde saol (.)Nokta kullansaydin bak virgulu gectim.inan okuyunca senin kafanda gecen vurgulari net olarak kimse anlamadan yorum yapiyor.
Paraylami diyecegim ama cok klise olacak.
Konuna gelince.özur dilemekten ne cikarki.git ozur dile..bi kaybin olmaz
Haha:) cidden o senmisin..inan unutmusum..yahu kendini bu kadar onemli sanma.Suraya sekiz sayfa yorum yazilmis bi allahin kulu senin gibi dusunmemis neden?cunku zamaninda seni kayinvalidenli konunda hakli bulmadigim icin iadeyi ziyarete gelmissin yorumun icinde saol (.)
Haha:) cidden o senmisin..inan unutmusum..yahu kendini bu kadar onemli sanma.
Konunu okursan koca paragrafta bir tane bile nokta olmaz mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?