Kendimi cok kotu hissediyorum:(

Aslinda ilk soyledigin congnivite kotu bi izlenim birakmak beni uzuyor sanki herkes duymus dinlemis de iyyyy su kiza bak dermis gibi dusunduklerini hissediyorum

Bunun farkında olman güzel aslında en azından önüne geçebilmek için bir şeyler yapabilirsin uzun vadede, ama şimdi kısa vadede halledip iyi hissetmek istiyorsan baldankabak'ın dediğini yapabilirsin.

Bunun farkında olman güzel aslında en azından önüne geçebilmek için bir şeyler yapabilirsin uzun vadede, ama şimdi kısa vadede halledip iyi hissetmek istiyorsan baldankabak'ın dediğini yapabilirsin.
Evet dusunecegim onu

Cok saol nurlum icimi ferahlattin onlarinda gayet kavgasi gurultusu oluyor ama biz daha bi kere bile gitmedik hatta evlerine hirsiz girdi gecmis olsuna bile gitti annemler yani nankorlugun dozunu astilar artik

Hic kendini yipratmana degmez, dusunceli insanlarda pisman olmuslardir bile dusuncesizlerse unutmuslardir zaten. Uzme kendini canim

Kısa ve öz kusura bakmayın geçen gün diyebilirsin ama bence çok takma bizim üstümüzdekiler hergün ne küfürler ederek kavga ediyorlar biz çok takmıyoruz sonrada hiç bişey olmamış gibi geziyorlar zaten olur öyle şeyler boşver

Amaaann millet komşuları ne kadar çok rahatsız ediyor piskin pişkin. Annemin üst komşusu 16 yaşındaki kızı gece saat 4 te kavda etti. Kız telefonda sabaha kadar biriyle mesajlaşıyormuş. Gürültüden korktuk ne oluyor diye fırladık. Babam neredeyse polis çağıracaktı. Ertesi gün sanki hiç birşey olmamış gibiler.

Tesekkur ederimmm

Biz o kadar degiliz

Telefonun alarmına şikayete gelen komşuya özrün ö' sünü bile vermeye değmez.
Saçma sapan tiplermiş zaten.. Kafanıza takıp üzülmenize yazık.

Telefonun alarmına şikayete gelen komşuya özrün ö' sünü bile vermeye değmez.
Saçma sapan tiplermiş zaten.. Kafanıza takıp üzülmenize yazık.
Babamin alarmini hergun duyuyormusta bilmem neymis biz onlarin nelerini duyduk birkere gitmedik tamam benimki hata bunu zaten kabulleniyorum ama onlarda isi cilkini cikardilar

Babamin alarmini hergun duyuyormusta bilmem neymis biz onlarin nelerini duyduk birkere gitmedik tamam benimki hata bunu zaten kabulleniyorum ama onlarda isi cilkini cikardilar

Halden anlayan komşular olsa, özür dilediğinizde , bunun kıymetini bilen kişiler olsa eyvallah , ancak böylelerine değmez.
Üstelik kendi gürültülerine bakmaksızın konuşuyorlar.

Unutulup gidilir ki öyle vahim bir durum değil yaşadığınız.

Cok saol birsen

Bizim milletimizin en güzel huyu unutmaktır :) boşver takma kafana canım unutulur gider

Nokta kullansaydin bak virgulu gectim.inan okuyunca senin kafanda gecen vurgulari net olarak kimse anlamadan yorum yapiyor.
Paraylami diyecegim ama cok klise olacak.
Konuna gelince.özur dilemekten ne cikarki.git ozur dile..bi kaybin olmaz

Nokta kullansaydin bak virgulu gectim.inan okuyunca senin kafanda gecen vurgulari net olarak kimse anlamadan yorum yapiyor.
Paraylami diyecegim ama cok klise olacak.
Konuna gelince.özur dilemekten ne cikarki.git ozur dile..bi kaybin olmaz
Suraya sekiz sayfa yorum yazilmis bi allahin kulu senin gibi dusunmemis neden?cunku zamaninda seni kayinvalidenli konunda hakli bulmadigim icin iadeyi ziyarete gelmissin yorumun icinde saol (.)

Suraya sekiz sayfa yorum yazilmis bi allahin kulu senin gibi dusunmemis neden?cunku zamaninda seni kayinvalidenli konunda hakli bulmadigim icin iadeyi ziyarete gelmissin yorumun icinde saol (.)
Haha:) cidden o senmisin..inan unutmusum..yahu kendini bu kadar onemli sanma.
Konunu okursan koca paragrafta bir tane bile nokta olmaz mi..

Haha:) cidden o senmisin..inan unutmusum..yahu kendini bu kadar onemli sanma.
Konunu okursan koca paragrafta bir tane bile nokta olmaz mi..

Sekiz sayfa yazilmasi senin kica paragrafa bir tane nokta koymamis anlamina gelmiyor.
Ben okurken nerede duracagim hangi cumle basi sonu kestiremedim.
Birde kpss ye hazirlaniyirmussun.gunde 100 turkce sorusu sart.
Hadi iyi gunler

Hiiiic dert etme. Herkes dönem dönem birseyler yasiyor iste. Sen kasitli yapmadin ya. Bak sizde tadilat sesinini dinlemek zorunda kaldiniz. Gercekten kendini bundan dolayi sakin kötü hisetme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…