Kendimi cok kotu hissediyorum:(

Cok saolasin nur yolum onlarin da cok gurultusu oldu biz bir kere bile sikayet etmedik

Cok saol shirine derslerden azcik bunaldim galiba ondan oldu

Apartman hayatı böyle pek özelin kalmıyor, herkesin evinde kavga gürültü oluyor zaman zaman, onların kapıya çıkması anormal birşey. Özür dilemeni gerektirecek birşey yok, takma kafana

Apartman hayatı böyle pek özelin kalmıyor, herkesin evinde kavga gürültü oluyor zaman zaman, onların kapıya çıkması anormal birşey. Özür dilemeni gerektirecek birşey yok, takma kafana
Offf pinkom kendimi yedim bitirdim valla cok utaniyorum ama sirf hak gecmesin diye ben onlarin 3 haftadir ev tadilatini iscilerin sarkisini turkusunu dinledim daha napayim

Canım biraz farklı tarafına bakıcam konunun ama...

Komşular değil de ailenle nasıl geçiniyosun onu merak ettim. Tıpatıp aynı şeyleri ben de yıllardır yaşıyorum ve tahammülüm kalmadı diyebilirim ne yapacağımı da bilmiyorum... Çok zor günler geçirdim. Şimdi sade2 susuyorum ve çook zorlanıyorum. Psikoloğa gitri ilaçlar iyi geldi ama bu hiçbir sorunu düzeltmez ki.. Ailem hala aynı aile.

Sen nasıl baş ediyosun....

Offf pinkom kendimi yedim bitirdim valla cok utaniyorum ama sirf hak gecmesin diye ben onlarin 3 haftadir ev tadilatini iscilerin sarkisini turkusunu dinledim daha napayim
Canım benim olur ki böyle şeyler sevişme sesinden tut, gülüşmelere, kavga seslerine herşeyi duyuyoruz, pek tahammülsüzlermiş, ilk defa apartmanda yaşıyorlar sanırım, ben birinin kapısına öyle çıkmaya utanırım. Hiç takma sen kafana sorun sende değil, hem geçmiş bitmiş

Ben artik onlarla bas falan etmiyorum cunku laftan anlamiyorlar ozellikle babam cok buyuk haksizliklar etti ama dersini aldi simdi cok pisman ama annem hala ayni kafa suan tek dusuncem atanip kendi dugunumu kendim yapip birdahada annemin yuzune bakmamak ve allah iyi nir kaynana nasip ederse bundan sonra kendi anneme degil ona anne demek cunku gercekten isyan etmekten kendimi parcalamaktan biktim artik alsin oglusuyla otursun ne halleri varsa gorsunler inanki seni cok iyi anliyorum bende cok cok yoruldum isin gucun varsa kendi hayatini kur gorusme bile bosver

Cok saol pinkim

En büyük duam sevgilim.. Zaten şuan sabretmeme tek neden o diyebilirim. Okulum seneye bitiyo aynen dediğin gibi herşeyi biz yapıcaz... Sanırım sabretmekten başka çaremiz yok desene

Kendimi kotu hissediyorum yazinca dayanamadim, okudum yorum yapmak istedim. Ben de olur olmadik seylere takip kafamdan atamiyorum. Ama eger ki dera calisman gerekiyorsa su an en onemli olan kendini iyi hissedip, derse odaklanman. Cunku kafada bir sey olunca odaklanilmiyor. O yuzden bence bunu hemen cozmelisin. Yarin mesela kapilarini cal, ayak ustu boyle boyle gecen gunler biraz kendimi kotu hissediyordum haliyle eve de yansittim sizler de rahatsiz oldunuz, bende kendimi kotu hissettim lutfen kusura bakmayin de. Bunu komsularin icin filan yapma Tolin kendin icin yap. Cunku sinavlar onemli hele ki is icinse. O yuzden yarin bunu hallet ve halletmis olmanin rahatligiyla dersine odaklan. Yoksa odaklanilmiyor. Ozellikle bizim yasimizda hala ders calismak zorundaysa insan buldugu her seyi kafaya iyice takip oyalaniyor. Odaklanmamaya hazir oluyor insan. Bence bunu yarin kendin icin yap hem insani acaip rahatlatir o duygu. Normal bir aileyse ne demek tolincim evet ama olur oyle seyler der seni rahatlatir. Gerci insanoglu belli olmuyor sorunlu tiplerse daha da sinirini bozabilir ama sen kendi ustune duseni yapmis olursun. Bence yarin oglen yapmalisin bunu :)

tolin, sanırım onları rahatsız etmekten ziyade onlarda olumsuz bir izlenim bıraktığını düşündüğün için biraz üzülmüşsün gibi geldi. Şayet öyleyse; sadece alt komşunun değil başkalarının da senin hakkındaki izlenimlerine o kadar değer biçip önemseme, fazla kontrollü olmaya başlarsın ki bu daha büyük problemlere yol açar.

Öyle değilse de; ev ortamında yaşanmış bir kavgayı "duyduuuk duyduk sizi" dercesine ve sanki aile içi tartışma çok anormalmiş gibi davranan nezaketsiz bir komşu için bu kadar kötü hissetmene gerek yok. Ki zaten sizi uyarmalarına rağmen kat be kat gürültüyü onlar da yapmış, kapıya geldiklerinde sen de bunu belirt güzel bir dille.

En büyük duam sevgilim.. Zaten şuan sabretmeme tek neden o diyebilirim. Okulum seneye bitiyo aynen dediğin gibi herşeyi biz yapıcaz... Sanırım sabretmekten başka çaremiz yok desene
İnanki degismiyor ve kendini paraladiginla kaliyorsun o yuzden gorme duyma isitme zor biliyorum insan anne sevgisi cok ariyor ama yapicak bisey yok allah buyuk bigun boyle ama yarin el kizi evde istemeyince cok ararlar bizi ama is isten gecmis olur

Aslinda mantikli ben bunu bu alsam bi dusuniyim gerci annem zaten kusura bakmayin falan demis ve 3 hafta boyunca bizde onlarin insaat sesini ve calisanlarin turkusunu sarkisini dinledik sikayet etmeden ben fazlasiyla odestigimizi dusunuyorum ve onlar bize kusura bakmayin falan demediler annem sormus ne kadar surecek diye baya surecek demis kadin kusura bakmayin falan dememis

Aslinda ilk soyledigin congnivite kotu bi izlenim birakmak beni uzuyor sanki herkes duymus dinlemis de iyyyy su kiza bak dermis gibi dusunduklerini hissediyorum

Cok saolasin nur yolum onlarin da cok gurultusu oldu biz bir kere bile sikayet etmedik

Var oyle tahammulsuz insanlar canim ,bu senin degil onlarin ayibi . Bak sana ne anlaticam :)
Eski oturdugum binada alt katimda yasli bi teyze oturuyordu. Malum tartisma yasanmayan bi ev olur mu ?olmaz tabi bi tartisma aninda seslerimiz biraz fazla yukselince baska odaya gidip kapiyi carptim , o an sinirle alt komsu ust komsu kimin aklina gelir
Aradan 3-4 gun gecti baska bi komsuma bebek ziyaretine gittik tum bina. Tevafuk alt komsum olan yasli teyze yanima denk geldi. Konu gurultuden falan acilinca dondu bana (benim ust katinda oturdugumu bilmeden)
"-Kizim benimde ust katimdakilerde bagiris cagiris cocuk sesleri ... dayanilcak gibi degil " demesin mi !!!!
Ben şok diger komsular duydu araya girdi ... "- Senin de torunlarin gelince biz evde duramiyoruz ,7/24 temizlik yapar mi insan ,gece gelen ayak seslerinden uyuyamiyoruz , bi gun ev basimiza yikilcak v.s " diye. Kadin utandi tabi...
Son olarak ben ust komsu oldugumu soyledim ve boyle seylerin konusulmamasi gerektigini ,hepimizin ayni sorunla karsilastigini ve hos gorulmesi alttan alinmasi gerektigini soyledim kadin utandi. Uzun oldu ama velhasil senin utanmani ,ozur dilemeni gerektircek hic bosey yok tolincim. Rahat ol. Bi hata varsa o da komsunu tolere edemeyip cat kapi sikayete gelendir

Ya zaten isin ozu gidipte komsuya biz sizden rahatsiz olduk denmez. Herkesin evinde olur donem donem. Bu biraz insanlikla alakali. Ama ben komsudan ziyade senin rahat hissetmen icin dedim. Cunku ben de ayni boyle takiyorum ve yapana kadar kafamdan gitmiyor. Eger senin de oyle olacaksa bas zillerine soyle gitsin. Onemli olan ders calisman, zaman geri gelmiyor valla onemli olan insanin kendisi. Seni ne mutlu edecekse gece bi onu dusun, ona gore yarin adim atarsin.

Cok saol nurlum icimi ferahlattin onlarinda gayet kavgasi gurultusu oluyor ama biz daha bi kere bile gitmedik hatta evlerine hirsiz girdi gecmis olsuna bile gitti annemler yani nankorlugun dozunu astilar artik

Aslinda yapsam cok guzel olur ben bi dusuniyim bunu

olmusla , ölmüşe care yok .. bır daha sinirlendiğindee bu durum aklına gelsin sadece yeterli tolincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…