Kendimi çok kötü hissediyorum

Nemecek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
339
255
18
Herkese merhaba karışık yazarsam şimdiden kusura bakmayı lütfen çünkü aklimi toparlayamiyorum. Sanirim iyi şeyler duymaya ihtiyacim var.

Sabaha karşı 3 gibi telefonum çaldı. Uykuluydum ve hemen açtım. Önceden gizli ya da tanımadığım numaralari açmazdim ancak şehir dışında kardesim var ve ne olursa olsun Allah korusun belki onunla ilgili bir şey olabilir diye açıyorum. Daha önce rahatsizlandiginda hastaneye goturuldugunde arkadaslarinin aradigi olmustu çünkü.

Aramanin goruntulu oldugunu farketmedim ve uykulu oldugum icin hemen actim ve saat gec oldugu icin panikliydim.

Ne oldugunu anlamadım ses gelmedi kapattım ve tekrar arandi actigimda once duvarlar ve sonra çıplak biri vardi. Dondum kaldim nasil oldu bilmiyorum şaşkınlıkla oylece kaldim ve elim ayagima dolaştı telefonu bile kapatmak icin aramayi değil telefonu tumden kapattim.

Benim eşim gece çalışıyor yalnizdim esime yazdim gizli noya kapatmam icin numaralar söyledi ama ben ekrandan cikip onu bile yapmaktan korktum o an sadece esimle konuşup korkumu azaltmak istedim. Tekrar arandim ve korkma dedim kendi kendime esimle konuşmayi biraktim ve gizliye kapattim.

Hala etkisindeyim kimisine gore bir sapik denilebilir belki cunku arkadasim korma dedi bir sapik ratgele numara cevirmistir. Ama ben sabaha kadar kapiya bakarak oturdum. Yalniz olmasam belki bu kadar korkmazdim bilmiyorum.

Arkadasimin esi polis ve gizli no oldugu icin bi sonuc cikmaz demis. Neden neden diyorum. Illa ki birinin bize birsey mi yapmasi gerekli kaldi ki bu zaten yapılmış sayilmiyor mu

Midem bulaniyor kalbim sanki sıkışıyor ve ben biktim. Kadin olmaktan biktim. Sadece kadın oldugumuz icin taciz edilmekten giydigimiz kiyafet orda ne işimizin oldugunun sorgulanmasindan biktim. Zaten okudugum haberler vs cok doluyodum bu konular hakkinda ve bu yasadigim cok agir geldi bana.

Simdiden herkese tesekkur ederim uzun ve karışık olduysa lutfen kusura bakmayın.

Ben de büyük ihtimalle sizin gibi korkardım.Çok geçmiş olsun.Ben rehberimde kayıtlı olmayan hiçbir numarayı güvenli olmadığı için açmıyorum.Bence artık siz de bilmediğiniz numarayı açmayın. Eğer acil bir durum olursa her şekilde ulaşılır zaten.Mesela mesaj atılır.Bir gün gece yarısı bilmediğim bir numara aramıştı.Açmadım tabii.Sonra mesaj atıldı.Meğer bir akrabammış.Acil bir durum varmış.

Geçmiş olsun. Korkmanız çok normal..Ortalık sapık kaynıyor. Bir daha yasamazsınız umarım...

Dediğim gibi önceden gizli ya da tanimadigim numaraları acmiyordum ama kardesimle ilgili olan olaydan sonra actim cunku ona bir sey mi oldu diye zaten panik oluyorum.

Yarın okul var ve ben evden disari cikmak istemiyorum. Bu taniyan birimiydi yoksa bir sapikmiydi bir suru sey dusundum haka da oyleyim. Numarami gizli aramalara kapattim ama bugun degistirecegiz cunku o kisi de numaram var sonucta.

Sadece yarin okul var onu düşünüyorum ve disari çıkmak istemiyorum. Erkek olan kimseyi görmek istemiyorum.

Dediğim gibi önceden gizli ya da tanimadigim numaraları acmiyordum ama kardesimle ilgili olan olaydan sonra actim cunku ona bir sey mi oldu diye zaten panik oluyorum.

Yarın okul var ve ben evden disari cikmak istemiyorum. Bu taniyan birimiydi yoksa bir sapikmiydi bir suru sey dusundum haka da oyleyim. Numarami gizli aramalara kapattim ama bugun degistirecegiz cunku o kisi de numaram var sonucta.

Sadece yarin okul var onu düşünüyorum ve disari çıkmak istemiyorum. Erkek olan kimseyi görmek istemiyorum.

Bence bu konuda bir uzman psikoloğa başvurun.Kardeşinizle aynı şehirde olma ihtimaliniz yok mu?Veya eğer şehirler çok uzaksa kardeşiniz yada siz daha yakın bir şehre taşınabilirsiniz.Hem endişeniz de azalır hatta hiç kalmayabilir.

Yarın okuluna git mutlaka. Bu kadar seni etkilemesine izin vermemelisin.

Numaranı verdiğin birisi değildir. Muhtemelen rehberden bayan üzerine kayıtlı bir no olduğunu öğrenmiştir. Ya da kadın/erkek farketmez, birilerini rahatsız edip, küfür işitmekten zevk alan zavallılar var.

Bence yine de kullandığın servisi ara bir sor. Bize gizli olan no'yu onlar görebiliyor olabilirler.

Sonuçta gizli de olsa arayan faturalandırılıyor değil mi?

Sakin ol lütfen. Geçen hafta kargocu tarafından telefondan rahatsız edildim canım. Bende bu şekilde sinirlenmiştim ki kargocu ev adresimi biliyor düşün.

Ben egitimciyim kardesim de universitede ogrenci ayni sehirde olma ihtimalimiz yok maalesef.

Sakin ol lütfen. Geçen hafta kargocu tarafından telefondan rahatsız edildim canım. Bende bu şekilde sinirlenmiştim ki kargocu ev adresimi biliyor düşün.
Ne kotu. Sadece gerçekten yoruldum. Ilk atandigim zaman biri sozle taciz etmişti. İğrençti cok korkmustum sonra o kisiyi evimin onunde gordum. Polisi aradim geldiler karakola gittik. Sonra ne oldu peki? Denildi ki adam sana dokunmamis ve birsey yapmamis sonuc alinmaz. Sen boyle mahkemeye gider gelirsin sen yipranirsin.

Geçmiş olsun. Ben de bıktım inan ki. Üzerimde kot ve tişört olmasına rağmen yiyecek gibi bakan heriflerden, en güzel eteğimi dolabın bir köşesinde çürümeye terk etmiş olmaktan, tecavüzcüye plaket vermemek için kendini zor tutan mahkemelerden, bu ülkenin her ama her şeyinden bıktım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ne olur kendini bırakma. Yaşadığın çok kötü bir olay ama güçlü olmaya çalış.

O polis arkadaşınız yanlış söylemiş. Savcılığa basvursaniz numara üzerinden işlem uygulanır o kişiye.
Korktuğumuzu, günlük yaşamınızı etkilediğini de ekleyin dosyaya.

Lütfen es geçmeyin. En azından savcilikta bir sikayetiniz bulunur.

Ne kotu. Sadece gerçekten yoruldum. Ilk atandigim zaman biri sozle taciz etmişti. İğrençti cok korkmustum sonra o kisiyi evimin onunde gordum. Polisi aradim geldiler karakola gittik. Sonra ne oldu peki? Denildi ki adam sana dokunmamis ve birsey yapmamis sonuc alinmaz. Sen boyle mahkemeye gider gelirsin sen yipranirsin.
Düşün adam benim telefonumu kaydetmiş telefonuna ve kargom yokken durduk yere aradı kayıtlı olmadığı için bende işimle alakaalı olabilir diye açtm. heramora hanım pardon yanlışlıkla aradım cebimden basmış dedi ne diyosun sen kimsin dedim yurtiçi kargodan bilmem ne diyo direk kapattım. Eşimle engelledik telefondan. dün başka bir kargomu getiriyor ben yokken. Eşime demiş ki ben heramorayı aradım meşgul beni engelledi mi? eşim de ben kocasıyım ben engelledim ne diye arıyosun vs uzatmış. özür dilemiş adam. Heramora hanımın nosunu silecem diyomuş bde. Eşim ciddi anlamda sinirlenmişti. Zaten şikayet ettik yurtiçi merkezine.

Geçmiş olsun. Ben de bıktım inan ki. Üzerimde kot ve tişört olmasına rağmen yiyecek gibi bakan heriflerden, en güzel eteğimi dolabın bir köşesinde çürümeye terk etmiş olmaktan, tecavüzcüye plaket vermemek için kendini zor tutan mahkemelerden, bu ülkenin her ama her şeyinden bıktım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ne olur kendini bırakma. Yaşadığın çok kötü bir olay ama güçlü olmaya çalış.

Gece sabaha kadar kapima bakarak oturdum ve hersey geldi aklima. Dusunmemek icin cok cabaladim ama basaramadim. Neden diyorum surekli neden?

Biliyorum yalniz degilim nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boyle igrenc şeyleri bunu dusundukce daha cok agladim. Sabah eşime dedim ki keşke cinsellik diye birşey olmasaydi keske. Çünkü hayatta ne yaşıyorsanız bi kadin olarak bu yuzden degil mi dedi. Evet dedim. Erkeklerden igreniyorum dedim. Esimin bana bakisindan sonra uzuldum. Ben de bir erkegim dedi. Neden heryerde bu var neden sadece biktim. Yururken var otururken var alışveriş yaparken var simdi hepsi bitti evimin icindeykende mi var. Sonra dedim ki yine biz suçlu oluruz. Acmasaydin o zaman tanimadigim numarayi olur. Çünkü o pisligin hic sucu yok.

Lütfen es geçmeyin. En azından savcilikta bir sikayetiniz bulunur.

Yazdigim bir mesajimi gordunuz mu bilmiyorum. Daha önce başka bir şey yasamistim onda vardi şikayetim ve bana verilen cevap sana dokunmamis bir sonuc cikmaz sen böyle mahkemeye gider gelirsin oldu. Bunlar geliyor aklima. Daha başka şeyler... üzülüyorum isyan ediyorum.

O polis arkadaşınız yanlış söylemiş. Savcılığa basvursaniz numara üzerinden işlem uygulanır o kişiye.
Korktuğumuzu, günlük yaşamınızı etkilediğini de ekleyin dosyaya.

Yapacagim gidecegim sadece o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bir sonuc alamamak bunun soylenmesi bile beni uzuyor ve daha once cidden bir sonuc almamis olmak. Kaldi ki o kisi sözle taciz etmisti ve daha sonra evimin onundeydi. Buna ragmen... bana soylenen sana dokunmamis...

Back
X