Kendimi çok kötü hissediyorum

Bana soylenen şu bir sonuc cikmaz. Bulunsa bile başka birinin uzerine olabilir hat , bulunsa bile oyle bir ceza vs bekleme . Sasirmadim aslinda daha once bir sikayetim olmustu onda da birsey yapılmamıştı.
siz yapsanız emin olun ceza alırdınız. biz yaparız olur ceza, bize yapılır olmaz. hayat garip. geçmiş olsun

Dün sizin konunuzu okurken benim basima gelse ne yaparım diye düşündüm. Ama ne yalan soyleyim sizin tepkinizi abarti bulmustum. Tesadüf mu denir artık bilmiyorum konunuzu okuduktan sonra gizli numaradan biri aradı. Açtım ama konuşmadım. Karsimdakide konuşmadı. Kapattıktan sonra delirmis gibi 21 defa aradi. Hayir sapiksan baska numarada sansini dene. Neden 20 defa ariyorsun ? İnsan çok tedirgin oluyor gerçekten sinirden elim ayağım titredi. Sonunda dayanamadım tekrar açtım,ağzıma geleni saydim. Onun arkasından 2 defa daha aramış. Şimdi bu durumda ne dusunmeli ? Ya beni tanıyıp bilen biriyse ? Gece kaç kere sıçrayarak uyandim. Bilmiyorum,insanın aklına her şey geliyor. Allah kötü insanlardan korusun hepimizi.

Dün sizin konunuzu okurken benim basima gelse ne yaparım diye düşündüm. Ama ne yalan soyleyim sizin tepkinizi abarti bulmustum. Tesadüf mu denir artık bilmiyorum konunuzu okuduktan sonra gizli numaradan biri aradı. Açtım ama konuşmadım. Karsimdakide konuşmadı. Kapattıktan sonra delirmis gibi 21 defa aradi. Hayir sapiksan baska numarada sansini dene. Neden 20 defa ariyorsun ? İnsan çok tedirgin oluyor gerçekten sinirden elim ayağım titredi. Sonunda dayanamadım tekrar açtım,ağzıma geleni saydim. Onun arkasından 2 defa daha aramış. Şimdi bu durumda ne dusunmeli ? Ya beni tanıyıp bilen biriyse ? Gece kaç kere sıçrayarak uyandim. Bilmiyorum,insanın aklına her şey geliyor. Allah kötü insanlardan korusun hepimizi.

Gecmis olsun. Bir mesajimda belki baska biri olsa bu kadar etkilenmeyebilir yazmıştım. İnsanların tepkileri yasantilari ile ilgilidir. Gecmiste hic tanimadigim bir adam sozel tacizde bulunmustu. Daha sonra ayni kisinin evimin onunde beklediğini gormustum. Polise haber verdim ve bir süreç başlamıştı ama sonuc alamadim. Hic tanimadigim bir adam mesaj atmisti ve sonra numarami is gorusmesine giderken cvimde gordugunu yazmıştı. Dolmusta cvmi okuyordum kontrol ediyordum ordan görmüş. Ve bunun gibi sacma sapan bir suru sey. Yasadigim bazi seylerden dolayi psikologa gitmistim cunku cok temizlik yapmaya baslamistim. Sicak yaz gunlerinde uzerime uzun seyler giyiyordum vucudumu ortmek icin. Pantolon ve bluzlarimin uzerine. Esim gece calisiyor ve ben kac kere kapi ve pencereleri kontrol ettigimi bilmiyorum. Yani oncesinde de zaten bazi korkularim vardi ve bu yasadigim beni cok etkiledi bu yuzden.

Sabah otobuse bindigimde tektim ve bir kadin yolcu binene kadar esim ile telefonda konustum. Daha once yasadigim sehirde bir dolmus bir kizi kacirmisti hala unutamam. Bu duyduklarim surekli haberlerde dinleyip izlediklerim kadinlara yapilanlar ve yasadiklarim psikolijimi bu hale getirdi. Ve evet en cok korktugum bu beni taniyan birimiydi evde yalniz oldugumu bilen birimiydi. Korkumun bu kadar yuksek olmasinin nedenleri bu.

Aklina kotu birsey getirme. Kapini mutlaka kilitle. Cam filan acma eger alt katlarda oturiyorsaniz
Ama kapiyi sadece kapatmakla kalmayin kilitleyin cunku tv de kapali kapi acik sayilir bir kredi karti ile acilir diyorlardi. Mutlaka kilitleyin diyorlar.
Ben karsi komsuma giderken bile kilitliyorum cunku hirsizlar apartmanlara girip kapilari kontrol ediyorlar tv de...
Korkma ayetel kursi oku . O seni korur.
Icini ferah tut.

Cok tesekkur ederim ilginiz icin.

Dediğim gibi önceden gizli ya da tanimadigim numaraları acmiyordum ama kardesimle ilgili olan olaydan sonra actim cunku ona bir sey mi oldu diye zaten panik oluyorum.

Yarın okul var ve ben evden disari cikmak istemiyorum. Bu taniyan birimiydi yoksa bir sapikmiydi bir suru sey dusundum haka da oyleyim. Numarami gizli aramalara kapattim ama bugun degistirecegiz cunku o kisi de numaram var sonucta.

Sadece yarin okul var onu düşünüyorum ve disari çıkmak istemiyorum. Erkek olan kimseyi görmek istemiyorum.
seni tanıyan biri degildir. çünkü ilk aramış görüntülü fark etmemişsin. kadın oldugunu da ıoradan gördü demek ki.sonra da 2.ci yi aradı.
evine alarm taktırabilirsin. tanıyan biri ise anlarsın..mutlaka aptalca bir hareket eder.gülüş bakış tavır vs.

seni tanıyan biri degildir. çünkü ilk aramış görüntülü fark etmemişsin. kadın oldugunu da ıoradan gördü demek ki.sonra da 2.ci yi aradı.
evine alarm taktırabilirsin. tanıyan biri ise anlarsın..mutlaka aptalca bir hareket eder.gülüş bakış tavır vs.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

Back
X