Kendimi çok kötü hissediyorum

Gece sabaha kadar kapima bakarak oturdum ve hersey geldi aklima. Dusunmemek icin cok cabaladim ama basaramadim. Neden diyorum surekli neden?

Biliyorum yalniz degilim nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boyle igrenc şeyleri bunu dusundukce daha cok agladim. Sabah eşime dedim ki keşke cinsellik diye birşey olmasaydi keske. Çünkü hayatta ne yaşıyorsanız bi kadin olarak bu yuzden degil mi dedi. Evet dedim. Erkeklerden igreniyorum dedim. Esimin bana bakisindan sonra uzuldum. Ben de bir erkegim dedi. Neden heryerde bu var neden sadece biktim. Yururken var otururken var alışveriş yaparken var simdi hepsi bitti evimin icindeykende mi var. Sonra dedim ki yine biz suçlu oluruz. Acmasaydin o zaman tanimadigim numarayi olur. Çünkü o pisligin hic sucu yok.
Bazen buralardan defolup gidelim diyorum eşime, sonra kendi kendime düşünüyorum: zaten delirdim, psikolojim bozuk, paranoyak oldum artık. Oralarda huzur bulabilir miyim ki? Sağlıklı düşünebilir, korkmadan sokağa çıkabilir, insanlarla düzgün iletişim kurabilir miyim? Gayet dostça bir yaklaşımla benimle sohbet eden bir erkeği yanlış anlayıp "Asyalı işte ne bekliyorsam..." dedirtir miyim :) Böyle geldik böyle mi gideceğiz, yoksa bir gün insan olmayı becerebilir mi yurdum insanı...

Numaralarımız her yerde var artık ve sizinki de bence rasgele bi numara cevirmis ve siz cıkmışsınız. Yahut bilinmeyen numaralara aklından bi isim soyisim attı o numaraları arıyodu size denk geldi.

Korkmayın bence. Sizi tanıyan biri bu işi yapamaz zaten. Dedigim gibi sapıgn biri numaraları denerken piyango size vurmuş.

Yapacagim gidecegim sadece o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bir sonuc alamamak bunun soylenmesi bile beni uzuyor ve daha once cidden bir sonuc almamis olmak. Kaldi ki o kisi sözle taciz etmisti ve daha sonra evimin onundeydi. Buna ragmen... bana soylenen sana dokunmamis...

Evet sözle taciz maalesef hepimizin başına geliyor, sonuç almamış olmamız bundan yildirmasin.
Bu başka bir olay. Telefonla bilinmeyen bir kişi tarafından taciz edilmissiniz. Ve bu sapık.çevrenizde olabilir de olmayabilirde.
En azından öğrenmiş olursunuz.
Ve bir dahaki Allah korusun olası bir durumda savciliktaki sikayetiniz çok.ise yarar.

Ben de ciddi ciddi ülkeyi terk etmeyi.düşünmeye başladım. Yeni yasa çıkmış. Birileri küçük bir kıza tecavüz eder sonra da.evlenirse hapse girmeyecekmiş. Yani sapıklara diyor ki git tecavüz et evlenirsin. Off off korkuyorum...

Bazen buralardan defolup gidelim diyorum eşime, sonra kendi kendime düşünüyorum: zaten delirdim, psikolojim bozuk, paranoyak oldum artık. Oralarda huzur bulabilir miyim ki? Sağlıklı düşünebilir, korkmadan sokağa çıkabilir, insanlarla düzgün iletişim kurabilir miyim? Gayet dostça bir yaklaşımla benimle sohbet eden bir erkeği yanlış anlayıp "Asyalı işte ne bekliyorsam..." dedirtir miyim :) Böyle geldik böyle mi gideceğiz, yoksa bir gün insan olmayı becerebilir mi yurdum insanı...

Ben de sizin gibi düşündüm. Bunu da eşimle paylaştım. Neden biz gidelim dedi. Biz yanlış bir şey yapmiyoruz. Ulkem guzel ve seviyorum. Geçen haftalarda konusmustuk bunu eşimle. Dünya zaten cigrindan cikti farkindayim. Onceden daha güçlüydum sanki. Şimdi ise bu yaşadığım olay bile tek başına dışarı cikma isteğimi yok ediyor. Ben artik bir erkek ile el bi sıkmıyorum. O derece de tedirgin ve bir o kadar igrenen biri oldum.

Baskasina gore belki daha az şey yasadim ama her olayda bir once yasadiklarim aklima geliyor ve yeter artik diye bagirmak istiyorum. Sirf bu dunyadan kadinlara insanlara yapilanlardan dolayi korkumdan cocuk bile yapmiyorum.

Psikologa gitmeyi dusundum. Sonra vazgectim. Cunku dunyayi degistiremez ki benim dunyami degistirmeme yardimci olabilir ama zaten benim guzel bir dunyam var. Ya da vardi demeliyim galiba.

Artik urkek tedirgin supheci tuhaf bir insan oldum.

Ben de ciddi ciddi ülkeyi terk etmeyi.düşünmeye başladım. Yeni yasa çıkmış. Birileri küçük bir kıza tecavüz eder sonra da.evlenirse hapse girmeyecekmiş. Yani sapıklara diyor ki git tecavüz et evlenirsin. Off off korkuyorum...

Ne korkunç. Ne utanç. Bunlar yapilirken biz kadinlar kendimizi nasil koruyacagiz. Kucuklerimize kendilerini korumalarini nasil ogretecegiz. Yollarini bilsek bile kimse bizden yana degil ki.

Ben eğitimciyim. Okullarda cocuklara ve velilere seminerler veriliyor. Cocuk istismari ile ilgili. Seminerin bi kismindan sonrasini izleyemedim. Benim izleyemedigimi yasiyorlar ne aci. Ve dedim ki neden çocuklarımıza kendilerini korumalarini ogretmek zorunda kaliyoruz... bunu yapanlara yapmamayi yanlisi ogretsek ya. Nerden başlıyor bu yanlis aileden mi biz egitimcilerden mi. Eksik ve yanlis buyutuluyor insanlar.

Beni bile sapik arayip konustuginda elim ayagim titremisti ki seni goruntulu taciz etmis. Gecti gitti diye dusun. Kapina gelemez resmen rast gele numara aramistir.

Cok gecmis olsun. Hadim etmek gerek bu sapiklari.

haklısınız,üstelik yalnızda olunca insan bir ton şey getirir aklına,
ama bunun gibi insan müsvetteleri yüzünden hayatınızdan olmayın çıkın dışarı,işlerinizi halledin,ne diye korkup çekineceksiniz ki?
kadına yapmak istedikleri tamda bu zaten,kadınlar sindirilsin korkutulsun evlerden çıkamasın oldu canım daha çok beklerler.
bu arada o numara hakkında mutlaka işlem yapılır, bizim bir hocamız vardı aranıp rahatsız edilmiş savcılığa şikayette bulunmuştu arayan okul öğrencilerinden biri çıktı,niye bulunmasınmış gayette güzel bulunur..

Ben de büyük ihtimalle sizin gibi korkardım.Çok geçmiş olsun.Ben rehberimde kayıtlı olmayan hiçbir numarayı güvenli olmadığı için açmıyorum.Bence artık siz de bilmediğiniz numarayı açmayın. Eğer acil bir durum olursa her şekilde ulaşılır zaten.Mesela mesaj atılır.Bir gün gece yarısı bilmediğim bir numara aramıştı.Açmadım tabii.Sonra mesaj atıldı.Meğer bir akrabammış.Acil bir durum varmış.

Gecmis olsun dileginiz icin tesekkur ederim.

Yarın okuluna git mutlaka. Bu kadar seni etkilemesine izin vermemelisin.

Numaranı verdiğin birisi değildir. Muhtemelen rehberden bayan üzerine kayıtlı bir no olduğunu öğrenmiştir. Ya da kadın/erkek farketmez, birilerini rahatsız edip, küfür işitmekten zevk alan zavallılar var.

Bence yine de kullandığın servisi ara bir sor. Bize gizli olan no'yu onlar görebiliyor olabilirler.

Sonuçta gizli de olsa arayan faturalandırılıyor değil mi?

Onerinizi yarin yapacagim benim icin cok kotu bir gundu. Hic birsey yapacak halim yoktu. Teşekkür ederim.

Beni bile sapik arayip konustuginda elim ayagim titremisti ki seni goruntulu taciz etmis. Gecti gitti diye dusun. Kapina gelemez resmen rast gele numara aramistir.

Cok gecmis olsun. Hadim etmek gerek bu sapiklari.

Krokum gectikten sonra dalgasini bile gecti.hollandada oldugum zamandi turkce konusmasi korkuttu beni. Birde anlasilmiyor konusmasi anani anani gibi birseyler diyip durdu. Her defasinsa actim telefonu somra aradi acmadim 5 dk sonra aradi actim.dedimki ha bende senin aramani bekliyordum dur kapatma sakin suan telefonum dinleniyor yer tesbiti yapacaklar dedim der demez kapatti dahada aramadi. Hollandada boyle seylerin cezalari buyuk. Kadina vurmak 6 aydan basliyor.
Bende iste aileme anlatiyorum. Dedim valla dedim hi sapik aradi ama derdi benle degil. Derdi annemleymis. Anami sorup durdu. Ananni anannii diye birseyler diyerek. Bastan deseydi anamin numarasini verirdim. Beni neden aradiki anami soracaktida. :) millet guldu hep. Tabi korkun geciyor ya rahatliyorsun ama oldugunda cok korkmustum

Krokum gectikten sonra dalgasini bile gecti.hollandada oldugum zamandi turkce konusmasi korkuttu beni. Birde anlasilmiyor konusmasi anani anani gibi birseyler diyip durdu. Her defasinsa actim telefonu somra aradi acmadim 5 dk sonra aradi actim.dedimki ha bende senin aramani bekliyordum dur kapatma sakin suan telefonum dinleniyor yer tesbiti yapacaklar dedim der demez kapatti dahada aramadi. Hollandada boyle seylerin cezalari buyuk. Kadina vurmak 6 aydan basliyor.
Bende iste aileme anlatiyorum. Dedim valla dedim hi sapik aradi ama derdi benle degil. Derdi annemleymis. Anami sorup durdu. Ananni anannii diye birseyler diyerek. Bastan deseydi anamin numarasini verirdim. Beni neden aradiki anami soracaktida. :) millet guldu hep. Tabi korkun geciyor ya rahatliyorsun ama oldugunda cok korkmustum

Atlatmis olmaniza sevindim. Ben normalde de korkuyordum zaten eşim gece ise gittigi için. Bunu da yaşayınca korkum iyice arttı. Tek dileğim umarim etraftan biri degildir. Bunu bile dileyecek duruma gelmiş olmak aci bir durum o da ayri bir mesele.

Herkese merhaba karışık yazarsam şimdiden kusura bakmayı lütfen çünkü aklimi toparlayamiyorum. Sanirim iyi şeyler duymaya ihtiyacim var.

Sabaha karşı 3 gibi telefonum çaldı. Uykuluydum ve hemen açtım. Önceden gizli ya da tanımadığım numaralari açmazdim ancak şehir dışında kardesim var ve ne olursa olsun Allah korusun belki onunla ilgili bir şey olabilir diye açıyorum. Daha önce rahatsizlandiginda hastaneye goturuldugunde arkadaslarinin aradigi olmustu çünkü.

Aramanin goruntulu oldugunu farketmedim ve uykulu oldugum icin hemen actim ve saat gec oldugu icin panikliydim.

Ne oldugunu anlamadım ses gelmedi kapattım ve tekrar arandi actigimda once duvarlar ve sonra çıplak biri vardi. Dondum kaldim nasil oldu bilmiyorum şaşkınlıkla oylece kaldim ve elim ayagima dolaştı telefonu bile kapatmak icin aramayi değil telefonu tumden kapattim.

Benim eşim gece çalışıyor yalnizdim esime yazdim gizli noya kapatmam icin numaralar söyledi ama ben ekrandan cikip onu bile yapmaktan korktum o an sadece esimle konuşup korkumu azaltmak istedim. Tekrar arandim ve korkma dedim kendi kendime esimle konuşmayi biraktim ve gizliye kapattim.

Hala etkisindeyim kimisine gore bir sapik denilebilir belki cunku arkadasim korma dedi bir sapik ratgele numara cevirmistir. Ama ben sabaha kadar kapiya bakarak oturdum. Yalniz olmasam belki bu kadar korkmazdim bilmiyorum.

Arkadasimin esi polis ve gizli no oldugu icin bi sonuc cikmaz demis. Neden neden diyorum. Illa ki birinin bize birsey mi yapmasi gerekli kaldi ki bu zaten yapılmış sayilmiyor mu

Midem bulaniyor kalbim sanki sıkışıyor ve ben biktim. Kadin olmaktan biktim. Sadece kadın oldugumuz icin taciz edilmekten giydigimiz kiyafet orda ne işimizin oldugunun sorgulanmasindan biktim. Zaten okudugum haberler vs cok doluyodum bu konular hakkinda ve bu yasadigim cok agir geldi bana.

Simdiden herkese tesekkur ederim uzun ve karışık olduysa lutfen kusura bakmayın.
Bu gizli no saçmalığının bitmesi gerek artık. Ne işe yarıyor acaba da hala buna devam ediyor operatörler

Atlatmis olmaniza sevindim. Ben normalde de korkuyordum zaten eşim gece ise gittigi için. Bunu da yaşayınca korkum iyice arttı. Tek dileğim umarim etraftan biri degildir. Bunu bile dileyecek duruma gelmiş olmak aci bir durum o da ayri bir mesele.
Korkmayin neden cevreden olsunki? Az cok cevrenizdekileri bilirsiniz. Rast gele numara cevirmistir siz denk gelmissinizdir.

gizli no nasıl bulunmuyo ya. savcılığa git bence. bu suç sana çıplaklık izletilmiş.

iyi o zaman arayıp gizli no'dan tehdit savuralım.

ben bulunuyor diye biliyorum...

Korkmayin neden cevreden olsunki? Az cok cevrenizdekileri bilirsiniz. Rast gele numara cevirmistir siz denk gelmissinizdir.

Egitimciyim ben seminerlere gidiyoruz bazen etkinlik vs icin gorustugumuz kisiler oluyor telefon ile de iletisim kuruldugu icin acaba diye dusundum olabilir mi diye.

Bir de artik insanlara guvenmiyorum zaten kucuk bi cevrem var. Tanidigim kimseden beklemiyorum zaten. Sadece yalniz oldugum icin acaba bunu bilen biri yapmis olabilir mi diye dusundum.

Bilmiyorum korktugum icin hersey geldi aklima galiba.

gizli no nasıl bulunmuyo ya. savcılığa git bence. bu suç sana çıplaklık izletilmiş.

iyi o zaman arayıp gizli no'dan tehdit savuralım.

ben bulunuyor diye biliyorum...

Bana soylenen şu bir sonuc cikmaz. Bulunsa bile başka birinin uzerine olabilir hat , bulunsa bile oyle bir ceza vs bekleme . Sasirmadim aslinda daha once bir sikayetim olmustu onda da birsey yapılmamıştı.

Aklina kotu birsey getirme. Kapini mutlaka kilitle. Cam filan acma eger alt katlarda oturiyorsaniz
Ama kapiyi sadece kapatmakla kalmayin kilitleyin cunku tv de kapali kapi acik sayilir bir kredi karti ile acilir diyorlardi. Mutlaka kilitleyin diyorlar.
Ben karsi komsuma giderken bile kilitliyorum cunku hirsizlar apartmanlara girip kapilari kontrol ediyorlar tv de...
Korkma ayetel kursi oku . O seni korur.
Icini ferah tut.

Back
X