- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Arkadaslar 1.5 senedir çocuk istiyoruz ve ugraşıyoruz bunun icin. Bunun icine girince ister istemez belirtiler bunalmalar hayal kirikliklari can skntilari kavgalar flan oluyor... bugune kadar kimse cocugumuz olmadigini blmiordu annem harici. Rahim filmi cekildi temiz. Dr hamile kalabilrsin bide bundan sonra hamilelik olasigi artiyor demisti. Tam belirtiler tavan yapmis ilk defa adetim 5 gun gecikmisti ama husrana ugradm süt hormonum yukselmis. 2 ay ara verdim tabi deniyorum ama rahatim olmicak. Bi 3 gunluk gecikme daha sonra adet. Sonra bi gecikme daha 4 gun. Gittim kontorole hormonlarim normal cikti peki ne oluyordu ? Ben bunlari stred yapmiyor olmama ragmen neden yasiyordum. Bi arkadasim 2 senedir hamile kalamadi klomen kullanip hamile kaldi o kadsr istiyorlardi ki sadece klomen mi bilmiyorum bikac sey daha yapti. Bende tekrar o gücü kendimde bulup gittim dra klomen verdi 3 yumurta oldu 1 i kist oldu bugune kadar bisuru belirtiler bu belirtilerden anlamsiz mutluluklar hep bi elim karnimda flan. Artik o kadar eminimki olduguna olacagina diyorum 1i olmassa 2.si tutar o kadar da degil flan hatta ikiz bebek cok istyorum normalde hep dedim allah bana ikiz verecek ondan bu kadar suredir denedik olmadi flan filanlar adetime 3 gun kala kan tahlili yaptirdim ve şokk.. Hamile degilim şuan evde son ses müzik dinliyorum aynaya bakamiyorum cnku gözlerim kan çanagı gbi aglamaktan ve şişmiş. Herseyi gectim ben cocuk istemiyordm bikac sene gecsin dedim esim o kadsr istiyorduki cocuk gorunce gozleri doluyordu. Ben bu yola esim sayesinde girdim ve bugun anladim ki o benim hic destekçim olmycak. Hiçte olmadi zaten kötü bisey dedignden degil olursa olur olmazsa olmaz modunda ben anlamadim ne yapicam tekrar tedaviye mi baslamali yoksa psikolojimi mi duzeltmeli blmiyorum. Bide bu ay o kadsr emindim ki herkezeee soyledim cocugumuz olmuyordu tedaviye basladim diyee.. yardimci olun lutfn