- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
1 aylık memlekete tatile gitmiştik ben önden geldim çünkü eşimin ailesinin evinde rahat edemedim 25 gün kalıp döndüm ben. yatacak doğru düzgün bi oda doğru düzgün bi yatak yoktu.... sürekli gece tuvalete kalkıyorum tuvalet dışarda ve biz köyde ninesinin evinin üstüne babası bi oda yapmış o odada kalıyorduk in çık in çık zor oluyordu gece merdiven yamuk yumuktu tehlikeliydi... yeme düzenim yoktu. Bi de çok sıcaktı orası ben hiç rahat edemedim oralarda kabız oldum kısacası gittiğime pişman oldum ben dayanamayıp geri geldim kızlar zaten en fazla 1 ay durarız diye gitmiştik ama eşim biraz daha kalmak istedi... Beni kendi annemle tek yolladı...Normalde eşim ile aynı memleketteniz... Ama annemler benim yaşadığım şehirde yaşıyor. kardeşime burada güzel bi iş buldular bende burdayım diye şimdilik buraya taşındılar.. İşte annemde memlekette ki evi kiraya verip benle beraber döndü.... şu an eşim yok hala benim geleli 10 gün oldu... Bende gece korku oluyor tek başıma evde gece yalnız uyuyamama korkusu var kızlar o yüzden evimde yatamıyorum.. Annemlerde kalıyorum. Onlarında burada ki evleri çok küçük yatak rahat değil evleri çok sıcak...Midemde de asit var gece çok rahatsız oluyorum. sürekli kendi evime gelmek istiyorum gece yatıp evime geliyorum. Gece yatmak problem her yerim ağryor bu aralar. İlla alıştığım yatağı istiyorum... 1 buçuk aydır yatağımdan ayrıyım. eşimi bekliyorum gelse evime geçsem. hem kombi bozuk evde banyo bile yapamıyorum bütün her şeyim burada annemlerin evine sürekli getir götür yapmaktan sıkıldım. hamile olduğum için her şey zor gelir oldu... eşimin memlekette hiç bi işi yok ama pazartesi salı gelcem diyor. bi belli değil diyor. Beni hiç düşünmüyor hamile haliyle orada burada rahat edebiliyor mu diye.... Doktor muayenem var bekletiyorum eşim gelince gidelim diye ultrasonda bebeği o da görsün diye... Ama bi türlü gelmek bilmedi... kasık ağrım oluyor. doktora soracağım bi sürü soru var onu bekliyorum. ne zaman geleceksin demekten bıktım. Evlilik yıl dönümüzü de ayrı geçirdik. 13 Ağustos evlilik yıl dönümümüzdü. Daha doğrusu ilk.... 1 yıllık evliyim henüz... Ama eşim ile kutlayamadık beraber geçiremedik o günü... Ona da çok kızıyorum. Bu sabah erkek kardeşimle tartıştık bana evine git defol dedi ağlayarak evime geldim. oysa onlar buraya iş aramaya gelince 2 ay onlara baktım ben önlerine her gün misafir gibi yemek çıkardım. evleneli 1 ay oldu eşim sorun etmedi bizde kalmalarını ama beni bi 10 gün çekemedi galiba inanın her şey zoruma gidiyor. Artık kendi evimde kalcam. kombi bozuk dışardan yiyip içcem. zaten gebelik şekerim çıktı diyet verdi doktor ona da uyamıyorum. erken olur doğumun dedi kasıklarım ağrıyor zaten. eşim önemsemiyor. annem takma o küçük diyor kardeşim için. İlla gel bize diyor ama gitmycem... eşime bahsetmedim bundan kardeşimle tartıştığımı... Ama ses tonumdan anladı bir şey olduğunu sordu bi problem mi var diye ben de yok dedim ama agrasifliğim üzerimdeydi aradığı zaman. Bi de gelmiş bana ders çalışmaya başladın mı diye sordu tam şartellerim attı eşime çok kırıcı laflar ettim o da alındı kapattı telefonu.. Moralim bozuldu buraya yazmak istedim....