kendimi çok yakın hissetmediğim kuzenimin düğününde ne giysem.

istanbul25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
7
0
36
İstanbul
selam hanımlar güzel fikirlerinize ihtiyacım var. ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere konu açmışımdır. :18: kuzenim bu yaz evleniyor.tam olarak nerede nasıl bir düğün yapacaklarını bilmiyorum ama kot pantolon,hafif topuklu ayakkabı ve üstüne beyaz bir salaş bir üstlük giymeyi düşünüyorum (atlet gibi). ama böyle giyinerek çok mu sade olurum sizce? şimdi düşünüyorum milletin içindede çok özensiz olmak istemiyorum. abartılı olmayacak şekilde sizce nasıl giyinebilirim ve saçımı nasıl yapmalıyım? zevkli olduğunuzu düşündüğüm için buraya yazmaya karar verdim.

evet çok sade olur.en azından bir elbise giy saçının uçlarını maşa yapıp salabilirsin ya da düz fön yaparsın at kuyruğu da toplayabilirsin

Bence cok basit olur elbise giymek istemiyorsan en azindan kunas pantalon giyebilirsin bence....

düğün nerede olursa olsun bahsettiğin kıyafet çok özensiz bence.

o kadar yakın değilsen, siyah kalem etek, saten-şifon gibi bir bluz ve topuklu ayakkabılar her mekanda kurtarır seni.

haklısınız kot pantolon özensiz olur gibi. abiye giymem ama sınırım yazlık dizlerime kadar bir elbise ve dolgu topuk ayakkabı giyicem gibi.

kız düğün bu, ne kot pantolonu :)
abiye giymezsin, elbise, veya şık bir kumaş pantolonun üzerine şifon bir gömlek... saçlarda sana yakışanı bilirsin zaten..ona göre yaptırırsın abartı olmıcak şekilde...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

saçımı dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum nasıl foto ekliyeceğimi bilsem aslında aklımdaki modeli size göstermek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…