Yaşım 17 bu zamana kadar 8-9 manitam olmuştur hepsi seviyeli cinsellik dahi konusmadim kimseyle özel fotoğraf falan da atmadim 8 aydır ayrıl barış bir ilişkim vardı 4-5 aydır hiç konusmuyoduk bugün bulunabilir miyiz dedi gezeriz falan dedi bende çok seviyordum kabul ettim gider gitmez sarıldı iki üç kez dudagimdan öptü habersiz öpen bir kişi haric ilkimdi benim sonra ben senin gibi çok kız öptüm diye beni orda bıraktı ve gitti peşinden gittim şakamı yapıyorsun madem barismadik neden beni opuyosun dedim bazı şeyleri çok ciddiye alıyorsun yağmur diye bir tepkiyle karşılaştım ben seni buraya zorla getirmedim takılalım gezelim dedim geldin simdide oldu bitti hayatına bak benim peşimi bırak dedi orda öyle kaldım boş boş etrafa baktım en ileri yaşanmışligim dudaktan öpmesi ama kendimi tiksinc hissediyorum daha bıraktığı yerdeyim arkadaşlarım gelecek şimdi destek olmaya dudağımı yıkamaktan yara olmak üzere falan önceden de iki üç kez opmustu ama bu ilkimdi ve inandım güvendim şaka gibi yüz üstü kaldım kaldıramıyorum napcagimi bilmiyom kendimden tiksiniyorum bana bir akıl verseniz benim yaşımdan çok tecrübesi olan insanların olduğunu biliyorim piskolojim bozuldu OKB falan da var bende anksiyete