kendimi çok yalnız hissediyorum...

Şimdi tam olarak anladım diğer konunu. Ben de neden bu kız kendini bu kadar salmış, neden silkelenmiyor diyordum. Yalnızsın çünkü, herşeyi yalnız yaşıyorsun, üstelik senin suçun olmayan şeylerde sana yüklenmiş. Kıyama sana, daha çok küçüksün. Küçük bir tatil bölgesinde maddi durumuna göre aylık yada sezonluk yada haftalık bir ev kiralayabilirsin. İnan uygun fiyata gelir sana hem de değişiklik olur, güvenli olacağını da düşünüyorum. Bence pansiyon yada otelden daha iyi. Bol bol kitap oku, yürüyüş yap, çalıştığın zamanların acısını çıkar. İnan mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok, sen güçlü bir kadınsın. Öncelikle güçlü olduğunu kabul et, zamanla herşey dha iyi olacak.

zamanla inşallah her şey çok daha iyi olur güzel kardeşim:(

Canim simdi anladim seni diger konunuda biliyorum. Siginacak bir liman ariyorsun. Canim benim genc yasta cok sikinti cekiyorsun ama cok sukur guzel bir meslegin var. Madem anneden yine kotu muammele gorecegini dusunuyorsun hic gitme bencede. Boyle sevgi arayisinda olanlar cabuk kapilir cok yanlis yaparlar. Karar verirken cok dusun canim. Belkibir psikologdan destek alabilirsin yasadiklarin agir seyler canim. Biz yillar evvel likya turuna cikip ege ve akdenizin tum koylarini gezmistik cok keyifli yeni arkadaslar ediniyorsun belki bir arkadasinda katilir sana. Fiyatlar makul canim yada kucuk oteller rehberinden arastirip sakin yerler tercih edeblilirsin denizde olsun sikintini alir . Mutevazibir otelde kalip kafani dinlersin sana iyi geli. Allah yardimcin olsun canim. Cok sikinti ceksende Rabbim mukafatlandirir sonra yuzun bir guler,pir guler canim benim

konunu okumuştum.. ben sana sadece umre yi öneririm. diyanet götürüyor öğretmenleri ucuza.. şöyle 30 günlük bir umre..
gerçi gittikten sonra geri gelmek bile istemeyebilirsin:) ben de ayrıldıktan sonra ramazan umresine gittim, yenilenip döndüm. hayatımda geçirdiğim ne güzel günlerdi.
insanın kalbinin huzur bulduğu bir tek orası var. gerçi dini yaşantını bilmiyorum ama yine de tavsiye ediyorum.. gitmeyen anlamaz

Annen,seni,unutmak istediği geçmişinin parçası olarak görüyor sanırım.
Kapattığı bir defter var,seni görünce o defter açılıyor.Yaptığı çok yanlış ama maalesef başka açıklama bulamadım.

Tatil için,bence yalnız kalmaktan ziyade,sosyalleşebileceğin bir ortam daha iyi olur.
Tur sitelerinden uygun bir program seçebilirsin.Karadeniz turu gibi mesela...Hem yolculuk sırasında arkadaşlar edinebilirsin.
Eski arkadaşlarını veya üniversiteden arkadaşlarını arayabilirsin.
Çook uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla konuştum,yazlığına davet etti beni mesela.

sonbahar, tatilden bahsedilmiş,iyi fikir,tur falan olabilir..google de tur şirketlerinin numaralarını bulabilirsin..Ben de gidecektim,kaçırdım..Dağlara taşlara vur anacım kendini ,paranla gezdir kendini..Kendi paranı kazanıyorsun,yaz tatilin var,mis gibi..bazıları senden daha zor durumda maddi geliri olmayanlar..İnşallah annene akıl fikir ihsan etsin Rabbim;seni böyle başkalarının sevgisine muhtaç bırakmasın..Ben de ailemle yalapşap anlaşıyorum işte..Özellikle yeğenlerim bana yaşama sevinci veriyor..Rabbim İyi bir eş çıkarsın karşına.bakalım belki zamanı var..beklemek zor ama...O adama da çok güvenme ne olur..Hele hiç başbaşa kalma..
Bak biz bu hafta kız yeğenimle mersin susanoğlu plajına gideceğiz,sen de gelebilirsin..fiyatlar ucuz antalyaya göre..Orada tanışmış da oluruz senle..özelden istersen irtibata geçebiliriz..Ben bunaldığımda arkadaşlarım bana destek olmazdı,oyüzden sana el uzatmak istedim,umarım yanlış anlaşılmam..

Son düzenleme:
konunu okumuştum.. ben sana sadece umre yi öneririm. diyanet götürüyor öğretmenleri ucuza.. şöyle 30 günlük bir umre..
gerçi gittikten sonra geri gelmek bile istemeyebilirsin:) ben de ayrıldıktan sonra ramazan umresine gittim, yenilenip döndüm. hayatımda geçirdiğim ne güzel günlerdi.
insanın kalbinin huzur bulduğu bir tek orası var. gerçi dini yaşantını bilmiyorum ama yine de tavsiye ediyorum.. gitmeyen anlamaz

değerli kardeşim bunu bir araştırırım ben zaten ALLAH ıma hep yalvarıyorum bana oraları nasip etsin diye ..30 gün olur mu peki?

değerli kardeşim bunu bir araştırırım ben zaten ALLAH ıma hep yalvarıyorum bana oraları nasip etsin diye ..30 gün olur mu peki?

geçen sene gitmiştim, 33 gün kaldım. diyanetle gitmedim ama hilal tur la gittim. diyanetin ki hemen doluyor çünkü. şuan dolmuştur bile.. ama o kadar çok özel şirket var ki.. büyük, güvenilir. bence bulabilirsin ve 40 gün bile olur. gitmişken 1 ay kalmalı insan. orda dua etmek, tavaf yapmak bambaşka bir şey. insanın hiç bir derdi tasası kalmıyor.
30 gün olur tabi ki neden olmasın. gidersen 2 kişilik oda seç. kendin takılırsın, orda kimseye ihtiyacın olmuyo.. ama orada iyi bir arkadaş bulup beraber de kabe ye gidip gelebilirsin. oda güzel olur.
inşallah gidersin. boşver kimseyi kafana takma..
bu senede gitmek istiyordum ama babam izin vermedi her sene olmaz diye. seneye giderim inş.

Yazdiklarini cok iyi okudum..
Ve diyorum ki kaderimiz nekadar ayni..
Ben bebekene benim annem ve babamda ayrilmislar..
Annemde yasadim herzmn.. Annem beni babamdan uzak tuttu hep.. Babama karsi nefreti ogreti oysa babami hic tanimiyordum..
Kucukken hersey cok iyidi hic bsyin farkinda dgldim.. Mutlu olmaya calisiyordum..
Sorunlar buyurkene basladi.. Annem evlendi bir baslasiyla.. Ona baba demem zorunda kaldim..
Buyudukce annem bana kotu davraniyordu.. O adamdan 2 cocugu oldu.. Bense sanki ortada kara kedi gibi dolanirdim onlarin etraflarinda.. Annem gittikce kotu davraniyordu.. Derdimi anlatilmaz oldum.. Her bsy anlatisimda agzini burnunu egiyor..
Bsy yapmaya kalksam .. Sen bunu yapamazsin babana cekmisin oda bsy yapamadi der.. Bana p*c lafini soylemeye basladi son zamanlar cok gucume gidiyor.. Bende cok yanliz hisediyorum kendimi suan.. Annem suan evlen diyip duruyor bana.. Okadar baski yapiyor ki.. Tukeniyorum artik.. Beni uvey babamdan bile kiskandi agzindan oyle bir laf cikti ki.. Uvey babana asikmisin dedi bir tartismada ! Istemeyrek bile olsa agzindan cikti annemin.. Cok mutsuzum..
Caresizim ki..

Yasiyan bir ölu gibiyim sanki.. Duvarlarla konusur gibi oluyorum bazen..
Hayat cok zor..
Inanki allah seni yanlizliga ihmal etmez.. Hepsi bir imtihan..
Bir gun gelir cocugun olur..
Kendine bagli birin olur bu dunyada..
Yasama sebebin o olur mutlulugun o olur..
Annenin yaptigi hatayi cocuguna yapma..
Sen ilerde cok iyi bir anne olursun..
Bir gun gelir annen pisman olucak.. Senin yasadigin yanlizligi o yasicak..
Senin gibi hayirli evladi kaybediyor..
Sen mutlu ol gercekten..
Takma..
Bende takmamaya calisiyorum..
Annen senin iyligini dusunseydi 2 ci evliligi yapmazdi..
Bir uvey babanin yaninda yasamak cok zor..
El adami sonucta..

Allaha dua ediyorum..
Senin icinde edicem..

Back
X