Kendimi cok yalnız hissediyorum

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
Merhaba kizlar o kadar berbat hissediyorum ki.. Daha once babamdan bahsetmistim evdeki kavgalarindan yoruldugumu bizi terketmek icin planlar yaptigini anlatmistim. Sonunda annemi o kadar borcun icinde birakip bizi terketti artik bende calismaya basladim onun borclarini odeyebilmek icin. Universite okuyorum ayni zamanda.
Ona cok kiziyorum ama inanin yaptigi koymuyor cunku ilk defa yaptigi bisey degil artik canim acimiyor. Insanin kendi babasina bile guvenemeyecegini cok once anladim ben . Ama ben cok zor bisey atlattim sevdigim insanin evli oldugunu ogrendim. Ayrildim cok buyuk acilar cektim. Butun bunlari atlattım 1 sene oldu artik daha iyim ama babamin yaralarimi sarmasina o kadar cok ihtiyacim varken beni yaralayan insanlardan biri olmasi cok zoruma gidiyor. Kime guvenecegim ben? Hayatim boyunca hep onun sevgisine muhtac kaldim cok isterdim bi kez olsun bana "kızım" desin. Saclarimi oksasin bi derdim sıkıntım oldugunda onla paylasabilmeyi onla dertlesebilmeyi cok isterdim. Onun sebep oldugu sevgisizligi, ilgisizligi , o boslugu hic bi sekilde dolduramiyorum. Elimde paramparca bir hayat var sanki. Artik hicbisey icin hevesim yasama sevincim yok cok yalnız hissediyorum kendimi. Ihtiyacim olan insanlarin umrunda olmadigimi gormek zoruma gidiyor. Cevremde herkes mutlu bir sekilde hayatina devam ediyor ama ben boguluyorum sanki.. Ne yapacagımı bilmiyorum. Birgun hersey cok guzel olur mu sizce? :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar o kadar berbat hissediyorum ki.. Daha once babamdan bahsetmistim evdeki kavgalarindan yoruldugumu bizi terketmek icin planlar yaptigini anlatmistim. Sonunda annemi o kadar borcun icinde birakip bizi terketti artik bende calismaya basladim onun borclarini odeyebilmek icin. Universite okuyorum ayni zamanda.
Ona cok kiziyorum ama inanin yaptigi koymuyor cunku ilk defa yaptigi bisey degil artik canim acimiyor. Insanin kendi babasina bile guvenemeyecegini cok once anladim ben . Ama ben cok zor bisey atlattim sevdigim insanin evli oldugunu ogrendim. Ayrildim cok buyuk acilar cektim. Butun bunlari atlattım 1 sene oldu artik daha iyim ama babamin yaralarimi sarmasina o kadar cok ihtiyacim varken beni yaralayan insanlardan biri olmasi cok zoruma gidiyor. Kime guvenecegim ben? Hayatim boyunca hep onun sevgisine muhtac kaldim cok isterdim bi kez olsun bana "kızım" desin. Saclarimi oksasin bi derdim sıkıntım oldugunda onla paylasabilmeyi onla dertlesebilmeyi cok isterdim. Onun yarattıgı sevgisizligi, ilgisizligi , o boslugu hic bi sekilde dolduramiyorum. Elimde paramparca bir hayat var sanki. Artik hicbisey icin hevesim yasama sevincim yok cok yalnız hissediyorum kendimi. Ne yapacagımı bilmiyorum. Birgun hersey cok guzel olur mu sizce? :KK43:
İnşallah bir gün her şey çok güzel olur senin için. Baba sevgisinin eksikliğini ben çok iyi biliyorum, ama insan bir süre sonra istemiyor zaten, bıkıyor, diyorsun ki bu kadar yıl yanımda olmadı sonra olsa ne olacak. Ben kendimi anlatsam sana roman olur onun için şunu demek istiyorum, bu kadar çektiğin sıkıntıyı belki ilerde iyi bir eş bekliyor, bu yuvandaki huzursuzluğun ilerde çok mutlu bir yuvayla değişecek her şeyin bedeli olarak, inşallah da öyle olur. Sabret, annene sarıl birbirinizin yardımcısı olun. Zifiri karanlık gecelerin en karanlık anı, şafağa en yakın olan andır unutma. Sen güçlü ol üniversiten için çok çalış bitir ve mesleğini eline al, ilerde yaşlandığında kim bilir vay be diyeceksin ben neleri atlatmışım, ben ne güçlüymüşüm :)

Sen artık bundan sonra kendi ayakların üzerinde durabilmeyi kendi yaralarını kendin sarmayı ögrendin.Kimseye muhtaç olma.Annenin yanında ol çok iyi sarıl ona.Bir gün sen aile kurdugunda ailenin babasını çok iyi seçeceksin tecrübelisin artık bir yandan.Tabikide çok güzel olur.Zaten olanlar senin suçun değil bu yüzden sakın pes etme.Sen artık kendi hayatını kuracaksın okuyormuşsun da ne güzel.Yasama sevincini sakın kaybetme.

Bir gun hersey guzel olur elbette. Hayatinin merkezine koyduklarini degistirirsin. kimseye guvenemeyecegini anlamak gercekten cok zor. Bende tam olarak ustesinden henuz gelebildigimi dusunmuyorum. Psikolojik sorunlarim var, insanlara guvensizlik, sogukluk yasiyorum. Atlatabilmemiz umuduyla.

Allah'tan karşına yaralarını saracak bir erkek çıkarmasını istemekten başka bir şey gelmez tatlım bende sorunlar yaşadım aynı dediğin gibi ve baban konusunda az yada çok bir eksikliğin varsa hayatında sırtını dayayabileceğin bir erkek olsun seni bırakmayıp sana kol kanat gersin istiyorsun.
Sonra durumun aslında hiç böyle olmadığını sana baban kol kanat germediyse başka bir erkeğe de çok güvenmenin anlamı olmadığını anlıyorsun yani en azından çok şanslı değilsen bunları yaşıyorsun ki bunu anlamışsındır sonra diyorsun ki ben varım sadece bana benden çok daha iyi kimse sahip çıkamaz ayaklarım üzerinde durmalıyım diyorsun hayatın gerçekleri bu malesef iyilik güzellik diliyorum senin için canım.

Yaralarını senden başka kimse saramaz bu yüzden önce okulu bitir bir taraftanda çalış annene destek ol eline ekmeğini al hayattaki en önemli şey daha güçlü daha güvenli olursun

İnşallah bir gün her şey çok güzel olur senin için. Baba sevgisinin eksikliğini ben çok iyi biliyorum, ama insan bir süre sonra istemiyor zaten, bıkıyor, diyorsun ki bu kadar yıl yanımda olmadı sonra olsa ne olacak. Ben kendimi anlatsam sana roman olur onun için şunu demek istiyorum, bu kadar çektiğin sıkıntıyı belki ilerde iyi bir eş bekliyor, bu yuvandaki huzursuzluğun ilerde çok mutlu bir yuvayla değişecek her şeyin bedeli olarak, inşallah da öyle olur. Sabret, annene sarıl birbirinizin yardımcısı olun. Zifiri karanlık gecelerin en karanlık anı, şafağa en yakın olan andır unutma. Sen güçlü ol üniversiten için çok çalış bitir ve mesleğini eline al, ilerde yaşlandığında kim bilir vay be diyeceksin ben neleri atlatmışım, ben ne güçlüymüşüm :)

Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur. Ileride ne olur bilmiyorum yeniden birini sevebilir miyim evlenir miyim emin degilim cunku duygularim tukenmis durumda .. Kimseye karsi bisey hissedebilecegimi sanmiyorum hatta erkeklerden nefret ediyorum artik. Insallah okulum biter meslegimi elime alirim kendi ayaklarim uzerinde dururum tek istedigim bu. Sonra annemle gul gibi yasar gideriz :)

Sen artık bundan sonra kendi ayakların üzerinde durabilmeyi kendi yaralarını kendin sarmayı ögrendin.Kimseye muhtaç olma.Annenin yanında ol çok iyi sarıl ona.Bir gün sen aile kurdugunda ailenin babasını çok iyi seçeceksin tecrübelisin artık bir yandan.Tabikide çok güzel olur.Zaten olanlar senin suçun değil bu yüzden sakın pes etme.Sen artık kendi hayatını kuracaksın okuyormuşsun da ne güzel.Yasama sevincini sakın kaybetme.

Evet bunu gercekten ogrendim, ogrettiler. Ama inanin butun bu olanlardan sonra erkeklerden nefret etmeye basladim . Bundan sonra kimsenin hayatima girmesine izin vermiycem ki vermiyorum birine karsi bi hoslanti bisey hissetsem hemen kosarak uzaklasiyorum ya da o duygular cok kisa bi sure icinde yok oluyor hoslantidan oteye gecmiyor . Bazen kendimi cok yalniz hissediyorum birini sevmek sevilmek istiyorum ama duygularim tukendi sanki. Hem boylesi daha iyi kimseden fayda yok zaten. Istiyorum birgun biri gelsin yaralarimi sarsin ama boyle bisey olmicak biliyorum. Tek basima guclu olmak zorundayim.

Allah'tan karşına yaralarını saracak bir erkek çıkarmasını istemekten başka bir şey gelmez tatlım bende sorunlar yaşadım aynı dediğin gibi ve baban konusunda az yada çok bir eksikliğin varsa hayatında sırtını dayayabileceğin bir erkek olsun seni bırakmayıp sana kol kanat gersin istiyorsun.
Sonra durumun aslında hiç böyle olmadığını sana baban kol kanat germediyse başka bir erkeğe de çok güvenmenin anlamı olmadığını anlıyorsun yani en azından çok şanslı değilsen bunları yaşıyorsun ki bunu anlamışsındır sonra diyorsun ki ben varım sadece bana benden çok daha iyi kimse sahip çıkamaz ayaklarım üzerinde durmalıyım diyorsun hayatın gerçekleri bu malesef iyilik güzellik diliyorum senin için canım.

Bazen cok istiyorum ileride biri ciksin karsima butun yaralarimi sarsin distiyorum ama ben buna izin verir miyim bilmiyorum. Insanlara olan guvenimi kaybettim. Birileri cikiyor karsima ama bende en ufak bi duygu bile kalmadi butun guzel duygularimi tukettiler. Korkarim bidaha kimseyi sevemeyecegim. Dediginiz gibi babamdan fayda yoksa baska birinden hic olamaz o yuzden tek istedigim okulumu bitirip kendi ayaklarim uzerinde durmak annemi, kendimi kurtarmak.

Evet bunu gercekten ogrendim, ogrettiler. Ama inanin butun bu olanlardan sonra erkeklerden nefret etmeye basladim . Bundan sonra kimsenin hayatima girmesine izin vermiycem ki vermiyorum birine karsi bi hoslanti bisey hissetsem hemen kosarak uzaklasiyorum ya da o duygular cok kisa bi sure icinde yok oluyor hoslantidan oteye gecmiyor . Bazen kendimi cok yalniz hissediyorum birini sevmek sevilmek istiyorum ama duygularim tukendi sanki. Hem boylesi daha iyi kimseden fayda yok zaten. Istiyorum birgun biri gelsin yaralarimi sarsin ama boyle bisey olmicak biliyorum. Tek basima guclu olmak zorundayim.
Hissizlesmeyin duygularınızdan kacmayın.Her baba öyle değil emin olun bu sizin şanssızlığınız sadece.Hayatınızdan karakteri yanlıs biri yüzünden kacmayın.Yasayacagınız güzel tatıl seylerden kacmayın yani asla.
Sadece baglanmayın o kadar.

Hissizlesmeyin duygularınızdan kacmayın.Her baba öyle değil emin olun bu sizin şanssızlığınız sadece.Hayatınızdan karakteri yanlıs biri yüzünden kacmayın.Yasayacagınız güzel tatıl seylerden kacmayın yani asla.
Sadece baglanmayın o kadar.

Bilmiyorum.. Bende istiyorum yeniden sevmek sevilmek ama o duygular bana artik cok uzak geliyor.. Umarim ilerde bu dusuncelerimi degistirecek birisi cikar karsima.

Bilmiyorum.. Bende istiyorum yeniden sevmek sevilmek ama o duygular bana artik cok uzak geliyor.. Umarim ilerde bu dusuncelerimi degistirecek birisi cikar karsima.
Sen kacma sadece hicbir seyden.Senin yapman gereken tek sey baglanmamak.Hayatını yasa o adam tamamen bir yanlıs hayatını daha fazla olumsuz yönde etkilemesine izin verme:KK51:

çok üzüldü gerçekten..çünkü doğurmak yada doğmasına vesile olmak önemli deil...önemli olan bakmak büyütmek...senin baban bunu başaramamış malesef..erkek arkadaşında yanlış seçim olmuş ve böylece herşey üst üste gelmiş oldu..çok zor ama babanı unutmaya çalış..annenle çok mutlu ol..okulunu bitir meslek sahibi ol..ve inşallah çok iyi iş sahibi olursun..sonra sevgili durumlarına bakarsın..inşallah ilerisi sizin için aydınlık...

yanlış kişiye denk gelmişsin.
elbet mutlu olacağın ve tekrar güveneceğin kişileri tanıyacaksın.
rabbim yardımcın olsun.

çok üzüldü gerçekten..çünkü doğurmak yada doğmasına vesile olmak önemli deil...önemli olan bakmak büyütmek...senin baban bunu başaramamış malesef..erkek arkadaşında yanlış seçim olmuş ve böylece herşey üst üste gelmiş oldu..çok zor ama babanı unutmaya çalış..annenle çok mutlu ol..okulunu bitir meslek sahibi ol..ve inşallah çok iyi iş sahibi olursun..sonra sevgili durumlarına bakarsın..inşallah ilerisi sizin için aydınlık...

Evet malesef oyle. 20 yasindayim toplasam omrumun 4-5 senesi babamla gecmistir. Bana bakan buyuten tek bir kisi var o da annem. Uzulerek soyluyorum ki hicbir zaman babalik yapmadi bana. Sadece kendini dusunen bir insan. Kendi rahatligi, ozgurlugu ugruna ailesini hice sayan bir insan. Uzuluyorum ama yapabilecegim bisey yok Allah'a havale ediyorum. Benim de tek istedigim okulumu bitirebilmek sonra bu gunler geride kalacak insallah.

yanlış kişiye denk gelmişsin.
elbet mutlu olacağın ve tekrar güveneceğin kişileri tanıyacaksın.
rabbim yardımcın olsun.

Malesef yanlis kisiye denk geldim. Benim icin sadece annem ve o vardi. Caresiz kaldigimda zor anlarimda benim ayakta kalmama sebep olan beni hayata baglayan insandi. Sonra ogrendigim tek bir gercekle guzel gunler geride kaldi hayat anlamsizlasti . Onun yuzunden de cok aci cektim ama icimde affetim onu. Affettim ve hayatimdan cikardim. Bundan sonra Allah hakkimda hayirli olan insanlarla karsilastirir insallah.

Varligina ihtiyacim olan insanlar var.. Kotu gunler gecirdigimi ve yalniz hissettigimi bilen insanlar var ama yanimda olmak yerine mutluluklarini gozume sokmak icin cabaliyorlar. Sadece bu zoruma gidiyor.

X