kendimi çok yalnız hissediyorum

brona

#LoveWins
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
56
27
288
27
günlerdir kendimi berbat hissediyorum. üniversite için ankaradayım ve bir yurtta kalıyorum. kendi bölümümden pek tanıdığım yok ve açıkçası ben de bu konuda acele etmiyorum. bu yüzden yurttan bir kaç kızla vakit geçiriyorum. ilk başlarda onların iyi kızlar olduğunu düşünmüştüm, yani kötü olmaları için benim nazarımda hiçbir sebep yoktu. neden durup dururken yabancı bir şehirde kendime sıkıntı yaratayım ki arkadaş konusunda? ama artık onlara dayanamıyorum. her fırsatta alttan alttan laf sokuyorlar, aşağılıyorlar, alakasız bir konuda soru sorduğumda saçma sapan cevaplar... ben ailemden hiç böyle muamele görmedim, geldiğim yerdeki arkadaşlarımdan da. beni ciddiye alır, dinlerlerdi, aynı şekilde ben de onları. şimdi her fırsatta benden hoşlanmadıklarını ve vakit geçirmek yanımda olduklarını görüyorum, açıkçası onların da pek gizlemeye çalıştığını sanmıyorum. onlar bana böyle davrandıkça ben de hatlar gidiyor, aklım karışıyor, yer yer saçmalıyorum. buna neden katlandığımı da bilmiyorum. şu an bulunduğum yerde beni seven ve umursayan kimse yok. acaba ben çok mu alınganım, normali bu mudur?

Eger size oyle davraniyorlarsa silik olmayin. Çunku siligin ustune daja cok giderler altta kalmayin ve ayni sekilde cvplar verin hatta onlar size laf sokmadan siz sokun. Vaktinizi bu sekilde gecirin onlarla size tavsiyem budur. Emin olun o zaman laf soylerken dusuneceklerdir.. Birde universiye hayatinda sizi dinleyen anlayan insanlar nadirdir umutsuzluga kapılmayın

Sende bir problem yok canım, oraya yeni geldiğini alışmak zorunda olduğunun farkındalar bu yüzden seni iğnelemeye calısıyorlar, aynısını ben de yasamıstım ilk senemde, bosver gül gec derslerini düsün, böyle seviyesiz insanlara tenezül edip cevap bile verme

suskun kalırsan daha çok yaparlar. ya hiç konuşmayacaksın ya da onlar da sana bsy sorduklarında aynı şekilde cevaplayacaksın. hoşgeldin gerçekk hayatı tanımaya

Sana birşey deyim mi.. Üniversite arkadaşlığı diye bir şey yok.. Bak ben son senemdeyim, unidekilerle makul seviyede bir arkadasligim var samimi degilimdir. Ama lise arkadaşlarımla hala gorusurum, en azından rahatimdir onların yanında. Sen de bunu düşün ve rahatla. Bu insanlarla sadece üni bitene kadar gorusceksin bunu unutma.

o kadar görüşmeme bile gerek yok. gelecek sene bu yurtta kalmayacağım

Aman hic takma inan herkes universitede kendi cikarina bakiyor.Zaten universitede arkadas ortami surekli degisir korkma yalniz kalmazsin biraz girisken ol.O kizlara karsi da umursamaz bi tavir takin kim ki onlar hem onlarin arkadasligina ihtiyacin mi var onlarla beraber dogmadin ya.
Takil baska insanlarla yeni ortamlara gir azicik sevecem guleryuz ve hos sohbet herseyi cozer merak etme.Sessiz kalma kirilmasinlar diye lafini sok unutma sen kaldirabiliyosan kirilmayi onlar da kaldirabilir unutma.

Üniversitedeki en iyi arkadaş iyi not tutan sınıf arkadaşıdır, o kişiyi bul ve iyi geçin, başka hiç kimseye ihtiyacın olmaz, sırtın da yere gelmez

Bende ilk üniversite ye başladığım zaman tıpkı böyle bir arkadaş gurubu na girmiş bulundum. Hatta ozman lar staj sonrası lise bitince belki okulu kazanamam diye staj yaptığım yerde çalışmaya başlamıştım. Ordaki herkes kazanmama çok sevinmişti. Bir gün aradılar beni. Nasıl gidiyor okul alışabildinmi diye başladım telefonda ağlamaya ben bırakıcam okulu burda kimse yok arkadaşlık yapacağım dedim. Onlarda bana henüz çok erken. Şimdi yeni okula başlandığı için bir kaç sivrilme çabası olan insanların beni üzebileceğini ve sabredersem çok iyi arkadaşlarım olacağını söylediler. Aradan baya zaman geçti. Beni yine aradılar ve çok güzel bir arkadaş gurubum olmuştu. Yani okul çıkışı falan bile kopamıyorduk. Hala görüşürüz. 10 yıl oldu bitti. Ama o günlerin tadı damağımda. Okulun bittiği gerçeği kafamıza dank edince bir hocaya hocam nolur bizi bu dersten bırakın bari haftada birgün gelelim diye yalvardık. Hocada ders geçmek için yalvaranı gördüm ama bu cinsi ilk defa görüyorum dedi. Koparın onlarla ilişkinizi yeni arkadaşlara yer açın hayatınızda.

Ben de ankaradayım istersen arkadaş olabiliriz :) herkes zaman zaman bu tip şeyler yaşar anlıyorum seni ...

insanların çoğu kötü
özellikle büyük şehirlerde
ankarada yaşıyorum çoğu kişi öyle arkadaşlıklarına devam ediyor lafları yiye yiye
rest çekerseniz de siz kötü oluyorsunuz
en iyisi aldırmamak mesafeli arkadaşlıklar
sonra bi zaman iyi insanlar çıkıp bir yerlerden kendini gösteriyor zaten bulursanız bırakmazsınız onları olur biter:)

Canım sana değer vermeyen gelip geçici insanların fikirlerini önemsememeli hayatından uzaklaştırmalısın .Üniversite bitince sen sağ o selamet sen önemsedikçe bir halt sanarlar kendilerini. Sen okuluna derslerine odaklan dost olan insanlar gelir seni bulur

yanlış insaların yanındasınız geriyorlar sizi sinir bozulunca insan tökezliyor benimde etrafımda var bunlardan hiç sorun yok suratlar beş karış cins cins yüzüme bakarlar kıskançmı fesatmı bilemiyorum ben iyi davranmayı denedim memnun edemedim, sinirlendim tersledim sanki nefret ediyorlarmış gibi hissettirdiler, önemsemedim rahatladım boşverin gitsin

Bahsettiğim bu kişiler oda arkadaşların falan değilse önemseyeceğin bir durum değil. Eğer oda arkadaşların falan olsalardı o zaman farklı bir yorum yapar ve çözüm önerisi sunardım. Üniversite arkadaşlıkları geçicidir ve geneli çıkar ilişkisine dayanır. Ben son sınıftayım, bugüne kadar yurtta, normal hayatta suratına dahi bakmayacağım insanlarla aynı odada kalmak, aynı sofraya oturmak zorunda kaldım, onun da tek sebebi aynı odadayız falan diye. Bir iki tane samimi (ki bu samimiyet bile mesafeli) arkadaşım var ama okul bitince herkes kendi yoluna gideceği için bişey diyemiyorum. Ben dostluğa çok önem veririm ve bir insanın benim dostluğumu kazanması çok çok zordur. Üniversitede bunu kazanabilen bir kişi dahi olmadı ve açıkçası eksikliğini de hissetmiyorum ben. Milleti takma kafana, kendinle mutlu olmaya bak. Çıkarsa iyi insanlar, arkadaşlık edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…