- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tek basima sıkılirim bn o yuzden yanimda biri olsun istiyorumda esimden baska kimse yok. Bol bol yuruyusumde oldu ama bosunaydi sanirim cunku sezeryan olcmEe sen kendin çık napıcan eşini ?
Doğuma faydası olur bol yürüyüş yap.
Hayırlısı olsun yapıcak bişe yok.Tek basima sıkılirim bn o yuzden yanimda biri olsun istiyorumda esimden baska kimse yok. Bol bol yuruyusumde oldu ama bosunaydi sanirim cunku sezeryan olcm
Tesekur ederim canikim amin.bnm zaten canim suan fazlasiyla sıkkın yorumlarla da ne duzelir nede daha fazla sıkılabilirBence suan sagliginizi ve bebeginizi dusunun.nerdeyse dogumunuz gelmis simdi hic burda caniniz sıkilmasin yorumlarla vs. Allahim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebeginiz dunyaya gelince az da olsa bertaraf olur birseyler. Sonra hal caresine bakarsiniz insallah uzulmeyin simdi
Annem suan cookk uzagimda.gorumcede konusmuyoruz iki kisi haric konustumuz iki kiside burda degiller zaten olsalar bile bigun olsun bna disari cikalim die teklif etmedilerHayırlısı olsun yapıcak bişe yok.
Annenizle yürüyün veya kv , görümce ?
En cok canimi sıkan annesinde sıkıldimi dahada morelimin bozuldugunu biliyo ne die bni buraya getiriyor hadi getirmeyi gectim nden sıkılmamam icin bisiler yapmiyokiKocanı koyma hayatının merkezine ( benim gibi yapma) .Unutma beklentiler yaralar! yarın birgün bebeğin olduğunda daha çok zorlanırsın böyle yaparsan bırak defolsun gitsin sen kendi halinde takıl
Oyle degildiki ben onu serbest biraktiktan sonra adam kndini dahadaa saldiinsan beraber vakit geçirmek istemediği biriyle niye evlenir ki?
Evlilik te birbirini kısıtlamak veya yasak koymak gibi şeyler olmamalı bence... evli insanların ilişkisi anne-oğul ilişkisine dönüşmemeli....
Evlenen iki insan birlikte kaliteli zaman geçirmeli ama evli oldukları için birbirlerine bir ip ile bağlıymış gibi davranmamalı.
Her ne olursa olsun her insanın özeli olmalı diye düşünüyorum...
Lakin aynı zamanda evli çiftler birbirlerine saygı duymalı...
Evet limit ve özel olmalı ama bunu abartmadan ve haber vererek yapmalı...
Siz hatanızdan dönmüşsünüz. Artık eşinizin özeline saygı duyuyorsunuz...
Fakat eşiniz hata yapıyor ve abartıyor...
Sizinle ilgilenmeli aynı zamanda ve nerede olduğunu haber vermeli diye düşünüyorum.
Siz çift olarak başaramamışsınız.
Şimdi karşı karşıya gelip konuşmalısınız... başka yolu yok. Eğer devam ederse de sakın ona baskı yapmayın onun isteklerine saygı duyun ve çekip gidin... belki hatasını anlar.
Erkek o anlamaz beyni basmaz ince düşüncelere. Gitme güzelim sende sıkılıyorum gitmiycem de sen nereye istiyosan gidebilirsin de. Bak çok ciddiyim bebek olunca da aynı şeyleri beklersen çok yıpranırsın hayatını kendi kendine idame ettirmeye alış .En cok canimi sıkan annesinde sıkıldimi dahada morelimin bozuldugunu biliyo ne die bni buraya getiriyor hadi getirmeyi gectim nden sıkılmamam icin bisiler yapmiyoki
Son haftalarda olur böyle sıkıntılar, Doğumdan sonra alır bebeğinle gezersinTek basima sıkılirim bn o yuzden yanimda biri olsun istiyorumda esimden baska kimse yok. Bol bol yuruyusumde oldu ama bosunaydi sanirim cunku sezeryan olcm
Erkek o anlamaz beyni basmaz ince düşüncelere. Gitme güzelim sende sıkılıyorum gitmiycem de sen nereye istiyosan gidebilirsin de. Bak çok ciddiyim bebek olunca da aynı şeyleri beklersen çok yıpranırsın hayatını kendi kendine idame ettirmeye alış .
EDİT ; O artık kocan malesef romantik sevgilin öldü.
Canım benim kıyamam sana düşünme bunları şimdi bebeğine kavuşmana az kalmış onunla istediğini yapar istediğin yere gidersin sıkma tatlı canınıHaklisin ama nasil basarcam bunu.ozaman nden evliki bnle sadece ayni yataga girip uyumak icinmi evlendik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?