Kendimi cok yanlız hissediyorum..

Çok haklısınız. Zaten son bir senedir sürekli kavga barıs devam ediyorduk. Son tartışmamız 2 ay önce oldu ve tamamen bitti. Onunla bi dhaa devam etme gibi bir durum söz konusu olamaz. Sadece yıllarıma yanıyorum cok hata yaptım

Cok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden

Onun isssiz olmasını , lise terk olmasını asla sorun etmedim. Yanlış anlaşılmak istemem. Ama ben çalışıp o evde otursaydı ailem bunu kabullenemezdi ya da bi ise gir cık , bu sekilde hayat devam edemezdi heleki evlilikte. O yüzden onu belirttim. Beni aldatıp suç sendeydi senin hatandı diyordu. Ya Allah onu ıslah etsin ne diyim. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Ee canim benim sana rahat batıyı anlaşılan. Böyle bi adam dan kurtulduğuna sevinmem gerekiyorken.

Her insan hata yapar Sevgili kardeşim çamur çamurla temizlenmez bir hata yaptın diye ona geri dönmeyi günah çıkarma olarak görürsen daha çok günaha sokar seni bu durum haberin olsun ha Seviyorum Ölüyorum deseydin Onun için yine eyvallah derdim Hani seviyorsan katlan her şeye ama hiçbir şey yokken Sadece 7 yıllık emek için bir 27 yıl daha feda etmen bilemiyorum yani Akıl karı bir iş değil bunları söyleme sebebim Çünkü sadece takıldığın nokta aşk sevgi değil sadece emeklerim ziyan olmasın gibi bir durum yani Neticede o senin çocuğun değil bırak ne ziyan oluyorsa olsun önündeki zamanı ziyan olmasın yaşadığın veya yaşayacağın İlerideki anların ziyan olmasın. Hakkında hayırlısı olsun Umarım senin için doğru bir karar olur vereceğin karar

Çok şükür evlilik olmadı. Olamazdı da zaten. Ben zorladım aslında. Sucun büyüğü bende.
Evlendiğin zaman ayaklarını uzatıp akşama kadar yatan, senin paranı yiyen bir koca olurdu bu adam. Allahın sevgili kulusun ki geç de olsa bu yoldan dönmüşsün canım. Zararın neresinden dönsen kârdır deyip hayatına devam et artık geçmişe de takılma boşver. Ne adamlar çıkar karşına.

Ee canim benim sana rahat batıyı anlaşılan. Böyle bi adam dan kurtulduğuna sevinmem gerekiyorken.
Hayır şükrediyorum tabiki ama hala hayatımı etkiliyor olmasına üzülüyorum . Cok sevdiğim halde sırf o yasıyor diye gidemiyorum

İnsallah cok sagolun. Allah’ın vardır bir bildiği mutlaka

Asla ona dönme gibi bir sey olamaz. Ondan uzak olma adına her seyi yapıyorum. Cok sevsem dahi onla bir araya gelmem artkk. Bana yaptığı hataların sadece bi kısmını söyledim o dA utancımdan

Onun işsiz olmasını, lise terk olmasını sorun edeceksiniz işte. Bir dahaki ilişkileriniz için söylüyorum. Siz çalışırken onun evde oturması sadece ailenizin değil sizin de zorunuza gitmeli. Adam etine butuna halina bakmadan bi de sizi aldatmaya kalkmış. İşi gücü olsa neler yapardı daha kim bilir.
Davul bile dengi dengine, lütfen kendiniz gibi biriyle ilişki kurun ve kusurlarina göz yummayın. Kafanızda en ufak soru işareti varsa bitirin. O soru işareti hiç geçmiyor çünkü

Haklısınız. Ona bu kadar değer vermem onu dA şaşırttı zaten. Bi daha böyle bir şeye kalkısmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…