• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok yanlız hissediyorum

Portakalsosu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
24
5
6
30
Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz

Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz
Çalışsanız da iş arkadaşı gerçek arkadaş olmaz zaten. Gerçek bir arkadaşınız yok sanırım. Varsa kuzeniniz vesaire ile vakit geçirin dertleşin biraz. Belki iyi gelir.

bende esımın aılesıyle bırlıkte yasasam koca dunyada tek basıma gıbı hıssederdım
esınızle bırlıkte tek yasasanız bırlıkte dısarı cıksanız muglara sıcak cay kahve sıcak cıkolata sahlep falan neyse koyup el ele dısarda yuruyus yaparken ıceceklerınızı yudumlasanız hıc kendınızı yalnız falan hıssetmezsınız kendı duzenınız olsa arkadas edınmenız daha kolay olur evınızde davet verebılırsınız falan

ınsan nıye kayınvalıdesıyle yasar kı

Eşinizin ailesi ile aynı apartmanda mısınız?

Eşimin ailesine ısınamıyorum, akrabalarımdan nefret ediyorum, arkadaşım yok... Problemin kaynağının kendinizde olduğunu düşündünüz mü hiç?

Canınız hamilelik bebek vs istiyor sanırım . İç güdüsel olarak etrafınızdakilerden tatmin olmuyorsunuz bence . Eşinizle konuştunuz mu bebek mevzusunu?
aman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakın

bır yerde okumustum saatınızı gece 11 ıle 5 arasında 1 saat arayla calacak sekılde kurun her alarm caldıgında dımdık 10 dk dıkılın dayanabılıyorsanız cocuk yapmaya hazırsınız seklınde:D

esınızle muhabbetınız nesenız bol olsa canınız sıkılmazdı bellıkı sıkıntı var o yuzden acele etmemelısınız

aman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakın

bır yerde okumustum saatınızı gece 11 ıle 5 arasında 1 saat arayla calacak sekılde kurun her alarm caldıgında dımdık 10 dk dıkılın dayanabılıyorsanız cocuk yapmaya hazırsınız seklınde:KK70:

esınızle muhabbetınız nesenız bol olsa canınız sıkılmazdı bellıkı sıkıntı var o yuzden acele etmemelısınız
Haklı olabilirsiniz 😂 ben 12 yıldır hiç sıkılacak vakit bulamadım .

Belki yaşadıklarım için bu haldeyimdir kimseyi istemiyorum güvenmiyorumdur. Sahte ilişkilere gelemiyorumdur
Belki . Bunu siz daha iyi bilirsiniz . Güvenin olmadığı bir evliliği yürütmeye çalışıyorsunuz sanırım . Zor işiniz . Ben olsam kendime haftalık etkinlikler bulurdum . Maddi olarak sıkıntınız yoksa bir sürü kurs var. Onlara katılın . Okunması gereken milyonlarca kitap var, bir yerlerden başlayın .

bır yerde okumustum saatınızı gece 11 ıle 5 arasında 1 saat arayla calacak sekılde kurun her alarm caldıgında dımdık 10 dk dıkılın dayanabılıyorsanız cocuk yapmaya hazırsınız seklınde:KK70:

1senedir istiyoruz ama olmuyor bebek

Evliliğimde bi sıkıntı yok çok şükür ruhani olarak kendimi yanlız hissediyorum sanırım bazen oluyo öyle sonra geçiyor

Evliliğimde bi sıkıntı yok çok şükür ruhani olarak kendimi yanlız hissediyorum sanırım bazen oluyo öyle sonra geçiyor
hobı edının o zaman
ınternetden cesıtlı urunler alıp evde kendınız deneyın tablo yapabılırsınız epoksıden tepsı bardak altlıgı olabılır polyester veya ham ahsap urunlerı boyayıp ev dekor yapabılırsınız kıtap okuyabılırsınız

Canınız hamilelik bebek vs istiyor sanırım . İç güdüsel olarak etrafınızdakilerden tatmin olmuyorsunuz bence . Eşinizle konuştunuz mu bebek mevzusunu?
A aaa
Nasıl oraya bagladin çok şaşırdım 😅

Back
X