Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende öyleyim. O kalabalıkta çok yalnız hissediyorum. Eşimin ailesi çok yakın değil, iyi insanlar samimiler ama kendimi onlarla birlikteyken o ortama ait hissetmiyorum. Sanki dünyada tek kalıyorum. Bu durumdan beni kızım kurtardı. Çok doğru değil biliyorum ama bebeğim olduktan sonra bu yalnızlık hissim geçti.
Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz
Ben kendi evimde tum gunlerim evde tek basima, ailemden baska sehirde buralarda hickimsem yokken kendimi hic yalniz hissetmiyorum. Ama esimin ailesinin evine 3-4 gunlugune gidince bile kendimi sahipsiz, kimsesiz kalmis, ailemden zorla alinmis falan gibi ruh hastasi bi psikolojiye giriyorum. cunku 2 sene oldu hicbir seylerine alisamadim. Asiri yabanci hissediyorum. Esime yapisip sokuluyorum, nolur beni yalniz birakip bi yere gitme beni yiceklermis gibi hissediyorum diye aglayip sizlaniyorum ona. Yani bu is boyle, onlarin yaninda yaşadığınız icin boyle hissediyosunuz muhtemelen. Cunku sizi anlamiyorlar. Sahipsiz hissediyorsunuz
Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz
Evli değilim 33 yasında bekarım tek basıma yasıyorum üstelik tek cocugum da. Yalnızlık dusuncesı bende kronık oldu.. Sabah kalk yalnız aksam yat yalnız. En azından full artı full yalnızları dusunup halınıze sukredebılırsınız:)