Kendimi çok yorgun hissediyorum..Nasıl bu kadar vicdansız olabildi..?

Yorgunum..stresten yemeğe verdim kendimi..düşünmekten yorgun düşüyorum..ablamin yanındayım. .o da çok sukur iyi;ama ben iyi hissetmiyorum kendimi..Bugünler geçici mi..normal mi bu şekilde duygu durum degismeleri. .bilmiyorum. .düzenimi nasıl oturtup yeni bir hayata başlayacağım. .bunları düşünmekten yorgun düşüp uyuyorum sürekli. .dertlesmeye ihtiyacm var...

Jehan barbur dinle

Yorgunum..stresten yemeğe verdim kendimi..düşünmekten yorgun düşüyorum..ablamin yanındayım. .o da çok sukur iyi;ama ben iyi hissetmiyorum kendimi..Bugünler geçici mi..normal mi bu şekilde duygu durum degismeleri. .bilmiyorum. .düzenimi nasıl oturtup yeni bir hayata başlayacağım. .bunları düşünmekten yorgun düşüp uyuyorum sürekli. .dertlesmeye ihtiyacm var...
Biz kadınlar dürüstlük istiyoruz. Ne kadar acı bile gelse o gerçek ile yuzlestigimizde sorunu daha kolay atlatiyoruz.
Kendine şart koy. Asla eski anılarını dusunmeyeceksin. Işin içinden çıkamazsın. Dava açabilirsin. Boşandıniz mı bilemedim ama bosanmadiysanix hemen olayı resmileştir.
Sonra da hayatına -önüne bak. Geri bakmak hiç birşey kazandırmaz.olan olmuş ve çirkin bir şekilde olmuş.
Üzoldum.

Intihar etme duygusunu sil at kafandan bir tek misin kötü şekilde ayrılan. Ailemde yaninda arkanda.
Tazminat, nafaka vs. Şeyleri isteme hakkın var(iki tarfından hakları var.) Evden atıldığını ekle mahkemede.

Canım yaşadıkların gerçekten ağır şeyler.. En başında insanları tam anlamıyla tanıyamıyoruz, sınırlarını bilemiyoruz.. kötü günde belli oluyor koca da dost da.. Eminim atlatacaksın, üzgün olman çok normal kendini kasma, acını da yaşa.. Allah tez zamanda ferahlık versin yüreğine..

Her birinize çok çok tşk. ederim.İnşallah basaracağım. .İnislerim oluyorum zaman zaman..sonra kendime geliyorum. Sizlerin de katkısı çok büyük..çok sağolun. .inşallah mutlu gunlerim de olur sizinle paylaşırım..iyi ki varsınız. .

Back
X