Kendimi çok yorgun hissediyorum

ben sevdiği için yapıyorum yoksa anlamayan adama yapılmaz zaten.işin zor.

bu adamlardaki öz guvene hayranım.sanki sen ömür boyu onunla olmak zorundasın.gözün başkasına kaysa, birine yakınlık duysan ne yapacak.suçlu sen olacaksın.

O özgüveni kadınlar veriyor erkelere mağlesef.. herşey bizim elimizde

kendını üzme bak kızında varmıs onu dusun kendını yorma uzme kolay degıl evde huzursuzluk olunca hayat basına yıkılıyo ınsanın erkekler boyle malesef alana kadar nasılsa benım dıyo ne ılgı ne sefkat yok ben bırı oldugunu dusunmuyorum sende dusunme sakın ıyı dusun ıyıolsun belkı esınınde sorunları vardır anlatamıyodur konusmaya calısın guler yuzlu olmaya calısın o tutmasın elını sen tutu adımıs en att ne oldu sorun mu var dee onunla ılgılendıgını goster erkekler ılgıye bayılıyo malesef pof poflıcan

canım benımkı ılgılenmemden sıkıldı ben cok ılgılıyım ama o tam tersı eve gelsın tv ızlesın ben dokunmıyım cok fazla meyve getırıyım hızmet edıymı sonra yatalım arkamızı donup uyuyalım bıyere gıdılıcekse gıdelım ama duygusal anlamda yok yok yok.eşşim bana kızına baglı baglı zaten aldatmadıgından emınım oyle bır zamanıda yok zaten hep yanındayım ve hıc suphelendıgım bır durum olmadı . sankı gozum baska erkeklere kayıcak asla aldatmam karsıyımdırda ama duygusal anlamda gerckten cok tatmınsızım

canım benımkı ılgılenmemden sıkıldı ben cok ılgılıyım ama o tam tersı eve gelsın tv ızlesın ben dokunmıyım cok fazla meyve getırıyım hızmet edıymı sonra yatalım arkamızı donup uyuyalım bıyere gıdılıcekse gıdelım ama duygusal anlamda yok yok yok.eşşim bana kızına baglı baglı zaten aldatmadıgından emınım oyle bır zamanıda yok zaten hep yanındayım ve hıc suphelendıgım bır durum olmadı . sankı gozum baska erkeklere kayıcak asla aldatmam karsıyımdırda ama duygusal anlamda gerckten cok tatmınsızım

evlenmeden önce de öyle olduğundan eminim.o zaman bu eksiklikler hakkında ne düşünüyordun?

evleneyim kocam olsun eşim olsun? evcilik oyunu? kaçış?

evlenmeden önce de öyle olduğundan eminim.o zaman bu eksiklikler hakkında ne düşünüyordun?

evleneyim kocam olsun eşim olsun? evcilik oyunu? kaçış?

ailemle arm çok iyidir kaçış degıldı kesınlıkle.Eşimlede 8 yıldır aile dostuyduk sonra asık olduk cok sevdıkde evlendık ve esım ılk zamnlar hergun sevdıgını soyleyen cıcek alan bır adamdı.butun huyları okadr degıstıkı tek degısmeyen huyu evlendıgımızdede sarılarak yatamazdı hıc sevmezdı hadı ona lafı yok ama duygusallık nıe bıttı bılemıorum belkıde yanı galıba benı sevmıyor artık buda olabılır

ailemle arm çok iyidir kaçış degıldı kesınlıkle.Eşimlede 8 yıldır aile dostuyduk sonra asık olduk cok sevdıkde evlendık ve esım ılk zamnlar hergun sevdıgını soyleyen cıcek alan bır adamdı.butun huyları okadr degıstıkı tek degısmeyen huyu evlendıgımızdede sarılarak yatamazdı hıc sevmezdı hadı ona lafı yok ama duygusallık nıe bıttı bılemıorum belkıde yanı galıba benı sevmıyor artık buda olabılır

niye değişmesine izin verdin?

bu benım elımde olan bır durum degıl kı suan kendımı bu konuda ck caresız hıssedıyorum zamnla ufak ufak uzaklastı benden aradakı farkı suan daha ıyı anlıyorum ve cok uzgunum

o zaman sabırlı ol ve ufak ufak yakınlaşması için çabala diyeceğim

o zaman sabırlı ol ve ufak ufak yakınlaşması için çabala diyeceğim

belkide ben ck uzerıne gıttım bılemıorum sureklı ılgı dılenıyorum bundan sonra bende ona bana davrandıgı gıbı davranıcagım bakalım belkı ozaman benı anlar.2 yıldır eşim cok çalıstı hep borclarımızı falan odedı ben hamıleydım ısten ayrılmak zorunda kaldım bebegımı buyuttum 1 yasına kadr bır kac aydır calısıorum suan toparladık ama belkı bu süreçten sonrada boyle olmus olablır.hakkımızda hayırlısı ya ben Allah tan sabır dılıorumın hersey düzelir inş.

Son düzenleme:
İlişkiler zamanla durağanlaşıyor, hele kadın anne olduğu zaman ona başka anlamlar yükleniyor. Eşinin çocuğun var sözü bana bunu düşündürdü.Hani anne olunca kadınlık unutuluyor gibi.

Biraz peşinden gelmesini bekle bence, yokluğunu fark etmesini sağla, evin içinde özlesin seni, eminim ki toparlanacaktır, sevgiler öyle kolay bitmiyor, eşisin yuvasının temelisin ancak erkekler zor anlıyor, biraz dank ettirmek lazım

İlişkiler zamanla durağanlaşıyor, hele kadın anne olduğu zaman ona başka anlamlar yükleniyor. Eşinin çocuğun var sözü bana bunu düşündürdü.Hani anne olunca kadınlık unutuluyor gibi.

Biraz peşinden gelmesini bekle bence, yokluğunu fark etmesini sağla, evin içinde özlesin seni, eminim ki toparlanacaktır, sevgiler öyle kolay bitmiyor, eşisin yuvasının temelisin ancak erkekler zor anlıyor, biraz dank ettirmek lazım

sanırım sızden aldıgım yorumların çogu bu yonde bende sevgısı bıtmıs derken ınanmak ıstemıyorum cunku bırbırımızı çok sevıoduk.Evin içinde özlesın gercekten hıssettrmelıyım yoklugumu sanırım küs degıl ama tavrımı takınmalıyım.az once aradı bırsey yok gıbı hayatım napıosun dedı hıc çalısıorum dedım hımm tmm dedı kapattım .tavırlı oldugumu bılıo ama ben herzaman alttan aldıgım ıcın o noldu askım nıe souksun dıe aramaz sormaz yanı .sanırım eşlerin arasında herzaman bır sınır durmalıymış.bunu şimdi daha iyi anlıyorum

ATTRAENTE arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle biraz üzerinden ilgiyi çekmen lazım kaçan kovalanır misali.Maalesef erkekler bizim gibi duygusal değiller.Belli bir süre sonra evlilikte heyacan kaçıyor bu bir gerçek.Sanmayin ki her çift evde elele gözgöze oturuyor.Ben halledilemeyecek sorun görmedim canım aranızda.Umarım herşey gönlünce olur.

Sekerim bence de yoklugunu hissettir, burnunu iyice surt. Erkekler insan gibi davranmaktan anlamiyor cunku, sen guzel guzel davranirsan iyice simarir.

Giyin , suslen, arkadaslarinla bulus, fazla arkadasin yoksa akraba ziyareti yap, kardeslerinle gorus, en kotu cik alisveris merkezi gez. Yeni bir spora ya da kursa baslayabilirsin, kendini baska seylerle bir sure mesgul et ve beyimizi pek dusunme.

Yeni elbise, ayakkabi al giy, makyaj yap ama kocani hiccccc takma, bak bakalim nasil kopekler gibi pesinden geliyor ?? Senin ona gosterdigin ozenden simarmis belli.

ATTRAENTE arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle biraz üzerinden ilgiyi çekmen lazım kaçan kovalanır misali.Maalesef erkekler bizim gibi duygusal değiller.Belli bir süre sonra evlilikte heyacan kaçıyor bu bir gerçek.Sanmayin ki her çift evde elele gözgöze oturuyor.Ben halledilemeyecek sorun görmedim canım aranızda.Umarım herşey gönlünce olur.

evet canım genel olark mutlu bır aıleyızdır tbı benım mutsuzluklarımı saymassak.bıraz taktık degıstıcem bakalım tepkisi ne olucak ıns duzelıcek aramız.cok yardımcı oldunuz .ellerınıze saglık zahmet edıp yorum yaptınız.inş bu süreçtede benı yalnız bırakmazsınız.hepinize tesekkur edıyorum

Sekerim bence de yoklugunu hissettir, burnunu iyice surt. Erkekler insan gibi davranmaktan anlamiyor cunku, sen guzel guzel davranirsan iyice simarir.

Giyin , suslen, arkadaslarinla bulus, fazla arkadasin yoksa akraba ziyareti yap, kardeslerinle gorus, en kotu cik alisveris merkezi gez. Yeni bir spora ya da kursa baslayabilirsin, kendini baska seylerle bir sure mesgul et ve beyimizi pek dusunme.

Yeni elbise, ayakkabi al giy, makyaj yap ama kocani hiccccc takma, bak bakalim nasil kopekler gibi pesinden geliyor ?? Senin ona gosterdigin ozenden simarmis belli.

K-A-T-I-L-I-Y-O-R-U-M......çok dogru

Back
X