Kendimi Çözemiyorum , Tanıyamıyorum, Yardımmm!!!

Töbeee ...Ben bir şey anlamadım... :5: :2: :26: :26:
Neden bitiyor ki...:53: Uzaktan mı seviyon yoksa sevgilini...:34:

Merhabalar ilk defa yazma şerefine nail oldum:). Güldüğüme bakmayın içim çok sıkkın, erkek arkadaşım ilgili bir sorun, aslında onunla mı kendimle mi onuda bilemiyorum, onu seviyorum onunda bana karşı olan sevgisinden ve saygısından şüphem yok, gün içerisinde onu özlüyorum, görmek istiyorum fakat bir araya gelince kendimi tanıyamıyorum sanki bitiyor o an herşey ama istem dışı birşey, napıcam ben?

Canım selam öncelikle ; erkek arkadaşınla ne sıklıkta görüşüyorsun ve görüştüğünüzde konuştuğunuz konular ne ? Erkek arkadaşının tavırları mı rahatsız ediyor acaba seni ?

eğerki çok seyrek bulusuyorsanız fazla heyecandan da oluyo olabilir.heycandan stres yapıp kendini kaybetiyosundur belki bu çok normal

Canım selam öncelikle ; erkek arkadaşınla ne sıklıkta görüşüyorsun ve görüştüğünüzde konuştuğunuz konular ne ? Erkek arkadaşının tavırları mı rahatsız ediyor acaba seni ?

teşekkür ederim canım. yani müsahit oldukca görüşüyoruz pek yakın değiliz ve malum işimiz gücümüz var. Tavırları davranışları aslında bana karşı cok anlayışlı işte benim kendimde çözemediğim nokta bu, benim gibi hissetmediniz mi hiç ?

ben buna benzer bir şey yaşamıştım. görüşmediğimiz zamanlar özlüyordum. buluşunca bir soğuma geliyordu. baya küçüktüm gerçi o zamanlar. lise bire gidiyordum. sonradan fark ettim ki onu onun beni sevdiği kadar sevmiyordum. hoşlanmasına hoşlanıyordum ama onunki gibi değildi hislerim. dolayısıyla da uzakken özleyip yan yana geldiğimizde onun ilgisini görünce soğuyordum. acımasızca. zaten sonra da bitti. uzun süre bütün ilişkilerimde böyle olacak sandım. çok sevildiğimi görünce soğuyacağım sandım ama öyle değilmiş. şuanki ilişkim üç yıllık bir ilişki. bazen bana bakarken gözleri doluyor ama bir gram soğuma hissetmedim ona karşı. ilgisinden hiç bunalmadım. ben de onu onun beni sevdiği kadar hatta belki daha fazla seviyorum çünkü.

teşekkür ederim canım. yani müsahit oldukca görüşüyoruz pek yakın değiliz ve malum işimiz gücümüz var. Tavırları davranışları aslında bana karşı cok anlayışlı işte benim kendimde çözemediğim nokta bu, benim gibi hissetmediniz mi hiç ?

hımm...vallaha canım ben nişanlımı 2-3 ayda bir görebiliyorum görüştüğümüzde ise zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..ama senin gibi hiç hissetmedim..Erkek arkadaşına olan duygularından,hislerinden tam emin misin ?

hehe lise dönemlerimde falan arada bende de oluyodu o ...gerçektennn....bende anlamıyordum sebebini.....onu görmeyince bi coşku bir heycan bir aşk ama yüzyüze gelince pöööfff diye sönuyordu :31::31:

Bence cok fazla görüsüyorsunuz özlem duymayi arada bir konusmayi zaman zaman ondan mesaj beklemeyi seviyorsunuz.. icinizde biten sey de heycan bence cok fazlada görüsmeyin aralikli, cok fazla ilgiye gelemiyorsunuz, biraz o kacsin siz kovalamak istiyorsunuz bence.

Merhabalar ilk defa yazma şerefine nail oldum:). Güldüğüme bakmayın içim çok sıkkın, erkek arkadaşım ilgili bir sorun, aslında onunla mı kendimle mi onuda bilemiyorum, onu seviyorum onunda bana karşı olan sevgisinden ve saygısından şüphem yok, gün içerisinde onu özlüyorum, görmek istiyorum fakat bir araya gelince kendimi tanıyamıyorum sanki bitiyor o an herşey ama istem dışı birşey, napıcam ben?

ona asik mísin ?

Aşk yaşıyor olmak ve bir sevgilin olması hoşuna gidiyor.
Aşk hayallerine dalıyorsun ve başrolde erkek arkadaşının sureti var.
Kafandaki aşk kalıbını yaşayacak birisi olarak,erkek arkadaşın boşluğu doldurmuş.
Ama ona aşık değilsin.
Kendi içindeki aşk potansiyelini hissediyorsun.
Bence aşkını biraz daha sakla,uygun kişiyle karşılaşınca ortaya çıkarırsın :)

bu gerçekten olabilir mi, sen hiç böyle bir duruma düştün mü ?

aynen öyle eskiden lise dönemlerindeyken genelde çoktıgım olsun diye cıkıyodum.bazen de özlüyodum.sonrada buluşunca ben bu salağın neyini özlüyodum filan diyodum.şimdi anladımki sevmiyomusum onu.eğer ki sevseydim(yaşadıgım bi olayı anlatıyım) gözünün içine baktıgımda dünya dururdu benim için.heycandan konuşamazdım bile hep kekelerdim falan filan

Back
X