- Konu Sahibi huznukader
görürse diye korktum konuyu değiştirmek istedim, sanırım cidden psikolojik yardıma ihtiyacım var... 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ilk defa yazma şerefine nail oldum:). Güldüğüme bakmayın içim çok sıkkın, erkek arkadaşım ilgili bir sorun, aslında onunla mı kendimle mi onuda bilemiyorum, onu seviyorum onunda bana karşı olan sevgisinden ve saygısından şüphem yok, gün içerisinde onu özlüyorum, görmek istiyorum fakat bir araya gelince kendimi tanıyamıyorum sanki bitiyor o an herşey ama istem dışı birşey, napıcam ben?
Canım selam öncelikle ; erkek arkadaşınla ne sıklıkta görüşüyorsun ve görüştüğünüzde konuştuğunuz konular ne ? Erkek arkadaşının tavırları mı rahatsız ediyor acaba seni ?
eğerki çok seyrek bulusuyorsanız fazla heyecandan da oluyo olabilir.heycandan stres yapıp kendini kaybetiyosundur belki bu çok normal
teşekkür ederim canım. yani müsahit oldukca görüşüyoruz pek yakın değiliz ve malum işimiz gücümüz var. Tavırları davranışları aslında bana karşı cok anlayışlı işte benim kendimde çözemediğim nokta bu, benim gibi hissetmediniz mi hiç ?
Merhabalar ilk defa yazma şerefine nail oldum:). Güldüğüme bakmayın içim çok sıkkın, erkek arkadaşım ilgili bir sorun, aslında onunla mı kendimle mi onuda bilemiyorum, onu seviyorum onunda bana karşı olan sevgisinden ve saygısından şüphem yok, gün içerisinde onu özlüyorum, görmek istiyorum fakat bir araya gelince kendimi tanıyamıyorum sanki bitiyor o an herşey ama istem dışı birşey, napıcam ben?
bu gerçekten olabilir mi, sen hiç böyle bir duruma düştün mü ?