canım yapma lütfen sen neden değersiz olasınki bak seni sevmeyeni sende sevme bırak gitsin yazık değilmi sana güzelim yaa onsuzda hayat devam edecektir unutma zaman herşeyin ilacı zaman allahtan çocık yokmuş gerçekten ailen arkanda değilmi neden gidemiyorsun?:uhm:niye yazıyorum bilmiyorum cevap belli aslında çok iyi biliyorum bunu belki geciktiririm belki olmaz düşündüğüm diye ..
eşimle bitti herşeyimiz .. sevmiyor beni .. varlıgım ona bir yük bunları bana söylemedi ama belli ediyor hareketlerinden
değersizim artık hissettiriyor bunu ..
çok seviyorum ben onu yapamam onsuz diyorum düşünüyorum böyle giderse sonu ne olcak diyorum üzülen 2 kat ben ..
kafam çok karışık
eşimle hiç konuşamıyorum bunları parlıyor .. herkesin bir sınırı var ama .. cocugumuz yok allahtan ..
iletişimimiz 0 artık .. herşeyimiz ... verdiğin emeklerin karşılıgını alamamaksa en kötüsü ...
dışardan lise okuyorum 3 yılım var daha kalk git desen nereye .. dönemem geri kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışsam oda zor
kendimi değersiz hissetmek berbat bişiymiş benneyaptımki
siz kendinizi nasıl hissederseniz insanlar da size öyle bakar. bir düşünün sabah kalktığımız da o gün güzel hissediyorsak insanlardan iltifat alırız. mutlaka dışarı yansır bu. sorununuz tam olarak ne anlatmamışsınız ama bir silkelenip kendinize gelin. değer görmek için öncelikle sizin kendinize değer vermeniz gerekir.
kac senelik evlisiniz?
baskalarinin hislerinden emin olamazsiniz. aranizda iletisimi koparan bir olay vardir mutlaka
bence kendinizi degersiz hissetmek yerine esinizle aranizdaki sorunu cozmeye calisin..
insanlar donem donem kendisini cok yalniz cok degersiz hissedebilir.. emin olun ku gordugunuz ozenle bicilmiyor degeriniz..
hepimizi Allah yaratti.. hepimiz birbirmizden farkli nadide eserleriz.. degersiz demekle kendinize haksizlik etmis olursunuz..
bir an evvel kendi farkiniza varmanizi dilerim..
1 yıllık 3 aylık
aslında tam derdimi anlatamadım o an çok üzgün oldugum için .. başkasının bana biçtiği derğer değil derdim
eşimin bana yansıttıgı değer
aramızda iletişim kopuklugunu başlatan olaylar var ama eşimle bunu konuşmaya kalksam bagırıyor kükrüyor benim çabalarım hep boşa gidiyor .. burdaKi amacım ilişkimizi kurtarmak ama olmuyor tek başına ..benneyaptımki
peki kopma noktasi olan olay neydi arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?