Kendimi deersiz hissediyorum

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
niye yazıyorum bilmiyorum cevap belli aslında çok iyi biliyorum bunu belki geciktiririm belki olmaz düşündüğüm diye ..
eşimle bitti herşeyimiz .. sevmiyor beni .. varlıgım ona bir yük bunları bana söylemedi ama belli ediyor hareketlerinden
değersizim artık hissettiriyor bunu ..
çok seviyorum ben onu yapamam onsuz diyorum düşünüyorum böyle giderse sonu ne olcak diyorum üzülen 2 kat ben ..
kafam çok karışık
eşimle hiç konuşamıyorum bunları parlıyor .. herkesin bir sınırı var ama .. cocugumuz yok allahtan ..

iletişimimiz 0 artık .. herşeyimiz ... verdiğin emeklerin karşılıgını alamamaksa en kötüsü ...
dışardan lise okuyorum 3 yılım var daha kalk git desen nereye .. dönemem geri kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışsam oda zor
kendimi değersiz hissetmek berbat bişiymiş benneyaptımki

canım yapma lütfen sen neden değersiz olasınki bak seni sevmeyeni sende sevme bırak gitsin yazık değilmi sana güzelim yaa onsuzda hayat devam edecektir unutma zaman herşeyin ilacı zaman allahtan çocık yokmuş gerçekten ailen arkanda değilmi neden gidemiyorsun?:uhm:

annem babam ayrı benim annemin kocasınla anlaşamıyoruz babamsa kıt kaanat geçiniyor ztn

içim acıyor

siz kendinizi nasıl hissederseniz insanlar da size öyle bakar. bir düşünün sabah kalktığımız da o gün güzel hissediyorsak insanlardan iltifat alırız. mutlaka dışarı yansır bu. sorununuz tam olarak ne anlatmamışsınız ama bir silkelenip kendinize gelin. değer görmek için öncelikle sizin kendinize değer vermeniz gerekir.

benim sorunum eşimle eşimin değersiz hissettirmesi ..

can dediğiniz adam günin birinde el konumunda olabiliyormuş demekki ..
ilişkimizi kurtarayım diyorum ama tek başıma olmuyor yapamıyorum

kac senelik evlisiniz?
baskalarinin hislerinden emin olamazsiniz. aranizda iletisimi koparan bir olay vardir mutlaka
bence kendinizi degersiz hissetmek yerine esinizle aranizdaki sorunu cozmeye calisin..
insanlar donem donem kendisini cok yalniz cok degersiz hissedebilir.. emin olun ku gordugunuz ozenle bicilmiyor degeriniz..
hepimizi Allah yaratti.. hepimiz birbirmizden farkli nadide eserleriz.. degersiz demekle kendinize haksizlik etmis olursunuz..
bir an evvel kendi farkiniza varmanizi dilerim..

1 yıllık 3 aylık
aslında tam derdimi anlatamadım o an çok üzgün oldugum için .. başkasının bana biçtiği derğer değil derdim
eşimin bana yansıttıgı değer
aramızda iletişim kopuklugunu başlatan olaylar var ama eşimle bunu konuşmaya kalksam bagırıyor kükrüyor benim çabalarım hep boşa gidiyor .. burdaKi amacım ilişkimizi kurtarmak ama olmuyor tek başına ..benneyaptımki

lütfen yapmayın bunu kendinize. değersizlik hissi depresyon belirtisidir. başa çıkamıyorsanız bir uzmanla görüşün.
önce siz gelirsiniz. kendiniz eşinizin size bakışıyla değerlendirmeyin. bu kısır döngüye girerseniz işin içinden çıkamazsınız.

peki madem halledemiyorsunuz neden sunger cekmyei denemiyorsunuz?
daha yolun cok basindasiniz.. bu kadar erken olmasin kopukluklar..
esine iliskinizi guclendirmek yeniden eski guzel gunlere dondurmek istedigini bunun icinde sunger cekmeyi istedigini soyle en azindan..
bu sekilde olmaz zaten..
olaylari cozmek mumkun dgilse silip aticaksin arkadasim, kimse icin degil kendin icin yapicaksin bunu..
eger mtulu olmak istiyorsan tabi..

canimmm yazdiklarini okudum ama tam olarakk esin sana n yonde seni degersizz hissettiriyoo .mesela yemekmii guzel yapamiyon
ggiyim kiyafetmii ,ev temizliginden mii ne yonden anlasamiyosunuzzz tamm acik yazsann belki yardimci olabilirizz .
birde evlilik tamm oturmamis buu uzun bir surecc canini cok sikmaa herseyinn bir cozumuu varr kac yasindasinn

hersey senin elinde kendini bastan kaybetmiş goruyorsun sen ayakta durabilmen için kimseye ihtiyacın yok heleki bir erkege istedikten sonra herseyi yapabilirsin boyle dusunmeye calıs seni istemeyen seni yanında yuk olarak goren bir insanla yasamaktansa babaın yanına yerles ve işe gir eminim boylesi daha iyi gelicek

ya çok üzüldüm gerçekten. çok yenisiniz. inanın ben ne dediğimin farkındayım. siz izin verdikçe çözülmez bu olay. yüzünü görmüyorum, sizi tanımıyorum ama yaşadığınız şeyi içimde hissettim. size bağırmasına asla izin vermeyin. sert ve sağlam durun!!
unutmayın insanlar bize ancak bizim izin verdiğimiz şekilde davranabilirler. siz şimdi eşinizin öyle bir insan olmadığını düşünebilirsiniz ama bu kural herkes için geçerlidir.
sakin ve kararlı durun. saygılı olun ve saygı bekleyin. bu sizin hakkınız!!

konuşucam ne yaptıysam olmıyor ne yaptıysam gözüne batıyorum bitirmesi kolay ya sonrası ?
dik gidiyorum olmuyor uysal oluyorum herşeyi yutuyorum olmuyor .. işi düşünce varlıgımı hatırlıyor ..

peki kopma noktasi olan olay neydi arkadasim?

peki kopma noktasi olan olay neydi arkadasim?

o kadar çok bölük pörçük tartışmalar varki ..
kayınvaldemlerle birlikte oturuyoruz biz .. bütün kavgalarımı onlar evde yokken yapmaya çalıştım onlara duyurmamak adına .. ama en son kavgamızda eltimler dahil herkez evdeydi herkes duydu ..
1 hafta önce seviyorsun sevmiyorsun meselesinden başladı konu ve sonu bana p.tesi annenlerin yanına git sen düşün kim kimi sevmiyor diye dedi ... ertesi gece dışarı çıktılar kayınpederimde çagırdı beni böyle böyle yaparsan gider o çocuk evden dedi yani kısacası ne yaparsam yapayım ben suçlu oluyorum sorunlarımızı konuşarak çözelim diyorum yok ille bagırıcak ertesi gün diyorum ben dedim yok nereye gidion otur motur bi şekilde otutturdu ama şimdi gene aynı ne ses verir ne tepki benmi suçluyum şimdi bunda birşeyler için çabalıyorum işssiz üstüne gitmiyeim diyorum ama olmuyor işte .. ne kadar onun iyiliği için bizim iyiliğimiz için bişi sölesem akıl verme oluyor .. yani kısacası bizim barışıklıgımız hep 4-5 gün sürüyor

esin issiz oldugu icin ister istemez ustune mi gidiyorsun?
ayri eve mi cikmak istiyosun peki?
seviyosun sevmiyosun tartismasini keske yalnizken yapsaydiniz.. ama evde birileri varken eminiim cok zor..
kayinpederin de neden karismissa size..
gorucu usulu mu evlendiniz peki? kac yasindasin?

hayır işsiz oldugu için değil ayrı evede çıkmak değil mesele iletişim kopuklugu işte .. diyorum gel psikologa gidelim yok diyo geçiştiriyor çünkü bu sorun cinsel hayatımızada etki ediyordu
severek evlendik cnm 20 onunsa 29

canı bence kendini değersiz görme lütfen....
Şimdi eşin bence muhtemelen şöyle düşünüyor. Nasıl lsa gidecek yeri yok bana mecbur...
Ama bu durmu sen hisettirmişsindir.. Yeri geldiğinde kapıyı vurup gidebileceğini bile sana böyle davramazdı kanaatimce...
Sende ona mecurmuşsun izleniminden kurtul lütfen. Ona olan sevgi mi yoksa sırf gideceğin yerin olmadığından mecburiyet mi bunu iyi ayırt et...
Kendine güven..
eğer gerçekten seviyorsan savaş....

evlenmdeden once iletisiminizde problem var miydi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…