Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Belki bilenler vardir konularimdan esimden siddet gordum ve bosaniyorum. Ama daha simdiden moral bozacak seyler duymaya basladim. Boylesi bi donemde insanlar nasil bu kadar patavatsiz olabiliyorlar anlamiyorum.

Mesela "degseydi bari yasitin duzgun biriyle evlenseydin de bosansaydin" diyen. Cok kucuk bi kelime ama beni yikti. Benim yasadiklarim bosa miydi hic miydi degmedi mi hicbiseye. Benim elimde olsa donup de genc biriyle evlenmez miyim ustume bogazima sIkintilar yapisiyor bu yuzden fenaliklar geliyor

O adam benim ilkimdi ilk esim ilk dokundugum ilk sevistigim. Simdi yok. Bu ustume yapismis ve bi lekeymis gibi hissediyorum. Omrum boyunca bu adami ilk esim ilk sevistigim olarak mi hatirlicam? Boyle bi iti mi hatirlicam? Ustume yapisti mi nasil aticam? Ilk opustugum cocugu unuttum ve umrumda da degil. Bu da oyle olur mu? Olabilir mi?

Beynim buraya takili kalmak istiyor belki de bilemiyorum ama simdi ayriyken gecmisi desiyorum ya acaba surda dogru mu soyledi beni aldatti mi hic vs bu sorulardan nasil kurtulucam? Onemli olan bitti evet umrumda olmamali o halde neden aklima gelip duruyor su an nerde kimle oldugu birini bulup bulmadigi benden sonra bulup bulmayacagi vs. Bu sorular aklima geldikce sacimi basimi yolasim geliyor

Ben bi haftadir cok mutluydum ve hic kafama takmiyordum boyle seyler duyana kadar.

Ozelinizi acmak zorunda degilsiniz biliyorum bi arkadasim ekolunden anlatsaniz bile olur unutulur mu bu da oyle? Ilk olmasi onemsizlesir mi? Belki aranizda bosanan kadinlar vardir bunlari hissetmis olan...

Son düzenleme:
Sevisme cart curt zaten terane.. Insanlar kac kisiyle sevisiyor hayat boyu onu gec. Bosanma travmatik bi surec. Mesele sevistigin kisiden ayrilmak degil hayat arkadasindan ayrilmak. Guclu duramiyosan psikolojik destek almani tavsiye ederim. Daha kisa surede atlatirsin.

Sevisme cart curt zaten terane.. Insanlar kac kisiyle sevisiyor hayat boyu onu gec. Bosanma travmatik bi surec. Mesele sevistigin kisiden ayrilmak degil hayat arkadasindan ayrilmak. Guclu duramiyosan psikolojik destek almani tavsiye ederim. Daha kisa surede atlatirsin.

Ama soyleyen kisi bunu ima etti yani sevismeyi ve ben sok oldum hic kafama taktigim bi olay degildi

şuan bunları yaşıyor olman çok normal..kolay değil,birlikte bir ömür geçirmek istediğin,hayat arkadaşım dediğn insandan ayrılıyorsun...insanlara gelince herks bir değil,hele hele böyle zamanlarda konuşan okadar çok olur ki!! destek olan da oluuuur,köstek olanda...biz sana demiştik diyende...ben böyle zaman da haksızda olsam da benım yanımda olan ınsanları ısterim..en ıyısı kulaklarını tıkamak..zaten zor bir dönem birde milleti mi çekeceksin..istedin evlendin,istedin boşanıyorsun.senın hayatın,senın kararın....bu günlerde geçicek öyle ya da böyle..sabır canım sadece sabır..

Ama soyleyen kisi bunu ima etti yani sevismeyi ve ben sok oldum hic kafama taktigim bi olay degildi

E bu dunya sacmasi lafa niye ve nasil takildin? Bu kadar cahilce ve mantiksiz bi lafa takiliyosan zihnin cok saglikli degil demektir. Ben olsam ayyy ne kadar cahilsin ya ahaha senin tatmin sorunun var heralde diye kisi kendi gibi bilirmis der ve kahkaha atardim o kadinin suratina kendine gelemezdi 3 gun

şuan bunları yaşıyor olman çok normal..kolay değil,birlikte bir ömür geçirmek istediğin,hayat arkadaşım dediğn insandan ayrılıyorsun...insanlara gelince herks bir değil,hele hele böyle zamanlarda konuşan okadar çok olur ki!! destek olan da oluuuur,köstek olanda...biz sana demiştik diyende...ben böyle zaman da haksızda olsam da benım yanımda olan ınsanları ısterim..en ıyısı kulaklarını tıkamak..zaten zor bir dönem birde milleti mi çekeceksin..istedin evlendin,istedin boşanıyorsun.senın hayatın,senın kararın....bu günlerde geçicek öyle ya da böyle..sabır canım sadece sabır..

Bunlari da umursamayacagim dimi bi zaman gelince? Eski sevgiliden farki daha fazlasini ayni evde yasamis olmak sadece :( daha biseyler dediler de onlar ileriki asamada takilacak seyler.. insanlar cok garip..

E bu dunya sacmasi lafa niye ve nasil takildin? Bu kadar cahilce ve mantiksiz bi lafa takiliyosan zihnin cok saglikli degil demektir. Ben olsam ayyy ne kadar cahilsin ya ahaha senin tatmin sorunun var heralde diye kisi kendi gibi bilirmis der ve kahkaha atardim o kadinin suratina kendine gelemezdi 3 gun

Takasim uzulesim mi var anlamadim ben de cahilce degil mi ne onemi var ki ilki sonu ben hep boyle dusundum bu konuda insanlarin da boyle dusunecegi gibi bir yanilgim vardi bazi zihniyetler carpik.. ilk optugum cocugu o ani hatirlamiyorum bile ya mesela su an..

Takasim uzulesim mi var anlamadim ben de cahilce degil mi ne onemi var ki ilki sonu ben hep boyle dusundum bu konuda insanlarin da boyle dusunecegi gibi bir yanilgim vardi bazi zihniyetler carpik.. ilk optugum cocugu o ani hatirlamiyorum bile ya mesela su an..
kafana takacagın varmış takmışsın..belkı normal zamanda takmak ne kelıme ağzının payını bir güzel verirdin..şimdi bunlara kafa yorma canım..en kısa surede bu süreçten nasıl kurtulursun onu düşünelimm:34::34::34::34:

Böyle konuşan çoğu insanın başına ; bu tür olay geldiğinde ne hale geldiklerini tahmin edebiliyor musun ? Hiç denk geldin mi..
Millete gelince ahkam keserler . Boşandın artık , öyle yapmasaydın böyle olurdu şöyle yapsaydın bu olurdu gibi masal sıkar hepsi..
Adam gibi nasihat verenlere değil lafım..
Sonra ahkam kesip dedikodu yapanların başına ( kızına akrabasına veya kendi başına ) geldiğin de , dediklerinin hepsini unuturlar..
Toplum içinde durmaktan kaçarlar adete..
Olmuşla ölmüşe çare yok justım..
Hayırlısı buymuş ..

Boşanmayla alakalı kendi adıma bir tecrübem yok.
Sancılı bir süreç olması kaçınılmaz.
Ama zamanla mutlaka üstesinden geleceksin.

kafana takacagın varmış takmışsın..belkı normal zamanda takmak ne kelıme ağzının payını bir güzel verirdin..şimdi bunlara kafa yorma canım..en kısa surede bu süreçten nasıl kurtulursun onu düşünelimm:34::34::34::34:

Ben degersiz degilim dimi nazlim :( ben boyle olmasini istemedim ki ne yapabilirim o adamla devam etsem de bunlari yasamis olcaktim hatta belki dahasini yasayacaktim..

Gelmicek mahkemeye de gelmicek babami devreye sokmam gerekicek ben bi hamle bekliyorum bugun bi numara aradi titredim korkudan neyse ki o degilmis kapinin onunden gecen karaltiyi o sanip korkuyorum biliyorum ben anasina falan aratacak beni biraksin pesimi uff

Böyle konuşan çoğu insanın başına ; bu tür olay geldiğinde ne hale geldiklerini tahmin edebiliyor musun ? Hiç denk geldin mi..
Millete gelince ahkam keserler . Boşandın artık , öyle yapmasaydın böyle olurdu şöyle yapsaydın bu olurdu gibi masal sıkar hepsi..
Adam gibi nasihat verenlere değil lafım..
Sonra ahkam kesip dedikodu yapanların başına ( kızına akrabasına veya kendi başına ) geldiğin de , dediklerinin hepsini unuturlar..
Toplum içinde durmaktan kaçarlar adete..
Olmuşla ölmüşe çare yok justım..
Hayırlısı buymuş ..

Sen hakkini kullandin diyen bile oldu ne demek hakkini kullanmak benim daha sevmeye hakkim yok mu. Hos erkek isteyen kim ben alirim anacigimi da yasariz beraber cok da lazimdilar ama ayip sanki bilerek yapiyolar ya da hakkaten insanin ruh halinden anlamayan kazmalar bu insanlar.

Ben de eşimden ayrıldım. Mesajını okuyunca şöyle bir düşündüm. Acaba bana böyle şeyler söyleyen olmuş muydu? Sinirimi bozanlar vs...
Hayır. Olmadı. Ya da ben umursamadım ve şu an aklımda bile yok.
Ailemin karşı çıkışlarına rağmen evlenmiştim. Onlar dahi "biz demiştik" demediler. Sustular...
Elbette demiş olsalardı ben susardım.. haklılardı çünkü..

Bence siz şu dönem çok hassassınız. İnsanlarla bu konu ile ilgili sohbet etmeyin. Biraz kendi içinize dönün. Konuyu açmak isteyenleri de uygun bir üslupla konuşmak istemediğinizi söyleyin...
Diğer konunuzu okudum. Evliliğinizde ciddi travmalar yaşanmış. Eşinizi seviyorsunuz ama o bu sevgiyi haketmiyor.
Bu yüzden de ya başkasını bulduysa-bulursa gibi vesveselere kapılıyorsunuz.

Ayrılıklar sonrasında hep güzel anılar hatırlanır. Beyninizin bir oyunu bu... Gelmeyin bu oyuna..
Ne zaman güzel bir anı hatırlasanız.. Sizi ayrılığa iten nedenleri de hatırlayın...
Zamanla geçecek... Soğuyacak içiniz...
Allah ferahlıklar versin...

Sen hakkini kullandin diyen bile oldu ne demek hakkini kullanmak benim daha sevmeye hakkim yok mu. Hos erkek isteyen kim ben alirim anacigimi da yasariz beraber cok da lazimdilar ama ayip sanki bilerek yapiyolar ya da hakkaten insanin ruh halinden anlamayan kazmalar bu insanlar.

Herkesin bir kere mi evlenmeye hakkı varmış.. Peh..

Şuan en hassas olduğunuz bir dönem ve insanlar maalesef kendilerine bakmak yerine insafsiz olabiliyor her daim... Alinmaniz çok normal...

Ama unutulmaması mümkün mu? Eğer ilkler unutulmasaydi şuan dünyanın yarisi mutsuz olurdu... Ve en mutlu insanlar ilk sevistigiyle hala sevisebilen insanlar olurdu...

Ama öyle mi peki? Hala ilkiyle olup dişlerini sikarak yasayan kadinlar var bu ulkede ...

Sabirli olun hemen unutulmayacak caniniz aciyacak ama elbet bir gün her şey gibi hepsi unutulacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de eşimden ayrıldım. Mesajını okuyunca şöyle bir düşündüm. Acaba bana böyle şeyler söyleyen olmuş muydu? Sinirimi bozanlar vs...
Hayır. Olmadı. Ya da ben umursamadım ve şu an aklımda bile yok.
Ailemin karşı çıkışlarına rağmen evlenmiştim. Onlar dahi "biz demiştik" demediler. Sustular...
Elbette demiş olsalardı ben susardım.. haklılardı çünkü..

Bence siz şu dönem çok hassassınız. İnsanlarla bu konu ile ilgili sohbet etmeyin. Biraz kendi içinize dönün. Konuyu açmak isteyenleri de uygun bir üslupla konuşmak istemediğinizi söyleyin...
Diğer konunuzu okudum. Evliliğinizde ciddi travmalar yaşanmış. Eşinizi seviyorsunuz ama o bu sevgiyi haketmiyor.
Bu yüzden de ya başkasını bulduysa-bulursa gibi vesveselere kapılıyorsunuz.

Ayrılıklar sonrasında hep güzel anılar hatırlanır. Beyninizin bir oyunu bu... Gelmeyin bu oyuna..
Ne zaman güzel bir anı hatırlasanız.. Sizi ayrılığa iten nedenleri de hatırlayın...
Zamanla geçecek... Soğuyacak içiniz...
Allah ferahlıklar versin...

O konuda bile aa neden bosaniyosun seni seviyor bu adam diyenler oldu sevgisi batsin inan hic hatirlamiyorum guzel seyleri cunku hep boyle travmalarla acilarla gecti benim 9 ayim. Ve artik sevmiyorum da sadece degisime direniyorum.

Sizin de kafaniza takildi mi boyle seyler? Yani kendi urettiginiz sorular? Ne kadar surdu de rahatladiniz peki cok soruyorum biliyorum ama kastettigim tam da son cumlede soylediginiz sey icim nefretle alev alev yaniyor. Umursamamak istiyorum silmek istiyorum bunlari yasanmamis gibi tertemiz bi sayfa acmak istiyorum

Justcım sen niye bunlara takıldın ki şimdi. Gerçekten şu süreçte seni en az üzmesi gereken şey bu bence. İlk öpüştüğün kadar saçmadır evet ilk seviştiğin de. Sekse bu kadar anlam yükleme just. Evlendiğin insanla çok isteyerek seviştin sen. Kimse sana zorla bir şey yapmadı. O adamı seviyordun. O da seni. Gerçek bir sevişmeydi. Artık hayatına başka biri girdiğinde o ilk öpüşmeye yüklediğin anlam kadar gereksiz oldugunu sen de anlayacaksın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X