- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.610
- 898
![]()
![]()
![]()
çeri aytövbe ya
ne başarı ama sorma önce seni everelim de![]()
Gec bunlari just cakalsin cakal

Ne var fena mi, ben daha bir kere evlenememisken sen 2 kere evleniceksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
çeri aytövbe ya
ne başarı ama sorma önce seni everelim de![]()
Gec bunlari just cakalsin cakal
Ne var fena mi, ben daha bir kere evlenememisken sen 2 kere evleniceksinAz buz basari mi bu , Cherry ye tur bindireceksin iste
![]()
just...
ne yapman gerektiğini bilen birisin daha öncede söyledim sana...
boş şeylere takılacağına , hayatını daha nasıl dolu dolu yaparım, nasıl kendime verimli olurum diye düşünsen daha doğru olmaz mı?
silkelenip daha güçlü olup, dik duruşunla daha kimse ağzını açamadan cevap vermen gerekmez mi?
şudur,budur, dırdırrrr vs...
bunları kafana takacak kadar çok vaktin var sanırım...
tamam o adamla iyi kötü zaman geçirdin, sevdin, halada seviyorsundur belkide kolay değil ki...
kendine gel, bu hayat senin ve sen yaşadın yaşayacaksın...
Just kolay bir süreç değil şuan yaşadıkların canım.
Boşanıyorsun,bi dönemi kapatıyorsun hayatında sonuçta.
Ama sen güçlü genç bir kadınsın unutma bunu.
Evet o adam hayatından geçen ve ilklerine şahit olan biriydi.
Ama bitti gitti.
Ve zamanla atlatacaksın.
Mesleğini ön plana çıkar ve yaşadıklarını bir arkadaşının başına gelmiş gibi düşün,ona göre kendine öğütler verip toparlan![]()
Belki bilenler vardir konularimdan esimden siddet gordum ve bosaniyorum. Ama daha simdiden moral bozacak seyler duymaya basladim. Boylesi bi donemde insanlar nasil bu kadar patavatsiz olabiliyorlar anlamiyorum.
Mesela "degseydi bari yasitin duzgun biriyle evlenseydin de bosansaydin" diyen. Cok kucuk bi kelime ama beni yikti. Benim yasadiklarim bosa miydi hic miydi degmedi mi hicbiseye.
onu sorana deseydin; insanlar boşanacağını bilerek mi evleniyor??
napiyim şimdi pişman mı hissedeyim yani inandım güvendim sevdim![]()
yok canım iyisi de ollmuştur kötüsüde o günlerin. sonuçta mutluydun ki evlendin. güvendin ki evlendin. ben sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun umarım. hiç pişmanlık duyma hiçbirşeyden. tecrübe ettin hata yada doğru...
sorunum şiddetti :/ teşekkür ederim arkadaşım..
o zaman hiç üzülme derim... hayırlısı olmuş...