3,5 yıllık evliyim. 1,5 yaşında çocuğum var. Kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz ve işimle evim çok uzak. İstanbulda evim bi yaka da işim diğer yaka da. Hergün git gel canım çıkıyo sabah işe 1,5 saatte geliyorum akşam 2 saatte dönüyorum. Ve yeni memur olduğum için 5 yıl görev yerimi değiştiremiyorum. Ben artık trafiği yolu stresi çekemiyorum. Çocuğuma da bakıcı bakıyodu bakıcı çıkınca kayınvalidem yeni yeni bir aydır falan bakmaya başladı. Taşınmak istiyorum işime yakın bir yere eşim sabret yaza taşınıcaz falan diyo ama eminim yazın da başka bahaneler bulur. Eve geliyorum öyle yorgun oluyorum ki. Çok trafik oluyo diyorum hem işte çok yoruldum bir de trafik mahvoldum diyorum. Böyle şeyler söylerken kayınvalidem kayınpederim suratıma bile bakmıyolar kafalarını çeviriyolar. Ama kendi oğulları bugün çok yoğundu iş desin aman oğlum dinlen ay kıyamam sana falan görseniz.Geçen kızları geldi kayınpederim böyle suratına bakıyo dikkatli dikkatli senin yüzünde niye sivilce çıktı. Damada diyo cildiyeye götürmedin mi. Görümcemde yeni evli çoluk yok çocuk yok. Anlatıyo baba işim çok stresli tüm yük bende. Babası da yapma kızım de bunları bunları yaparım bunları yapmam ezdirme kendini falan işide evine 5 dk ne yol çekiyo ne bişey. Banada diyo görümcem internetten niye yazmıyosun bana. Bende dedim vaktim yok ki zar zor eve geliyorum çoluk çocukla uğraşırken telefona bile bakamıyorum. Ona bakarsan bende eve gelip yemek yapıyorum diyo sanki ben yapmıyorum aç yaşıyoruz. Hafta sonu görüştük görümcelerimle ben evi temizlemekten bi yandan çocuğu yedir giydir kuşat evden nasıl çıktım bilmiyorum acele acele. Kendisi gelmiş ay çok yoruldum sabah spora gittim ordanda kuaföre falan diyo herkeste ay yorma kendini falan diyolar. Bir de şimdi çocuğa kayınvalidem bakıyo ya geceleri 2ye kadar evle uğraşıyorum. Sabah 7de bize iniyo çünkü. Çocuğumu yatırdıktan sonra iyice evi toparlıyorum oyuncakları topla mutfağı lavaboları falan temizle derken her gece 2de yatıyorum. Bilmiyorum bu stresi ne kadar kaldırırım. Bir de ben taşınmak istiyorum taşınmak istiyorum diyip diyip duruyodum geçen hafta kendi kendi me dedim çekeyim bu yolu 5 sene daha napayım kendi evimiz eşim tek oğulları napayım taşınmayım diye düşünürken. Kayınpederimin görümcemin böyle gözünün içine bakıp çok mu yoruluyosun demesi onunda ballandıra ballandıra anlatması beni sinir etti. Ben mi fevri davranıyorum bilmiyorum ama söyleyin bana bu stres çekilir mi?