Kendimi değersiz hissediyorum!!!

Kayınpederimin görümcemin böyle gözünün içine bakıp çok mu yoruluyosun demesi onunda ballandıra ballandıra anlatması beni sinir etti. Ben mi fevri davranıyorum bilmiyorum ama söyleyin bana bu stres çekilir mi?
ah o görümceler yok mu:47:

benim kv de ben doğurdum bir kap yemek vermedi birgün sormadı ama 6ay sora kendi kızı doğurdu geldi 15gün yanında yatılı kaldı baktı yataktan bile çıkarmadı
öle bi oturduki içime onu her görüşümde aklıma gelio zoruma gidiyo

ev işlerini yapmasam nereye kadar yapmıycam çocuğum var mecbur süpürcem silicem yemek yapıcam çamaşır yıkıycam. Bir de her sabah kayınvalidem geliyo evde ben yokum her yerimi görüyo. Anlıycağınız her gün misafir gelicek stresindeyim ev derli toplu temiz olsun diye. Sabah bile daha erken kalkıp yatağımı toplayıp yatak örtüsü seriyorum.

Canım ya durumuna çok üzüldüm gerçekten yolun çok uzunmuş her gün çekilir dert değil. Ama bence sende biraz kendine yapıyorsun. Eşin madem taşınmaya ikna olmuyor yardımcı kadın al hiç değilse haftada bir gelsin temizliğini yapsın. Ben o kadar saat yoldan çalışıp gelsem alır çocuğumu yatardım oynardım onunla vakit geçirirdim temizlikmiş ev işiymiş hiç uğraşmazdım sabah k.valide gelsin istediği kadar evimi dağınık görsün ne olacak ki yetişemedim anne çok çalışıyorum derdim. Kendine çok yükleniyorsun sonra gelsin hastalıklar bu kadar stres kim kaldırabilir ki bu kadar mükemmel her şeye yetişmek zorunda değilsin lütfen kendi kıymetini kendin bil ve yanına yardım edecek birini al.

Merhabalar. Kesinlikle içerisinde bulunduğunuz durum gerçekten çok zor bir durum. Çalışma hayatının en zor olan kısımı ve insanı en çok yıpratan şeyde bu yol problemi malesef. Birazcık daha dişinizi sıkıp bu zor durumdan inşaallah kurtulabilirsiniz. Kesinlikle hiçbir zaman kendinizi değersiz falan hissetmeyin, değersiz falan değilsiniz. Çünkü her insan çok değerlidirrr... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN...

Son düzenleme:
Canım ya durumuna çok üzüldüm gerçekten yolun çok uzunmuş her gün çekilir dert değil. Ama bence sende biraz kendine yapıyorsun. Eşin madem taşınmaya ikna olmuyor yardımcı kadın al hiç değilse haftada bir gelsin temizliğini yapsın. Ben o kadar saat yoldan çalışıp gelsem alır çocuğumu yatardım oynardım onunla vakit geçirirdim temizlikmiş ev işiymiş hiç uğraşmazdım sabah k.valide gelsin istediği kadar evimi dağınık görsün ne olacak ki yetişemedim anne çok çalışıyorum derdim. Kendine çok yükleniyorsun sonra gelsin hastalıklar bu kadar stres kim kaldırabilir ki bu kadar mükemmel her şeye yetişmek zorunda değilsin lütfen kendi kıymetini kendin bil ve yanına yardım edecek birini al.

çok yerinde bir tavsiye bence de mutlaka yardımcı almalısın. hafta da bir kaç gün hem de.yarım gün şeklinde çalıştırabilirsin istersen yemeğini de yapar...ben 2. çocuğumun doğumu sırasında edindim yardımcımı hatta 4 yıldır arkadaş gibi olduk onunla.haftada 2 kere gelir üstelik benim kayınvalidem de evde çocuklara bakarken:32:ben de 4 sene işyerime başka şehre gittim geldim çook zordu 2 yıl önce tayinim oldu çok şükür.hiiçç temizlikle vakit kaybedemem çocuklarımla ilgilenirim, şimdi bile...sakın tasarruf filan düşünme bu konu da hiç kıymet bilen de olmaz zaten buna emin ol.abla tavsiyesi:38:

çok teşekkür ederim sağolun arkadaşlar. Dün yine internet sitesinden kiralık evlere baktım beğendiklerimi eşime falan yolladım. Yaza taşıncak olsakta önümüzde bi 7-8 ay olsa da en azından eşimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum. Eşimde bulduğum evlerin bazısının kiralarını fazla buldu falan en azından yorum yaptı dedi ki site gibi yerlerde biraz kiralar pahalı ama site olmasa bile büyük şehir parkları olan yerlere yakın yerler bulsak çocuğumuzu gezdirebileceğimiz bir yerler olsa. En azından dırdır yapıp kavga etmeden bu fikre alıştırmaya çalışıyorum. Eşimde çok şükür kabullenmiş gibi görünüyo.

Back
X