- Konu Sahibi honeysuckle
-
Nasıl olacak oKendinizi simartin biraz. Niçin hep insanlar sizi sevsin diye ugrasiyosunuz ki ? Siz boyle kendinizi mutsuz ediyosunuz sadece kendinizi sevin herkes size değer verecektir
Bazen ben de hissediyorum benzer seyler
Arkadaslarima bakiyorum ozellikle, gerizekali sebeplerden baglantimizi kopariyorlar. Cevremde oyle zibilyon tane insan yok benim, o yuzden de kimseyi kaybetmek istemiyorum mesela. Demek ki herkesin cevresi cok genis diyorum geciyorum. Sizi mutsuz eden dusuncelerden uzak durun, insanlardan da. Aptal sebepleri vardir hepsinin belki bilemeyiz. Kendi genis cevrelerinde takilsinlar. Siz kendinizi mutlu edecek seylerle ilgilenin diyorum
Öncelikle şunu kabul et herkes seni sevmek zorunda değil senin herkesi sevmek zorunda olmadığın gibi. Kiminin birbiriyle enerjisi tutar kiminin tutmaz. Başkalarıyla uğraşma kendine bak. Hayatındaki en önemli kişi sensin buna göre davran. İnsanlara kendini sevdirmeye çalışma srn kendini sev yeterli
Ya cok can ciger bal kaymak olmadan da bir merhaba demek zor mu ben esas onu anlamiyorum. Yoksa asiri samimi olmak zorunda elbette degiliz kimseyle,herkesi sevmek zorunda hic degiliz onlar da bizi sevmek zorunda degil. Ama bir fincan kahve de icemeyecek iki cumle konusamayacak kadar da uzak olmamaliyiz kimsedenİnsan bazen onemsendigini hissetmek istiyor dertleşmek istiyor yok herkes yoğun sadece kendi problemleri olduğunda ararlar
Ay tatlım şevkat damarlarım kabardı.Bana yaz ozaman.Ben de yalnızım zaten ;doluyum demem sanaİnsan bazen onemsendigini hissetmek istiyor dertleşmek istiyor yok herkes yoğun sadece kendi problemleri olduğunda ararlar
CanımsınSevmeyen sevmesin seni ...
Biliyorum sevgi açlığı zordur .
Önce sen kendini çok sev .Elbet seni çok ama çok sevecek biri olacaktır mutlaka ...
Ama zaten ben seni şu yazdıkların sevdim,neden mi ? Kadınsın insansın seni seviyorummmm :)
Ya cok can ciger bal kaymak olmadan da bir merhaba demek zor mu ben esas onu anlamiyorum. Yoksa asiri samimi olmak zorunda elbette degiliz kimseyle,herkesi sevmek zorunda hic degiliz onlar da bizi sevmek zorunda degil. Ama bir fincan kahve de icemeyecek iki cumle konusamayacak kadar da uzak olmamaliyiz kimseden
Öyle de olmuyor ki iş arkadaşımızla.İlla samimiyet istiyorlar bol laf istiyorlar.Tutmıyor yıldızımız.Ben saygı duyuyorum onlara ama onlar duymuyorYa cok can ciger bal kaymak olmadan da bir merhaba demek zor mu ben esas onu anlamiyorum. Yoksa asiri samimi olmak zorunda elbette degiliz kimseyle,herkesi sevmek zorunda hic degiliz onlar da bizi sevmek zorunda degil. Ama bir fincan kahve de icemeyecek iki cumle konusamayacak kadar da uzak olmamaliyiz kimseden
Ay tatlım şevkat damarlarım kabardı.Bana yaz ozaman.Ben de yalnızım zaten ;doluyum demem sana
Öyle de olmuyor ki iş arkadaşımızla.İlla samimiyet istiyorlar bol laf istiyorlar.Tutmıyor yıldızımız.Ben saygı duyuyorum onlara ama onlar duymuyor
İş dünyası çok farklı
Politik olmak lazım ben beceremedim
İki yüzlü davranamadim
Benim gibi tipler olsa çok güzel anlaşırım aslındaTamam bülbül kesilmem ama hoş ve doğal geçer..Dünya görüşlerimiz (bildiğimiz görüşler değil)farklı.Uyuşamıyoruz olmuyor.Buyüzden samimileşemiyor konuşamıyoruz.YANİ kendimi suçluyorum aslında depresiflikten içime kapandım diye ama enbüyük engel buki..Onların seviyesine inemiyorum.inemiyorum diye hoşlanmıyorlar benden Onlar dedikodu seviyor ben günah ayıp sayıp yapmıyorum.Sıkıcı buluyorlar.of of.
Kimse ortasini bilmiyor iste. Herkesle ya micmic oluyorlar ya da sirtlarini donup selam sabahi kesiyorlar. Bunun ortasi en ideal iliski aslinda kimseyi yormadan.Öyle de olmuyor ki iş arkadaşımızla.İlla samimiyet istiyorlar bol laf istiyorlar.Tutmıyor yıldızımız.Ben saygı duyuyorum onlara ama onlar duymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?