kendimi değersiz hissediyorum

Sen kendini sev ...ne demiş yazar birinin elimi tutmasina gerek yok sol elimi sağ elimle tutar yalnızlığımi gideririm .....sen sana yetersin.... kendini şımart sevdiğin şeyleri yap kendine hediye al ..kendimi ne zaman yalnız hissedersem tek başıma dolaşmaya çıkar sevdiğim yemeği yer sonrada kendime hediye alir onuda hediye paketi yapar kendimi simartirdim ....

Şu ara onları yapamam işten çıktım çünkü
Maddi olarak idare etmem gerek yeni iş bulana kadar

kendinizi çok verimli uysal anlayışlı her kötü şeyi yutup içecek ve iyi sürekli iyi ama aileniz bile kötü eşiniz arkadaşlarınız patronunuz mesai arkadaşlarınız sizin hayatınızda ki herkes kötü tek siz iyisiniz. Aslında bu tür etrafa bakmanız büyük yanlış bir düşünün görün yanlışlarınızı hatalarınızı o zaman günah keçileriniz azalır hayata bakışınız değişir.

Ben superim çok iyiyim demedimki

Günah keciside aramadım
Aileme ne hata yapmış olabilirim babam bir kere kızım demedi yazdım
Okumadan yorum yapmak böyle bisey sanirim

Merhaba sizdeki birçoğumuzda ki hata sizi sevsinler, bizi sevsinler diye uğraşma çabası sevgi açlığımız yüzünden gerçekten bizde sevemiyoruz.o yüzden bunu yaptım şunu yaptım ama yinede sevilemedim diyoruz.öncelikle biz kendimize sormalıyız biz onları gerçekten sevdik mi ,sadece bizi sevsinler diye gereğinden çok işleri üstlenip işlerini mi kolaylaştırdık.İnsan önce kendini sevmeli geçin aynanın karşısına seni çok seviyorum diyin günde 10 defa çok güzelim degerliyim deyin.iyi bir insanım insanlara sevgi verin mutlaka dönüşü olacaktır.

Ama bazen uğraşmak zorunda kaliyorsun
İş hayatında olduğu gibi
Ben hata yaptığında anlayış görmedim mesela ama başkası daha büyüğünü yaptığında olur öyleseyler dendi
Sen kendine değer vermezsen kimse sana deper vermez. Hemen gösterme kendini sevdirmeye de çalışma inan daha çok dikkat çekeceksin ve insanlar sana gelecek. Bahsettiğin durum kişiden kişiye değişir sanki senin için büyük görünen hata başkası için o kadar da büyük olmayabilir.

İnsanları seviyorum ben
Kimin ne derdi varsa en azından paylasmisimdir
Çok konuşan renkli bir kişilik değilim
Belki ondandır yasadiklarim

Aynis
Bosver. Sacma sapan sebebler sunup bahaneler ureterek sadece bos vakitlerinde beni kullanan insanlarin benle olmayan baglarini koparsalar ne yazar?
Not: Iyi ki de koparmislar. Su an ki konumum, tecrube ve edindigim bilgiler dogrultusunda onlardan daha sansliyim. Ne mutlu bana

.kendiniz olmaktan uzaklaşmış,herkesi kendine sevdirmeye çalışan biri olmuşsunuz.gelgelelim bu amaca da ulaşamadınız ve insanlar bu zaafınızı görüp faydalanmayı seçti,anlayış gösterecekleri yerde.kendinizi sevmiyorsunuz ya da sevecek olsanız insanların size göstereceği sevgiye yani koşula dayalı olarak seveceksiniz.
İlk önünce siz kendinizi seveceksiniz ve bu enerjiyi yansıtacaksınız çevrenize ki sevgiyi alasınız dışardan.

Benim de bi ara yapmış olduğum yanlışları yapmıssınız sizde. Ama çaresi var.. Biraz bencil ol, insanların seni sevmesini bekleme, seçilme seç. Bizler; insanlar acaba ne dicek beni takdir edecek mi ben ona şöyle bi iyilik yaptım beni sevecek mi bana gelecek mi, iş yerinde (tabiri caizse) köpek gibi çalısıyorum terfi alacak mıyım diye düşünürsek hata yapmış oluyoruz. İnsanlığımızı kaybetmeden biraz takıntısız, biraz vurdum duymaz birazdan biraz daha fazla kendimizi seversek inan bana hayat sana daha güzel olacak Defterin temiz sayfalarını boş şeylerle karalama ve hemen yeni bir sayfaya geç herşey cok cok cok daha güzel olacak

Bir söz var ya hani deveye diken diye başlayan ,bence bu sözü hayat felsefesi haline getirmelisin.

Benide kimse sevmiyor aile de Yok sevgilimden de ayrıldım ben ne yapayım
Arkadaş olun işte konu sahibi ile.
Konu sahibi zor durumunuz elbette ama yilmayin. Burada çok güzel dostluklar kurabilirsiniz, dostlar edinin. İyi bir is inşallah bulursunuz, ayrıca edineceginiz arkadaşlarıniz sayesinde veya yeni işiniz vesilesi ile hayatınızın aşkını bulursunuz belki. Belli olmaz bu işler nasip,inşallah en güzelleri olur ikiniz için de.

Peki siz nasıl degistirdiniz yada degisebildinizmi

Burada uzun zamandır uyeyim ama arkadaşım olmadı
Ben iş bulayimda aşk meşk olmasın
Ben biri çıkacağına dair inancımı kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…