- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Sen kendini sev ...ne demiş yazar birinin elimi tutmasina gerek yok sol elimi sağ elimle tutar yalnızlığımi gideririm .....sen sana yetersin.... kendini şımart sevdiğin şeyleri yap kendine hediye al ..kendimi ne zaman yalnız hissedersem tek başıma dolaşmaya çıkar sevdiğim yemeği yer sonrada kendime hediye alir onuda hediye paketi yapar kendimi simartirdim ....
Haklısın ama canın sıkıldığında dolaşmaya cikabilirsin tabi oda biyere kadar inşallah en yakın zamanda iş bulursunŞu ara onları yapamam işten çıktım çünkü
Maddi olarak idare etmem gerek yeni iş bulana kadar
Haklısın ama canın sıkıldığında dolaşmaya cikabilirsin tabi oda biyere kadar inşallah en yakın zamanda iş bulursun
kendinizi çok verimli uysal anlayışlı her kötü şeyi yutup içecek ve iyi sürekli iyi ama aileniz bile kötü eşiniz arkadaşlarınız patronunuz mesai arkadaşlarınız sizin hayatınızda ki herkes kötü tek siz iyisiniz. Aslında bu tür etrafa bakmanız büyük yanlış bir düşünün görün yanlışlarınızı hatalarınızı o zaman günah keçileriniz azalır hayata bakışınız değişir.Merhaba arkadaşlar
Bu ara iyi değilim beni idare edin başınızı sisiriyorsam affola
Malum iş hayatım bitti biliyorsunuz
İki gündür öyle saçma sapan haldeyimki
Hayatımı sorguluyorum
Ömrüm hep birilerinin beni sevmesini istemekle geçmiş
Genç kızdım sürekli ailem beni sevsin diye çocuk halimde gücümün yetmedigi şeyleri yapardım azıcık sevgiydi istediğim olmadı babam bana bi kere kızım demedi saçımı oksamadi boşandım tüm bağlarını kopardı yıllardır görüşmüyoruz oğulları kıymetlidir hep
İş hayatına başladım ne dedilerse fazlasını yaptım bu benim işim değil demedim başkaları hata yaptığında anlayış gösterilirken bana denmeyen kalmadı
Evliliğim desen gene öyle
Dost arkadaş desen kimi arasam yoğundu meşguldü
On senedir yalnızım karşıma düzgün biri çıkmadı
Ben galiba yaşamayı beceremedim
Nerde hata yaptım bilmiyorum yoruldum mutsuzum
kendinizi çok verimli uysal anlayışlı her kötü şeyi yutup içecek ve iyi sürekli iyi ama aileniz bile kötü eşiniz arkadaşlarınız patronunuz mesai arkadaşlarınız sizin hayatınızda ki herkes kötü tek siz iyisiniz. Aslında bu tür etrafa bakmanız büyük yanlış bir düşünün görün yanlışlarınızı hatalarınızı o zaman günah keçileriniz azalır hayata bakışınız değişir.
Sen kendine değer vermezsen kimse sana deper vermez. Hemen gösterme kendini sevdirmeye de çalışma inan daha çok dikkat çekeceksin ve insanlar sana gelecek. Bahsettiğin durum kişiden kişiye değişir sanki senin için büyük görünen hata başkası için o kadar da büyük olmayabilir.Ama bazen uğraşmak zorunda kaliyorsun
İş hayatında olduğu gibi
Ben hata yaptığında anlayış görmedim mesela ama başkası daha büyüğünü yaptığında olur öyleseyler dendi
Merhaba sizdeki birçoğumuzda ki hata sizi sevsinler, bizi sevsinler diye uğraşma çabası sevgi açlığımız yüzünden gerçekten bizde sevemiyoruz.o yüzden bunu yaptım şunu yaptım ama yinede sevilemedim diyoruz.öncelikle biz kendimize sormalıyız biz onları gerçekten sevdik mi ,sadece bizi sevsinler diye gereğinden çok işleri üstlenip işlerini mi kolaylaştırdık.İnsan önce kendini sevmeli geçin aynanın karşısına seni çok seviyorum diyin günde 10 defa çok güzelim degerliyim deyin.iyi bir insanım insanlara sevgi verin mutlaka dönüşü olacaktır.
AynisBazen ben de hissediyorum benzer seyler
Arkadaslarima bakiyorum ozellikle, gerizekali sebeplerden baglantimizi kopariyorlar. Cevremde oyle zibilyon tane insan yok benim, o yuzden de kimseyi kaybetmek istemiyorum mesela. Demek ki herkesin cevresi cok genis diyorum geciyorum. Sizi mutsuz eden dusuncelerden uzak durun, insanlardan da. Aptal sebepleri vardir hepsinin belki bilemeyiz. Kendi genis cevrelerinde takilsinlar. Siz kendinizi mutlu edecek seylerle ilgilenin diyorum
Bosver. Sacma sapan sebebler sunup bahaneler ureterek sadece bos vakitlerinde beni kullanan insanlarin benle olmayan baglarini koparsalar ne yazar?Bazen ben de hissediyorum benzer seyler
Arkadaslarima bakiyorum ozellikle, gerizekali sebeplerden baglantimizi kopariyorlar. Cevremde oyle zibilyon tane insan yok benim, o yuzden de kimseyi kaybetmek istemiyorum mesela. Demek ki herkesin cevresi cok genis diyorum geciyorum. Sizi mutsuz eden dusuncelerden uzak durun, insanlardan da. Aptal sebepleri vardir hepsinin belki bilemeyiz. Kendi genis cevrelerinde takilsinlar. Siz kendinizi mutlu edecek seylerle ilgilenin diyorum
Bir söz var ya hani deveye diken diye başlayan ,bence bu sözü hayat felsefesi haline getirmelisin.Merhaba arkadaşlar
Bu ara iyi değilim beni idare edin başınızı sisiriyorsam affola
Malum iş hayatım bitti biliyorsunuz
İki gündür öyle saçma sapan haldeyimki
Hayatımı sorguluyorum
Ömrüm hep birilerinin beni sevmesini istemekle geçmiş
Genç kızdım sürekli ailem beni sevsin diye çocuk halimde gücümün yetmedigi şeyleri yapardım azıcık sevgiydi istediğim olmadı babam bana bi kere kızım demedi saçımı oksamadi boşandım tüm bağlarını kopardı yıllardır görüşmüyoruz oğulları kıymetlidir hep
İş hayatına başladım ne dedilerse fazlasını yaptım bu benim işim değil demedim başkaları hata yaptığında anlayış gösterilirken bana denmeyen kalmadı
Evliliğim desen gene öyle
Dost arkadaş desen kimi arasam yoğundu meşguldü
On senedir yalnızım karşıma düzgün biri çıkmadı
Ben galiba yaşamayı beceremedim
Nerde hata yaptım bilmiyorum yoruldum mutsuzum
Arkadaş olun işte konu sahibi ile.Benide kimse sevmiyor aile de Yok sevgilimden de ayrıldım ben ne yapayım
Benide kimse sevmiyor aile de Yok sevgilimden de ayrıldım ben ne yapayım
Benim de bi ara yapmış olduğum yanlışları yapmıssınız sizde. Ama çaresi var.. Biraz bencil ol, insanların seni sevmesini bekleme, seçilme seç. Bizler; insanlar acaba ne dicek beni takdir edecek mi ben ona şöyle bi iyilik yaptım beni sevecek mi bana gelecek mi, iş yerinde (tabiri caizse) köpek gibi çalısıyorum terfi alacak mıyım diye düşünürsek hata yapmış oluyoruz. İnsanlığımızı kaybetmeden biraz takıntısız, biraz vurdum duymaz birazdan biraz daha fazla kendimizi seversek inan bana hayat sana daha güzel olacakDefterin temiz sayfalarını boş şeylerle karalama ve hemen yeni bir sayfaya geç herşey cok cok cok daha güzel olacak
Arkadaş olun işte konu sahibi ile.
Konu sahibi zor durumunuz elbette ama yilmayin. Burada çok güzel dostluklar kurabilirsiniz, dostlar edinin. İyi bir is inşallah bulursunuz, ayrıca edineceginiz arkadaşlarıniz sayesinde veya yeni işiniz vesilesi ile hayatınızın aşkını bulursunuz belki. Belli olmaz bu işler nasip,inşallah en güzelleri olur ikiniz için de.
Bir söz var ya hani deveye diken diye başlayan ,bence bu sözü hayat felsefesi haline getirmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?