kendimi değersiz hissediyorum

Seni sevmek kimsenin isi degil. Tek senin isin. Kendini sev. Sartsiz bir sekilde. Oldugun gibi kabul et kendini.

Mesafe koyun kiymetinizi bilmeyenlerle araniza. Ben yalnızken tonla sey buluyorum oyalanacak, mutlu olacak. Gerek yok ki arkadasa olmuyorsa olmuyordur herkes dost canlısı, sevecen olmak zorunda degil.

Ben de ayniyim.nedeni bilmem dostum yasadigim surece oluyor ama zaman girdi mi puffff...su an kapisini calip konusacagim kimsem yok.hadi gezip gelelim diyecegim bir arkadasim yok
Bazen ben de uuzluyorum
Yapacak birsey yok

Peki siz nasıl degistirdiniz yada degisebildinizmi
Yine bocaladığım bir dönemdeydim ve kendimce çıkış yolu yarattım. Önceleri herşeyi kafasına takan hatta öndeki kızlar gülüyor acaba bana mı gülüyorlar diye tribe giren gereksiz hareketlerden kurtuldum. Hayatım da yaptığım bütün hataların suçlusu benim dedim, kimseye suç atmadım. Olduğumdan farklı göstermedim kendimi neysem oyum dedim. Birilerinin gözüne girebilmek için kendimi yıpratmadım, elimden gelen bu dedim. İnsanların beni sevmesini beklemedim, ben sevdim. Birinden hoşlandıysam onun bana gelmesini beklemedim, ben gittim söyledim Senin ruh halinde olmanın nasıl bişey olduğunu bilirim. Cok sevdiğim bir dizinin repliğini gönderiyorum sana. Bundan sonra motton bu olsun
Hee unutmadan hayatınla alakalı kararları hemen al ve birilerinin senin için bişey yapmasını bekleme, kendin yap. Kendini sev ve kendine bak. Eminim bu buhranı atlatacaksın.

Eklentiler

• shameless-replikleri-4.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 87
Kendinizle mutlu olmayi deneyin o zaman siz aramadan cevrenizden birileri size yanaşır kendinizi mesgul edicek ugraslar bulabilirsiniz yalniz kalmaktan sıkılmazsaniz boylece kendinizi sevdikce ve kendinizle mutlu oldukca cevreniz cogalicak. Az insan cok huzur bunu da not edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…