kendimi değersiz hissettim

anlasip bitiriyorsunuz sonra birini buldu diye duyunca kiziyorsun
uc gun sonra uc ay sonra bulsun seni ilgilendirmezdiki
efkarini iyice anlasin diye birde "bira icecem" diyorsun
seni gercekten sevseydi kocaman okumus adam
annesine dinletirmiydi?
seninle alay etmek icin hoparloru acti
on kisi olsa yine acardi dinletmek icin
sarhos sarhos beni aradi hakaret etti diye yayacak simdi

Aynen katılıyorum !!!

Oğlan anneleri, kız annelerinden beter valla. Annesi yere göğe sığdıramadığı oğlunu üzüyorsun diye seni kırmaya çalışmış. Tamam kadının bir anne ve bir bayan olarak olgunluk göstermesi gerekiyordu ama şöyle bir şey var bakalım sevgili nasıl anlattı. Resmen dolduruşa getirmiş kadını, kendi tavrını annesine belli etmeden, acizi oynamış, bak anne ben bir şey demiyorum kız beni teşvik ediyor gibisinden. Belki biz de sevgiliyi böyle yansıtsak annemize o da çocuğum deyip ağır konuşacak. Yani olay sevgilinde bitiyor. Ablamın eski erkek arkadaşı da böyleydi. Her kavgayı biliyordu annesi bir kere sevgilisinin telefonu dokunmatikti, farkında olmadan aramıştı ablamı tüm konuşmayı duydu, ablamda çaktırmadı çocuk anlamasın diye kapadı telefonu sonra yüzüne vurmuştu. Annesi neler diyodu hemde :5:Çocuk aldattı, çok ağır sözler söyledi annesi sadece ablamın bağırmasını biliyor tabii, neymiş o kız sana çok bağırıyor oğlum ondan eş olmaz vs...

Bence hiç üzme kendini, değersiz olan o aslında bu yaşında bir ilişkinin gerekleri neler kavrayamamış daha. Çok çok daha iyileri seni bulsun inşallah. Doktorlukla vs adamlık olsaydı ohooo :)

Şimdi illaki üzülürsün telefon yüzüne kapandı diye ama tıka kulağını için rahat olsun. Sen yine iyi ben bir mesaj atardım kesin sakinleşince bile, sağlam kafayla tam on ikiden de vururdum:26: Ama gereksiz sessizlik her zaman iyidir..

Back