Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim
Eşime çok sinirlendiğim zaman o uyurken telefonunu suya tutup bozup kurutup yerine koymuştum. Heyy gidi günler o geldi aklıma, sabah sabah tebessüm ettim.
intihar etmeyi düşünmek yerine bütün gün evde sıkıntıdan patlamaktansa ve gelir durumunuz çok düşükse girin bir işe çalışın.çocuk zaten bu ortamda mümkünse hiç olmasın bu şartlar altında.ne maddiyat var ne huzur var ne size saygı duyan var ne huzurlu ev var,çocukluk bir ortam yok.
Kitap al.
Hem sarji bitmez,hem onu istemezler.
Ikinci el kitaplar ya da sabahattin ali gibi oleli uzun zaman olup telif hakki kalkan yazarlarin kitaplari cok ucuz. 1 tanecik al. Sonra kitapdostum uygulaması indir. O kitabı kitapdostum kutuphanesiyle takas et. Bedava- yurtici kargoyla gonderiyorsun onlara ulaşır ulasmaz sana yeni kitabi gonderiyorlar.
Boylece 7 liralik bir kitapla bir omur bir suru kitap okuyabilirsin