Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim

Ne olur ya ne yapmam gerekli bu konuda yarın sabah ne diyeyim onlara
Bir dakika susmak oturmak bilmiyor gözleri hep üstüm de ben misafirim ne olur bana bir Çözüm bulun evin her tarafı buz bir oda var sıcak onlar yüzünden odaya bile gidip oturamıyorum

Ne olur ya ne yapmam gerekli bu konuda yarın sabah ne diyeyim onlara
Eşinle gerekirse kavga edecek ve ilk olarak o telefonu alacaksın. Ne münasebet senin telefonun kayinpederde.
İşe ister beğensin ister beğenmesin hemen gireceksin.
Hizmet olmayınca zaten fazla kalmaz giderler.

Bunların hiçbirini hala yapamiyorum diyorsan da o evi terkedip annenlere gideceksin.

Her konuda değişmek istiyorum utangaçlık ve çekingen Lil var bende hayır diyemiyorum bende bu yüzden konu açtım bıktım artık herkesin beni aptal yerine koymasından

Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz, psikoloğa gidebilirsiniz, internette bu konuyla ilgili videolar da bulabilirsiniz. Yazım dilinizde de kendinizi ifade ederken zorlandığınızı görüyorum eğer konuşmanız da bu şekildeyse bol bol kitap okumanızı öneririm. Konunuzu başka amaçla açmışsınız ama kayınvalide konusu açmışsınız gibi duruyor örneğin.

Sabah kahvaltı hazırlıyor um 9dan gece en erken 12e kadar konuşuyor eşim Bi alıyor telefonu eline onlar uyuyana kadar kafam davul gibi oluyor ev çok soğuk salonda uyuduğumuz için onlar uyumayana kadar uyumuyor uz biz
Off çok büyük sıkıntı. Biraz yüzünü yıkacaksın o zaman uykum geldi de kibarca madem rahatlar bu kadar sen de rahat ol. Siz salonda yatın biz yatak odamızda yatalım ben erken uyuyorum siz de daha rahat oturursunuz de.

öyle her istenileni yapma hastayım de işlerini yapma telefonu vermişsin bir kere geri alsan olmaz pek ya sınır oldum ben burdan ne anlayissiz insanlar var gelinin odasını almışlar telefonu almışlar yemek beğenmiyorlar ev sahibine evi şikayet ediyorlar canım bu insanlara yaranamazsın birde çocuk yapma lütfen temelli mahkum olursun bu insanlara ise gir çalış ücreti az cok deme çalış mutlaka

Taviz verme aç sesini ,
hizmetçisin o evde bu bariz belli.
Ne eşte düşünce var ne ailede.
Bir yerden başla kendini ezdirmemeye.
Hangi şehirdesin merak ettim. yakınsak iki çift laf etmeye gelcem düşünce yoksunu şahıslara 😈. konunu okurken afakanlar bastı Allah yardımcın olsun.

Rica ediyorum böyle eften püften şeylere intihar edicem, ölüyorum bilmem ne yazmayın ya az insaf.
Haberler dolup taşıyor birde siz gelmiş kayınpedere eşim telefonu verdi intihar etcem Allah Allah. ...

Televizyon yok ama herkeste akıllı telefon var yaşlı kaynanada bile. O nasıl iş ? Eşinin suçu o ver derse napabilirsin ki.
Kaynanam onların durumu çok iyi zaten onların durumu kötü demedim ki ben kendim aldım telefonu ev için ne aldıysam kimse görmedi dalga geçti televizyon da ikinci el aldım böyke eksiydi biraz onunla da dalga geçtiler ben kırdım

Rica ediyorum böyle eften püften şeylere intihar edicem, ölüyorum bilmem ne yazmayın ya az insaf.
Haberler dolup taşıyor birde siz gelmiş kayınpedere eşim telefonu verdi intihar etcem Allah Allah. ...
Size göre basit gelebilir benim için önemi hanımefendi

Taviz verme aç sesini ,
hizmetçisin o evde bu bariz belli.
Ne eşte düşünce var ne ailede.
Bir yerden başla kendini ezdirmemeye.
Hangi şehirdesin merak ettim. yakınsak iki çift laf etmeye gelcem düşünce yoksunu şahıslara 😈. konunu okurken afakanlar bastı Allah yardımcın olsun.
Size yazdım

Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz, psikoloğa gidebilirsiniz, internette bu konuyla ilgili videolar da bulabilirsiniz. Yazım dilinizde de kendinizi ifade ederken zorlandığınızı görüyorum eğer konuşmanız da bu şekildeyse bol bol kitap okumanızı öneririm. Konunuzu başka amaçla açmışsınız ama kayınvalide konusu açmışsınız gibi duruyor örneğin.
Hangi video mesela arada bakıyorum ama olmuyor

öyle her istenileni yapma hastayım de işlerini yapma telefonu vermişsin bir kere geri alsan olmaz pek ya sınır oldum ben burdan ne anlayissiz insanlar var gelinin odasını almışlar telefonu almışlar yemek beğenmiyorlar ev sahibine evi şikayet ediyorlar canım bu insanlara yaranamazsın birde çocuk yapma lütfen temelli mahkum olursun bu insanlara ise gir çalış ücreti az cok deme çalış mutlaka
Hasta olsamda yapmak zorundaymışım

konunun tümünü okursanız iyi olur
Okudum yardimci olmak ne gibi? Kayınpederden telefonunu alıp eline mi vereceğiz. Zaten yatağını bile vermişsin.

1. Bir insan odasını neden verir adı üstünde misafir salonda yatacak olan onlar

2. Telefonla işim var deyip kolayca alabilecek ozguvende olmalısın tıpkı bana yardımcı olmayacaksan yazma diyorsun ya. Senin olan bir şeyi alamiyorsun.
Hayır diyemiyorsun sana ne yardımı edebiliriz?
Burada bana ne güzel söylüyorsunuz bakınız:yardimci olmayacaksan yazma.
Aynı böyle yapacaksınız işte.Bunun için ölüp intihar etmeye gerek yok. Siz bilirsiniz

Okudum yardimci olmak ne gibi? Kayınpederden telefonunu alıp eline mi vereceğiz. Zaten yatağını bile vermişsin.

1. Bir insan odasını neden verir adı üstünde misafir salonda yatacak olan onlar

2. Telefonla işim var deyip kolayca alabilecek ozguvende olmalısın tıpkı bana yardımcı olmayacaksan yazma diyorsun ya. Senin olan bir şeyi alamiyorsun.
Hayır diyemiyorsun sana ne yardımı edebiliriz?
Burada bana ne güzel söylüyorsunuz bakınız:yardimci olmayacaksan yazma.
Aynı böyle yapacaksınız işte.Bunun için ölüp intihar etmeye gerek yok. Siz bilirsiniz
Eften püften dediniz ya o yüzden öyle dedim

Back
X