- 10 Ağustos 2015
- 58
- 15
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pimpiriklianne
-
Slm .fikirleriniz benim için çok önemli.benim eşim yurtdışında 3 ay oldu gideli.ben memurum çocuklarla türkiyedeyiz.kaynanam ,görümcem,eltim hepimiz farklı illerde oturuyoruz.bugün bir sosyal paylaşım sitesinde eltim ,görümcem,kaynanamda toplanmışlar resim paylaşmışlar.kaynanamla daha dün telde konuştuk benim senelik izinde olduğumu bildiği halde bana buraya gel demediği gibi eltim ve görümcemin gelcenide söylemedi.şu saat oldu hala arayan soran yok bizi.o kadar üzüldümki kendimi dışlanmış hissettim .hiçbiri iznimizi aldık demediler bana.artık hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.sizce çokmu tepki vermiş olurum.eşimle konuştum bende şaşırdım benim haberim yoktu sen bilirsin diyor.nebiçim bir ailen var senin dedim seçme şansım olsaydı onları seçmezdim diyor bana.
bugün garip bi gün anladım..
çağırsalar da bir tatilimiz var ondada bizi çağırıyor lar mı derdiniz acaba.. belki biraz kendi halinize dinlenin istemişlerdir olamazmı[/QUOT
haber vermemeleri tuhaf geldi bana .aramızda benim bildiğim bir sorun yoktu.bugün garip bi gün anladım..
çağırsalar da bir tatilimiz var ondada bizi çağırıyor lar mı derdiniz acaba.. belki biraz kendi halinize dinlenin istemişlerdir olamazmı
benim haberim yoktu ki.var bişey ama bakalımpimpirikli anne belkide onlarda senden beklemişlerdir böyle bir teklifi ama sen yanlarına gitmeyince onlarda nisbet yapıp resim koymuşlardır.
En güzeli uzaklık boşver kendi ailenle görüş[/QUben memleketimdeyim zaten.onlarlada bir sorun yoktu niye böyle oldu anlamadım.
çok üzüldüm çoooook.yani" eşinize ne biçim ailen var " demeseydiniz keşke. onunla ilgili bir durum değil bu. ama
şahsen benim başıma gelseydi,umursamazdım. belki sizin bilmediğiniz bir durum vardır. zaten uzun süredir yanlarında değilmişsiniz. soğukluk girmesi normal.
bizde ufak tefek sorunlar dışında birşey yoktu o yüzden şaşırdım.Normalde çoğu insan kaynana, görümce, elti üçgeninden kaçarlar siz beni neden çağırmadılar diyorsunuz. =)
Ne bileyim hoşuma gitti. Bu da onların ayıbı olsun. Üzülmeyin.
bizde ufak tefek sorunlar dışında birşey yoktu o yüzden şaşırdım.
sizden beklemişlerdir bencede .. sıkıntıya sokma kalbinihaber vermemeleri tuhaf geldi bana .aramızda benim bildiğim bir sorun yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?