- 10 Ağustos 2015
- 58
- 15
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pimpiriklianne
teşekkür ederim hepinize.bir iki telefon görüşmesinden sonra .galiba buldum kızlar beni çağırmama nedenlerini.kaynanamın babası vefat etti yakın zamanda .rahmetlinin durumu iyiydi.kaynanam herzaman bizim durumumuz iyi olduğu için hep diğerlerine destek olmuştur şimdiye kadar.sanırım miras durumları var gizli kapaklı onlara yardım edecek.ya bana deselerdi karışmazdımki zaten .yardım etsinler eltime görümceme beni ilgilendirmez ama bu şekilde gizli kapaklı iş yapmaları çok üzdü beni çok.bunca senedir eşimi beni tanımamışlar.bu arada size kısaca bahsedeyim.kaynım görümcem özel üniversitelerde okutttu kayınbabam ama eşim okumadı.lise mezunu.ama onlar ancak asgari ücretle iş buldular.bizde maddi sıkıntı çektik ama görmezden geldiler.eşimi okutmadıkları gibi iş kurmadılar ve biz kaçarak evlendiğimiz için hiçbir konuda destek olmadılar.(ne düğün ne eşya ev araba alma vs.. hepsini biz yaptık eşimle)bu kadarına pes artık diyorum.ben napiyim şimdi kızlar arayıp ağzıma geleni söylesemmi yoksa hiç muatap olmasammı.kararsızım.Slm .fikirleriniz benim için çok önemli.benim eşim yurtdışında 3 ay oldu gideli.ben memurum çocuklarla türkiyedeyiz.kaynanam ,görümcem,eltim hepimiz farklı illerde oturuyoruz.bugün bir sosyal paylaşım sitesinde eltim ,görümcem,kaynanamda toplanmışlar resim paylaşmışlar.kaynanamla daha dün telde konuştuk benim senelik izinde olduğumu bildiği halde bana buraya gel demediği gibi eltim ve görümcemin gelcenide söylemedi.şu saat oldu hala arayan soran yok bizi.o kadar üzüldümki kendimi dışlanmış hissettim .hiçbiri iznimizi aldık demediler bana.artık hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.sizce çokmu tepki vermiş olurum.eşimle konuştum bende şaşırdım benim haberim yoktu sen bilirsin diyor.nebiçim bir ailen var senin dedim seçme şansım olsaydı onları seçmezdim diyor bana.