• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Durduramıyorum

Darısı başına bana da gıcık geliyor itici geliyor. İçinden yap duanı hep gizli yapmak daha makbulmuş. Yok ben o cümleyi sevemedimm sizin gibi.
Bu arada sağlıkla alın kucağınıza.
Ben cümleyede takılmadım, sadece denk geldiğimizde görüştüğümüz birisi teyze de kızı da.. hamileliğinde 1 yada 2 defa görmüşümdür.
Gerek yoktu sadece bu. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Cevaplr için teşekkür ederim. Ben zaten darısı başına sözüne alınmadım. Eşimin ilk testinde canlı hücre çıkmadı tam çıktı dedik testiste kitle çıktı daha sonra kanserli olabilir dediler ameliyattan sonraki testten yine çıkmamıştı.
Evet tıp çok ilerledi ama bazen insan kendine engel olamıyor. O kadar şey yaşandı uzak bi insan da değil yakın ve biliyor evet mutluluğunu paylaşmış olabilir zaten tepki göstermemeye çalışıyorum ama hassas olabileceğimde düşünülmeli istiyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağ salim şekilde. Bu konularda hasassınız o yüzden yoksa kıskançlık veya abartı yok..

Kimseye belli etmemiş olmanızı takdir ettim ben derdimi paylasmakmiçin 2 kişiye anlattım ama fark ediyorum ki sagolsunlar benı soranlara onlar durumumu anlatıo yada bi ortamda konu olunca hemen saka olarak konuya gırıp dokulduler bende öğrendim bişey varsa sadece kendıne anlatacaksın kimse agzını tutamıo
İnsanlara dert anlatmaktansa sürekli sorulara cevap vermektense paylaşmamak en iyisi.

yazdıklarınız için teşekkürler. Ama konunun sadece başını okudunuz sanırım

Devamını da şimdi okudum..Kayda değer birşey göremedim gerçekten..Tamamiyle hassasiyetinizden kaynaklı bu olumsuz hissiyatınız.O kişiler size art niyetle atmış dahi olsa takmayın derim,milletimizdeki cehaleti hatırlatırım size.Ve bir insan art niyetli ise kendinizi sabote etmek yerine güçlü olun ki onlar üzülsün.Basit insanların oyunlarına gelip amaçlarına ulaştırmayın.O karaktersizlerden çok fazla var ve baş edemezsiniz üzülerek..Gülün geçin onlar sinir olsun..İçimden bu tiplere küfür etmek geliyor da bura da olmuyor işte:/ üzmeyin canınızı lütfen..

Back
X