Kendimi Durduramıyorum

Kozmetik alışverişleri de aşırı pahalı ya eskiden lise harçlığımla neler alırdım şimdi bir ürün için kaç saat düşünüyorum işe yaramazsa yandım çünkü çöpe attığım para 5 TL değil sonuçta. Dolaptan da kıyafet vs sattım çok kere o işe yaradı cidden

Telefonundan alışveriş uygulamalarını sil oncelikle
Malum alışveriş sitesini hiç şakam yok, enn az 10 kere silip yeniden yüklemişimdir. Yeter ya diye silip, ama şu deterjan uyguna geliyordu ya o da tasarruf için gerekli sonuçta diye geri yüklüyorum

Birikim hesabı açın. Geri kalan gelirinizi gönlünüzce harcayın Para harcamak güzel şey. Kendi evinize de birşeyler alıyor musunuz bari

Ay evet ya. Hadi kremi fondöteni geçtim, birer tane güzelinden alırsın. Ama rujdur ojedir bunlar üçer beşer olur, beğendikçe atarsın sepetine yani nedir ki? Oje alamıyorum kurursa kahrolurum diye valla artık.

Maaşını aldığın an bir kısmıyla gram ya da çeyrek altın al. Bunlar çok diyorsan 0.25 gram altın bile var ya da online bankacılıktan altın hesabı aç. Oraya aktar direkt. O para yokmuş gibi takıl. Geri kalanla da istediğini yap.

Yok bakıyorum çiçeklerime iyiler çok şükür

Evet altın alınabilir cidden sonuçta kendimi bak bu ay da bir şeyler satın aldın diye sakinleştiririm hahaha

Birikim hesabı açın. Geri kalan gelirinizi gönlünüzce harcayın Para harcamak güzel şey. Kendi evinize de birşeyler alıyor musunuz bari
Evet alıyorum kız kardeşlerime vs de alıyorum tabi sadece kendime değil ama kendime de işte dediğim gibi o kadar çantaya ne gerek var mesela etrafımda her gün başka çantayla gezen yok kaldı ki ben de max 5 çeşit çanta kullanıyorum

Ben hisse almaya başladıktan sonra gereksiz hiçbir şey almamaya başladım

İşte dediğim gibi yatırım yaparsanız kurtulursunuz.

Bir şeylere ihtiyacınız olduğunuz için değil, sahip olmanın zevkini yaşamaya alıştığınız için bu şekilde.Bunun çözümü sizde, planlayacak, zorlana zorlana rahatsız olarak da olsa o şekilde yaşayacaksınız. Planın dışına çıkmayacaksınız, sonra bu şekilde yavas yavas alıskanlık olacak. Bir de inanın yaşla da ilgili bir şey. Şu an hevesiniz var her şeye, zamanla azalacak geçecek.
Aldıklarınıza, yediklerinize içtiklerinize pişman olmayın, ohh sefanız olsun :)) ama alacaklarınızı planlayın bundan sonrası için.

kız madem bişeyler alma hastalığın var gram altın veya dolar alsana, o da bi çeşit hastalık ama en azından dövizin olur ıvır zıvırı boşver, dediğim gibi yap bak hayatın değişir, ciddiyim :)

Kardeşime yıllarca söylediğim şeyleri siz yazmışsınız şimdi yaşı 30a geldi duruldu ama siz 30u beklemeyin şimdiden kazancınızı kıymetini bilin hele bu zamanda hayat pahalı hiç olmazsa çeyiz vs katkısı yapın kimseyede lafını ettirmeyin ilerde evlilik birlikteliğimiz olacak...

İstanbul’da yaşıyorum. Burası da adım başı mağaza avm kafe butik yani düşüyorum bu tuzaklara ne yapayım gözüm dönüyor hahaha

Yaneee bence bizlerde hiçbir suç yok, her yere mağaza hepsi de güzel ne yapalım yani.. valla bir giriyorum içerde çok cici bici şeyler var hepsi güzel ben de hepsini almak istiyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…