Kendimi Durduramiyorum...

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Iyi geceler Arkadaslar..

Ciddi anlamda kafama taktigim bir konu var , son 2 haftadir okadar cok yemek yiyorumki o_O
Kendime hakim olamiyorum , Canim yemek istediginde meyve yemek istiyorum ama malesef kesmiyo , ilaki sicak yemek olucak tuzlu olucak oyle kendime gelecem:mad:

Asiri kilo almaktan korkuyorum , ne yapabilirim onerilerinizi bekliyorum...:KK68:

Süt iciyorum yok , meyve yiyorum yok , sicak yemek tuzlu oldumu rahatliyorum..
Bebişi aç bırakma ye gitsin, abartmadığın sürece öyle çok kilo olarak dönmez sana, olmadı bebeğe yetecek kadar yersin, onun oranı ne bilmiyorumda :)

E hamileymissin bundan dogal ne olacak özgürce ye bence benım yerıme de ye hatta :)

meyve beni de kesmez hiç aksine daha çok içimi bayar acıktırır.
hamilesiniz ayol yiyin. şifa olsun güç kuvvet olsun size ve bebeğinize:KK66:

Bebişi aç bırakma ye gitsin, abartmadığın sürece öyle çok kilo olarak dönmez sana, olmadı bebeğe yetecek kadar yersin, onun oranı ne bilmiyorumda :)
Hihh iste onun orani yok sanirim , diyorumki bir kucuk tabak yesem tamamdir ..
Ama basladigimda sonu gelmesin istiyorum :)

Ay tam ben boyle bi konu acacaktim :) yiyorum yiyorum doymuyorum surekli karnim gurulduyor ac olmadigim halde. Karnim patlamak uzere bu saatte hala yiyorum. Pazartesi spora basliycam insallah su bogazima da bir dur diyebilirim 10 kilo fazlam var. :)

ben evli-hamile olmadığım halde kendimi durduramıyorum bide bebiş gelecek miş boş ver ye gitsin doğumdan sonra verirsin nasıl olsa

meyve beni de kesmez hiç aksine daha çok içimi bayar acıktırır.
hamilesiniz ayol yiyin. şifa olsun güç kuvvet olsun size ve bebeğinize:KK66:
Banada meyve ye dediler salata ye dediler , yedikce daha cok acikiyorum gercekten:)

Ay tam ben boyle bi konu acacaktim :) yiyorum yiyorum doymuyorum surekli karnim gurulduyor ac olmadigim halde. Karnim patlamak uzere bu saatte hala yiyorum. Pazartesi spora basliycam insallah su bogazima da bir dur diyebilirim 10 kilo fazlam var. :)

Bende suan 2 tost daha yedim o_O

Back
X