Kendimi eksik hissediyorum

cemre_81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
5
2
1
29
Ablalarım 1 yıldır işsizim. Ne yaptıysam olmadı iş bulamadım nasip olmadı yani.şimdi hayatımda biri var. Onun işi var şimdi kendi arabasını da alacak. Benim ise ne Bi şeye yeteneğim var ne işim. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki. Erkek arkadaşımın ne düşündüğünden çok kendimi işe yaramaz olarak hissediyorum. Bi yandan da dışarda işi gücü olan Bi sürü insan var ya erkek arkadaşım beni istemezse diye düşünüyorum. Onu çok seviyorum. Kendimi bu yüzden kötü hissediyorum

Sen kendine değer ver öncelikle başkaları ile kıyaslama yapma... Insan kendini ezik yetersiz görürse dışarıdakiler dünden ezer geçer... Nasip olursa işinde gücünde olur kısmet... Tabi bunun için girişimlerde bulunmak lazım bunun içinde kendine güvenmen gerek herşeyden önce, erkek arkadaşınada bu düşüncelerini yansıtmamani tavsiye ederim...

1 yıl oldu bulamıyorum ne yapmam gerek onu bile bilmiyorum artık

Tek eksikliğiniz bunlar değil ama...

Mesela ciddi unutkanlığınız var bunu biliyor muydunuz ?

Unuttum şifrelerimi bu benim hayatım size ne ki bundan kötü bişey yapmıyorum

ben kötü bir şey yaptığınızı söylemedim. Unutkanlığınızdan bahsettim. Ya da işte X bir konuyu önemsemezseniz başarısız olursunuz bunu örnekledim. Alt tarafı uyduruk bir sitede uyduruk bir şifre. Kullanıcı adınızla aynı olsa daha kolay akılda kalır. Her seferinden üşenmeden mail adresi alıp yeniden üye oluyorsunuz. Bu dikkatsizliğiniz sizi iş hayatında da başarısız yapıyor. Zira her işinizi baştan savma yapıyorsunuz.

Peki

Canım öncelikle okudun mu ? Bir bölüm mezunu musun ? Eğer öyleyse o iş için adımlar at yok değilse. İyi kötü deme bence bir işe gir. Çağrı merkezi olur herşeyi yap işinde geliş. Özgüvenin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…