Kendimi enayi gibi hissediyorum

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Malum Kurban Bayramı nedeniyle çoğu kişi bugün ve yarını izin alıp tatili birleştirdi.
İş yerinde Üç kişiyiz bir de müdürümüz var. Müdür derken arkadaşlıktan daha ileri dostluğumuz var yani dört kişilik bir ekibiz.
Müdürümüz çok iyi niyetli mükemmel dostluğu olan biri...
Müdürümüz ailesi şehir dışında olduğu için bugünü yarını doğal olarak izin aldı.
Benim diğer çalışma arkadaşım eşimin memleketine gideceğim dedi ona da izin verildi.
Diğer arkadaşımızın da hocası sen gelme ben olmayacağım demiş. (aynı yerde çalışıyoruz ama odası farklı bir yer farklı bir hocaya bakıyor)
Bu arada bizim de hocamız yurt dışında...
Tek ben kaldım bugün ve yarın mecbur geleceğim nöbetçi olarak. Nitekim de bugün iş yerindeyim
Benim de küçük çocuğum var. Aslında kurum idari izinli olarak çoğu bölüm kapatıldı ama hani burası makam diye bir kişi kalsın demişler.
Ben de diğer arkadaşıma bir gün sen gel bir gün de ben geleyim dedim
Evde açıkcası bir sürü işim vardı yeni taşındık sayılır hala ev topluyorum.
Küçük çocuğum olduğu için yapamıyorum. Kızım ancak anne benimle resim yap, oyun oynayalım diye iş yaptırmıyor.
Diğer arkadaşımda biz memlekete gideceğiz diye kestirip attı. Nedense pek inanmadım sebep eşinin memleketini pek sevmez 10 gün boyunca daha bayram gelmeden hafta sonundan gideceğine inanmadım. Bugün de işyerinde işte seytan dürttü gizli numarayla evini aradım saat bu saat hala gitmemişler ve evinde. Açıkcası çok bozuldum kendimi enayi gibi hissediyorum. Sabah kızım ateşliydi bakacak kimse olmadığı için kreşe bırakmak zorunda kaldım. Bunu yüzüne söylemek istiyorum arkadan konuşmayı hiç sevmem nasıl yapsam bilemiyorum. Ben böyle bir şey yapmaya utanırım.

Hakkaten ne bu böyle :47: insanlar hiç üzülmüyorlar da küçücük yavrunun vebalini alıyorlar, ne var sanki önceliği sana verseler.
Senin suçun şehir dışında dıdıdın olmaması mı?
Bence müdürünüzü ara yarın sabah, kızının hasta olduğunu kreşin almak istemediğini söyle. Diğer arkadaşını aramasını, eğer gitmemişse ki gitmemiş, bu gün onun işe gelmesini rica etsin. Eğer o gelmezse hasta çocukla işe gelmekten başka çaren olmadığını söyle.

benimde küçük kızım var bizim şirkette çalışmıyor. Ama benim işim var diye geldim bugün. Ve hep aklım kızımda seni çok iyi anlıyorum yani.

Bende şimdi müdürümüzü arayıp çocuğumun hasta olduğunu diğer arkadaşımında şehir dışına çıkmadığını söyleyeceğim.
Saflık sanırım böyle bir şey

Kesinlikle aramalısın kurumu sen mi kurtaracaksın.. Madem nöbetçi kalınacak sırayla gidilsin

Bende şimdi müdürümüzü arayıp çocuğumun hasta olduğunu diğer arkadaşımında şehir dışına çıkmadığını söyleyeceğim.
Saflık sanırım böyle bir şey

iyi niyetin suistimal edilmesine sinir oluyorum ya :19::19:

yüz verdikçe astarına da göz dikiyorlar.bence de arayın müdürünüzü

herkes izinliymiş zaten, sen niye rahatsız hissediyosun ki kendini,
sonuçta cocuğun var ve ev taşımışsın yeni. izin iste sende bence..

gitmek için hazırlık yapıyorlardır belki işleri çıktı nerden bilebilirsiniz yargısız infaz yapmayın bence bu bayram onlar çıktılarsa elbet 2 gün sizinde hakknız sizde bayram sonrasına birleştirin hafta çabuk biter..

gitmek için hazırlık yapıyorlardır belki işleri çıktı nerden bilebilirsiniz yargısız infaz yapmayın bence bu bayram onlar çıktılarsa elbet 2 gün sizinde hakknız sizde bayram sonrasına birleştirin hafta çabuk biter..

Çocuğum hasta bırakacak kimse olmadığı için kreşe bırakmak zorunda kaldım
Onu da geçtim hadi işi çıktı arayıp söyleyebilir ama arkadaşımı benden daha iyi tanıyamazsınız kurnazlık yapmak istedi
Çünkü Cumartesi günü sınav görevimiz vardı orada biriyle konuşurken şüphelendim program değişti geç gideceğiz gibi bir şeyler söylemişti.
Bu saat oldu hala evinde yarın da evinde olursa diyecek bir şey bulamıyorum

Saat 5 e geliyor aramadıysanız zaten şu saatten sonra o bayanın tavrını konuşmaya gerek yok ki. Konunuz arayıp aramamaktı

Müdürümü aradım ben sizi arayım dedi sanırım uygun olmadı ben de mesaj attım.

Back
X