Kendimi eşime ait hissedemiyorum

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Benim gibi olup düzelen var mı acaba? 3 aylık evliyim eşimle görücü usulu evlendik ama daha önceden tanışıyorduk ve ben eşimi çok beğeniyordum evlenmek istediğim biriydi. Evlendim sma kendimi eşime ait hissedemiyorum. Kaynanamlarla yaşıyoruz eve ait de hissetmiyorum ki bu konuda hskılıyım bence üç ay sonra ayrı eve çıkıyoruz. Ama sorun şuki eşime ait hissedemiyorum. Hep bi şeyler eksik niye böyle ve benim içimde hep boşanma hissi var korku değil ama o his var. Açıkçası bazen ciddi anlamda boşanmak istiyorum bu sanırım eşimden kaynaklanıyorne yapmalıyım

Evliliğe alisamamamisin daha ondan bide kvle yasiyosun o yüzden ayrı eve çıkın duzeninizi kurun anlarsın seviyo musun peki

O sendrom bana da geliyor bazen... benim ailem geri planda kaldı doğal olarak ama eşim ailesini görmeden edemez. Bugün psikiyatrla da konuştuk yavaş yavaş düzene oturur evlilik dedi. Sonuçta sen bir düzene geldin alışma sürecin dedi. Tek tavsiyem bir pskologa gitmen eşinle.

Beğeni değil duygu lazım ait hissetmen için

merhaba
bu gerçekten yaşamayan hiç kimsenin anlayamacağı büyük bir sorun...
konuyu bir derdim var bölümüne taşıyın.
ordan daha çok cevap gelir size.

Evliliğiniz daha çok yeni. Ayrı eve çıkınca düşünceleriniz değişir diye umuyorum. Aklınızda boşanma düşüncesi olduğu sürece zaten evlilige adapte olamazsınız.

İlk 1 2 yıl oluyor böyle. Esinde problem yoksa zamana bırak. Çok da düşünüp kendini boşanma fikrine alıştırma gerçekten sebep yoksa. KV ile oturmak büyük etken olmuştur. 3 ay sonra yeniden başlayacakmış gibi dusun

yaşın küçük oldugu içidr bence.

Sevmemişsin demek ki tanımıyorsun bir tam olarak nasıl seveceksin ki yaşadıkların çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…