- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Yaştan mi neden bilmem ama böyle.Çok şuh ve çekici olduğum çok söylenirdi.SSimdi hem söylenmiyor hem ben öyle hissetmiyorum.36 yaşindayim.Göğüslerim çok dolgun ve dikti.Eski dikliği kalmadi bence.1 yildir yaşlaniyorum sanki.Belki kilo aldim diyedir.162 bpy 73 kg.yim.Yada yaşlanmak böyle bir şey mi?Böyle hisseden var mi? Nedir bu normal mi?
Yapmiyorum artik.Sporu kestimeğer kendini salarsan normal!
ben senden büyüğüm hiç öyle hissetmiyorum
kendinde beğenmediğin ne varsa değiştirmek için çaba harcıyor musun?
göğüslerin için çok basit günde 15 dk alacak hareketler var, yapıyor musun?
kilon gerçekten fazla, kilo vermeye çalışıyor musun?
bu yaşlanmak değil! şimdiden yaşlandım moduna girersen 55-60'tan sonra ne yapacaksın?
seninki "kendini salmak", toplayıver hemen
28 yaşındayım, 172 boyum var şuan 67 kiloyum, halen Bebek emziriyorum (2,5 yaşında) memeleri sen düşün. 1 yıl öncesi 34 bedendim, doğuma rağmen, şimdi 40 beden giyiyorum. Bende bir bezginim ki, bu aralar dışarı çıkmak bile istemiyorum.Yaştan mi neden bilmem ama böyle.Çok şuh ve çekici olduğum çok söylenirdi.SSimdi hem söylenmiyor hem ben öyle hissetmiyorum.36 yaşindayim.Göğüslerim çok dolgun ve dikti.Eski dikliği kalmadi bence.1 yildir yaşlaniyorum sanki.Belki kilo aldim diyedir.162 boy 73 kg.yim.38 den 42 bedene çıktım.Yada yaşlanmak böyle bir şey mi?Böyle hisseden var mi? Nedir bu normal mi?
28 yaşındayım, 172 boyum var şuan 67 kiloyum, halen Bebek emziriyorum (2,5 yaşında) memeleri sen düşün. 1 yıl öncesi 34 bedendim, doğuma rağmen, şimdi 40 beden giyiyorum. Bende bir bezginim ki, bu aralar dışarı çıkmak bile istemiyorum.
Ben doğumda 40 kg aldin.3 sene veremedim.60 bedenden 36 ya indim.Sezaryen doğum yaptjm a.a gram göbek kalmadi.Fiziki yapum da zaten çok düzgundur.Kiminin bacağiı kalin, diz kapağı çırkin, omuzu dar, poposu basik vs...Ben duzgunumdur...ama iyi hissetmiyorum28 yaşındayım, 172 boyum var şuan 67 kiloyum, halen Bebek emziriyorum (2,5 yaşında) memeleri sen düşün. 1 yıl öncesi 34 bedendim, doğuma rağmen, şimdi 40 beden giyiyorum. Bende bir bezginim ki, bu aralar dışarı çıkmak bile istemiyorum.
Evet öyle bi enerjim yok ki etrafa da yayayim.Eskiden çok vardiCekicilik daha cok insanin kendi havasiyla ilgili birsey bence...
ve artik olmadigini hissediyorsan tamamen bu bedenle degilde ruh halinle alakali....
Şu anda memişde endam yok.Aynen dediğin haldeyimDöt göbek ayrı oynuyorken,neyleyim şaha kalkmış Memişi..
Tibetin 5 hareketini oneririmEvet öyle bi enerjim yok ki etrafa da yayayim.Eskiden çok vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?