Kendimi eskisi gibi çekici bulmuyorum

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Yaştan mi neden bilmem ama böyle.Çok şuh ve çekici olduğum çok söylenirdi.SSimdi hem söylenmiyor hem ben öyle hissetmiyorum.36 yaşindayim.Göğüslerim çok dolgun ve dikti.Eski dikliği kalmadi bence.1 yildir yaşlaniyorum sanki.Belki kilo aldim diyedir.162 boy 73 kg.yim.38 den 42 bedene çıktım.Yada yaşlanmak böyle bir şey mi?Böyle hisseden var mi? Nedir bu normal mi?

Son düzenleme:
bi kadının seksiliği göğüsleri, kalçayı ya da sıkı vücuduyla doğru orantılı değildir benim görüşüme göre. zeka, duruş, tavırlar falan da seksilik kıstasları arasındadır. belki de size o övgüleri yapan insanlar yok artık çevrenizde. dile getirilmese de hala çekici olduğunuzu düşünüyorum. çekicilik yaşla ilgili değil

eğer kendini salarsan normal!
ben senden büyüğüm hiç öyle hissetmiyorum
kendinde beğenmediğin ne varsa değiştirmek için çaba harcıyor musun?
göğüslerin için çok basit günde 15 dk alacak hareketler var, yapıyor musun?
kilon gerçekten fazla, kilo vermeye çalışıyor musun?
bu yaşlanmak değil! şimdiden yaşlandım moduna girersen 55-60'tan sonra ne yapacaksın?
seninki "kendini salmak", toplayıver hemen

Evet bak bence de..O yönden soeun yok..Şükür oldukça zekiyimdir, herkes de bana da söyler kocama da "zeki karin var sirtin yere gelmez vs" derler...

Kilon fazla haliyle göğüsler de diriliğini kaybetmiş, spor eşliğinde kilo verirsen göğüsler de toparlar, dışarıya böyle enerji yayarsan insanlar ondan etkilenir 30lu yaşlar kadınlığın doruğu

Yapmiyorum artik.Sporu kestim

28 yaşındayım, 172 boyum var şuan 67 kiloyum, halen Bebek emziriyorum (2,5 yaşında) memeleri sen düşün. 1 yıl öncesi 34 bedendim, doğuma rağmen, şimdi 40 beden giyiyorum. Bende bir bezginim ki, bu aralar dışarı çıkmak bile istemiyorum.

Cekicilik daha cok insanin kendi havasiyla ilgili birsey bence...
ve artik olmadigini hissediyorsan tamamen bu bedenle degilde ruh halinle alakali....

Emzirmeyi kesmeyi düşünmez misin, benim oğlum 1.5 yaşında yavaştan kesicem

Ben doğumda 40 kg aldin.3 sene veremedim.60 bedenden 36 ya indim.Sezaryen doğum yaptjm a.a gram göbek kalmadi.Fiziki yapum da zaten çok düzgundur.Kiminin bacağiı kalin, diz kapağı çırkin, omuzu dar, poposu basik vs...Ben duzgunumdur...ama iyi hissetmiyorum

Valla ben 26 yasındayım annem hep sen daha cocuksun der kadının tamamıyla kadın oldugu yas 40 der hep vücut hatların ozaman oturuyomuş bide cirkin kadın yok bakımsız kadın vardır bence kadınlar evlenip cocuk yaptımı hemen kendilerini salıyolar geneli bence sporunu yap bakımını yap böyle hissetmiyceni garanti ediyorum

kesinlikle kilo acaip önemli bir kadını zarif ve çekici kılan vücut hatları kg çok çok önemli...bende emziriyoum ve göğüslerim 90 bedendi şimdi 100 oldu valla bebikim de bir yaşını geçti Allah kısmet ederse 2 yıla tamamlıycam annelik vazifesi sonrada dambıl vs. topluycam inşallah..maşşallah benim memişler çok bozulmadılar da bi damarlarım çok belli bide büyükler

Boşa demiyorlar "Bir kadinin en verimli çagı 30 ile 40 yaş arasindaki 25 yildir" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…