Kendimi eskisi gibi çekici bulmuyorum

karışmak istemiyorum ama o yaşa kadar niye emziriyorsunuz ki . yani verimli olmaz .

karışmak istemiyorum ama o yaşa kadar niye emziriyorsunuz ki . yani verimli olmaz .
Hadi bıraktık dendiğinde, çocukta tamam annecim mi diyor? Faydası olmadığını bende düşünüyordum, aksi gibi faydası saymakla bitmiyormuş.

Hadi bıraktık dendiğinde, çocukta tamam annecim mi diyor? Faydası olmadığını bende düşünüyordum, aksi gibi faydası saymakla bitmiyormuş.
Ben belli bir sure sonra yaramadigini biliyordum.cocuk birakmaz sen biraktircan.bende 5 yasima kadar emzik emmusim annem zorla biraktirmis

Kendimi cirkin hissediyorum ben de son 1-2 haftadir. Dun gittim alisveris yaptim. Esortmanlarim ve kirmizi rujumla bunu yaziyorum su an D esim de gozunu pörtletmis bana bakiyoe iyice delirdi bu diye

Daha cok gencsin kendinj salma spor yap

2.5 yasinda cocuk emzirilmez 2 bastimi dinimizde bile öyle yetiyor 2.5 cok emzirmesen daha iyi olur senin icin

2.5 yasinda cocuk emzirilmez 2 bastimi dinimizde bile öyle yetiyor 2.5 cok emzirmesen daha iyi olur senin icin
Her şeyi dini karıştırmayın. Ne zaman meme bırakmaya kalksak 40 derece Ateş'le hastanelik oluyoruz, tabi canım bende askere gidene kadar emzireyim diyorum. Zaten hiç denemiyoruz bırakmayı.

Konuyla ne kadar da bağlantı olmuş yorumunuz.

Konuyla alakasi yok o emzirme konusuyla alakali benim oglumda birskmiyor ama 2 yastan sonra yok daha. Hatte bana doktor gece asla süt vermicen dedi almanyada yasiyorum ve burda dis cikinca fircalamaya basliyoruz sütün icinde anne sütpde olsa seker var. O yüzden gece sadece su ber dedi. Hemen kavga modusuna gecmenize gerek yok gereksiz 2.5 yas cok emirme icin ihtiyac degil aliskanclik oluyor cocukta.iyi günler size

Ah Can'ım, gelişmiş ülkede yaşarmış havasını basarmışmış, sağlık problemi oluştuğunu yazdığım halde, o kısmı okumadan, sadece koca karı dedikodusuna dayanarak yorum yapıyorsun, bir de aldığın cevabı beğenmiyorsun. Her şeye dini karıştırmayın hanfendi, benim kızdığım noktanız bu oldu, bir arkadaş daha söyledi aynı topikte, ben ondan bıraktırmak için yardım istedim, size niye böyle çemkirdim hiç düşündünüz mü?

Hz. Muhammed (s.a.v) ilk oku denilmiştir, okuyun hanfendi okuyun.

Pardon ben anlamadim.Kime yazdin bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…